Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stalo je jednou, že se v pekle uklízelo. Čerti se jen hemžili, ale protože si k práci neuměli šikovně zajít, navzájem si překáželi a klopýtali jeden přes druhého, prostě hotový blázinec. Toho zmatku využili dva mladí čerti, kteří schválně ještě víc při uklízení překáželi. A pak se to stalo. Jeden zakopl, padl na druhého a oba povalili kotel s hříšnou duší. Toho využila hříšná duše. Rozběhla se k otevřené bráně, kterou zrovna staří čerti větrali a než se kdo nadál, byla pryč. Bylo zle. Luciper se rozhodl pro trest – čerti musí jít na svět a každý přivést do pekla jednu hříšnou duši. Pak jim bude odpuštěno. (Cinemart)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (194)

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Ono to sice není nijak sofistikované, chytré a kultem každých svátků se to nestane, originalitou to taky neoplývá a hláškami, které by zlidověly, to taky nehýří, ale je to milé, hezky se na to dívá, sympatické postavy jsou sympatické, zloduši jsou zlodušní, Jana Bernášková moc hezky přešla z roztomilých princezniček na role rafinovanější a já se na ni těším za pár let coby důstojnou královnu, Sára Sandeva převzala od Anrey Černé pomyslný štafetový kolík v kategorii dívčí ústřední hrdinka ze vsi a ta ves a okolí byly prostě nádherné. V hormonálním roztetelení jsem tomu chtěla dát čtyři hvězdy, jenže ani po dlouhé pohádkové absenci vlastně až tak roztetelená nejsem. ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Mě už to fakt nebaví! Zas a pořád a zas a pořád dokola. Pohádka o hovně, NIC se tam neděje, jenom kecá. Jako děcko bych v bolestech chcípnul nudou. A pak je tu ještě druhý mor současné pohádkové tvorby a tou je hlavní hrdina debílek, který se NIJAK nezapřičiní o to, aby získal svoji (otravně ukňouranou) milovanou. Neudělá lautr nic, všechno za něj udělají čerti. Morální dno. Casting příšerný, postsynchrony ještě horší (zvuk zní strašně uhlazeně a dokonale). To, že je v hlavní roli Jakub "protekční píčus" Prachař už ani komentovat nebudu. A nechápu, jak vůbec můžou v tomhle pekle mít nějaké duše, celý úvod připomínal spíš nějaký ústav mezi retardy než peklo. ()

Reklama

marrjaana 

všechny recenze uživatele

Nápad pěkný, postavy všechny dobře odsazené i ve většině případů dobře zahrané, "kulisy" úchvatné a kostýmy taktéž (jako u všech Troškových pohádek ať je výsledek potom jakýkoliv) samozřejmostí je i pár povedených vtipů. pohádka je jinak celkem taková klasika. Nejvíc mi tady na té pohádce vadila stopáž, bylo v ní celkem dost hluchých míst, které vyplňovalo opakování toho co jsme slyšeli již dříve (on nám svatbu nedovolí, ty jsi má,tak utečeme, mám nemocnou maminku, je bohatej, je chudej) přičemž se tohle celé točilo kolem ústřední hodné lidské dvojice, která byla až nepřirozeně nudná a hodná a vlastně sama o sobě neprovedla žádnou interakci (on se teda na konci zmohl na jeden čin) a celou dobu přihlíželi co se kolem nich děje a jak ti zlí jsou zlejší a zlejší. Jinak celá pohádka pro mě osobně stoupala a padala se sedlákem Kopytem (bo jak se jmenoval) když byl on na scéně tak to nádherně gradovalo a děj se posouval, zatím co u ostatních postav- at lidí nebo čertů- se vlastně nic nedělo. On byl nejlepší a nejpropracovanější postava a nejspíš i nejlépe zahraná. České pohádkové zlo má od této chvíle svého krále. Nejdokonalejší záporná postava českých pohádek, protože zatím co Haniččin táta byl klasický záporák z pohádek,tak Kopyto jej přerostl a to tím, že byl všeho schopný- vymyslet, naplánovat i navést další. Btw. velké plus pohádky byla i dobrá duše, která se ujala úlohy komickéo společníka a to více než na výbornou. ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Netajím se tím, že Trošku jako režiséra nemusím. Na druhou stranu nemám problém ocenit něco, co je dobře natočený. Vyšlo mu pár pohádek, ty umí natočit občas fakt dobře. U Čertovin jsem se ale moc nebavil. Nesedla mě dvojice hlavních představitelů - čertů. Nesedl mě ani jinak skvělej herec Karel Dobrý v roli Lucifera. Naopak se povedly ty záporný role, jak Nosek, tak hlavně Navrátil, to se vydařilo. Příběh takovej normální, ale chyběl mě humor, kterej prostě v pohádkách musí bejt. Troška ho vyměnil za intriky a dokonce plánování vraždy - 40%. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„OD TOHO TADY JSOU ČERTI, ABY TROPILI ČERTOVINY…“ /// Čerti, všemocná láska, hříšná pokušení, dobro a zlo. Peklo – tomu Heřmánkovu chtělo by se podobat, bohužel Karlos Dobrý (i když z něj nemívám dobrej pocit) jeho úrovně nedosahuje. Pak čerti v podstatě zavražděj flanďáka - (říkám si, ty vole, tak to bude drsný!)… naštěstí tady netrapí žádnej Gott, zlo je zlý a chamtivý a dobro… no to si svoji cestu najde. Obsazení je celkem přesný (i ten Prachař jako ztřeštěnej čert mě nakonec přestal iritovat) a jestli ještě v dnešní době parchanti koukaj na filmový pohádky… tak je to hlavně pro ně. Fakt rozumná Troškovina! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mám dojem, jakoby byla moje dcera jediná mladá holka na světě. 2.) Mám dojem, jakoby byla moje holka jediná mladá holka na světě. 3.) Zjistím, že i čerti můžou nosit štěstí. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Galerie (51)

Zajímavosti (17)

  • Filmový statek stojí ve vsi Vlhavy čp. 5. Natáčelo se zde 6 červnových dní roku 2017. (rakovnik)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno