Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Drama
  • Pohádka
  • Animovaný

Recenze (25)

plakát

Jedeme na teambuilding (2023) odpad!

Může mi někdo vysvětlit, proč  v dnešní době vznikají tak hrozně  trapné vulgární braky bez vtipu a jakéhokoliv smyslu? Jak je možné, že naprostá většina filmů, na které se dá opakovaně třeba i stokrát s radostí podívat, vznikla v době socialismu?

plakát

Tady a teď (2018) (seriál) 

Dodívala jsem se se sebezapřením jen kvůli mysteriózní lince, o to více mě zklamal tristní rozplizlý závěr...většina postav mě bohužel silně iritovala, nejvíce asi herecký projev Holly Hunter....Celkově divné dialogy, obehraná klišé, snobské starosti...Čím že se to Ramon vlastně živil? Zcela nesrovnatelné s Odpočívej v pokoji.

plakát

Vicky Cristina Barcelona (2008) 

Hvězdička jen za Penelope a španělské vizuály, jinak přihlouplé, nudné, otravné ... vypravěč tomu dal jen korunu... nechápu.... Proč mě ten Woody tak strašně moc nebaví?

plakát

Strážci Galaxie: Volume 3 (2023) odpad!

Jeden z nejhorších filmů, které jsem kdy viděla, zbytečně vynaložené náklady na něco tak odpudivého a uřvaného.

plakát

Vidím vás (2022) (seriál) 

Plné nesmyslů, veskrze hloupě zahrané, hlavně manželská dvojice vrcholně trapná, dialogy tahají za uši, a do toho ten "důmyslný" konec...

plakát

Jekyll (2007) (seriál) 

Tak tohle mě bavilo, Nesbitt a jeho proměny fascinující , oceňuji i Ginu Bellman. Příběh mohl být sevřenější, některé postavy mi tam přišly trochu navíc. Celkově však velmi osvěžující počin...

plakát

Bezva zuby na zásnuby (2022) (TV film) 

Také se divím, kde se berou peníze na takové zbytečné "výtvory" a že se k tomu ostřílení herci vůbec propůjčí. A nechápu, proč neumí v dnešní době najít  aspoň trochu přirozeně hrající dětské herce. Jinak nesmyslné nelogičnosti, přehrávání. S klasickými Bakaláři  toto naprosto nesnese srovnání.

plakát

Pozadí událostí (2022) (seriál) odpad!

A mě  ta Katarzia vadila ze všech aktérů nejméně.... hrozná pachuť co po tomto ujetém výtvoru zůstala...

plakát

Dalgliesh (2021) (seriál) 

Spíše za 2,5 . Úplně špatné to nebylo, líbila se mi kamera a místy zachycení  atmosféry. Vadil mi nehodící se multikulturní casting a některé vyloženě  nudné herecký výkony. Carvel dost nezajímavý. Celkově  absolutně nesrovnatelné s původními  verzemi kriminálních příběhů,  ve kterých nebylo hluchých míst a malých rolí. A hlavně Roy Marsden byl pro roli Dalglieshe stvořený.

plakát

Případy 1. oddělení - Flaška (2022) (epizoda) 

Tak to je zase zklamání po celkem kvalitních předešlých 2 sériích. A druhý díl 3. série se mi zdá ještě  horší než ten první. Nechápu vůbec casting na roli vyšetřovatelky, a to jak typově, tak především co se týká nepříjemného hereckého projevu Bočkové. Celé je to nějak strnulé, utahané, nedívá se mi na to dobře. Mnohé dialogy mi přijdou  nepřirozené, humor nucený, až to tahá za uši. Nelíbí se mi tentokrát ani jak hraje Vetchý. Dva body snad pouze za Ondřeje Navrátila.