Reklama

Reklama

Divnosvět

  • USA Strange World (více)
Trailer 2

Celovečerní snímek Divnosvět představuje legendární průzkumnickou rodinu Cladových, kteří se snaží proletět skrz neprobádaný, zrádný a především divný svět. Doprovází je barvitá posádka obří vzducholodi, rošťácký tvor přezdívaný Flek a třínohý pes. Společně musí čelit nejen neznámému prostředí, ale i mnoha prapodivným a všežravým tvorům. Původní animovaná laskavá komedie inspirovaná klasickými dobrodružnými příběhy mapuje vztah tří generací rodiny Cladových, které musí vyřešit vzájemné neshody a společně překonat nástrahy nádherného, avšak i velmi nebezpečného Divnosvěta. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (137)

Haninaa 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání. Prvích pár minut filmu se mi líbilo, graficky je to pěkně zpracované, avšak mou pozornost i zájem obratem zapudil fakt “v dnešním světě velmi populárního” mezirasového vztahu, na což jsem již zvyklá, ale udělat z hlavního hrdiny homosexuála, to už mi přijde příliš. Tohle má být pohádka pro děti?! V jaké době to sakra žijeme? ()

Mr.Ward 

všechny recenze uživatele

Jděte do 💩!!! Zastánci tradiční rodiny mají problém, protože hlavní postavy jsou: táta běloch - to je samozřejmě v pořádku, ale teď to začne - máma tmavší, syn gay, a ještě ke všemu mají handicapovaného (tří nohého) psa. Jednomu by z toho rupla cévka v hlavě. Ne, teď vážně. Lidi by se měli probudit. Je 21.století a i takové rodiny jsou. Takový lidé jsou. A že se to konečně ukazuje i ve filmech a seriálech? No hurá. Víte co bych já dal za to, kdybych jako malej viděl v Disneyho pohádce (nebo kdekoliv) že to, že se mi líbí kluci, je v pohodě? Ty vole!! Vzpamatujte se. Bylo to tam hezky podáno (jen že se mu líbí jeden kamarád) a ani se nějak nerozmazávalo a bralo se to jako obyčejná věc. Tak co je za problém? To děti z “tradičních rodin” nemůžou vědět, že kluk může mít rád kluka a holka holku? To je to první, co byste je měli učit. Toleranci k lidem. Toleranci k lásce. Hotovo. ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

Divnosvět je animák, který budu obdivovat za to, že je originální, vizuálně nádherný a působivý. Má krásné barvy a některé scény jsou pastva pro oči i uši. Další klad je ten, že se dost dobře pracuje s postavami a hlavní myšlenku to prodává pěkně. A teď ty zápory. Problém je, že je dost divný, sice se ve filmu pořád něco děje, ale já se dost nudil a pocitově měl film o půlhodiny více. Jako pohádka to neurazí, nicméně vidět znovu to určitě nepotřebuji. Je vidět, že tvůrci na tom odvedli moře práce, ale někde se stala chyba. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Už z principu je tohle dílo odporné. Disney je trendy a jeho gender mě začíná dosti srát. Většina postav je teplá. Chlapi jsou až na drobné výjimky hysteričtí a slabí, ženské jsou proti nim rozhodné a chrabré. Zbytek nemá cenu hodnotit. Ani se nedivím že na tohle lidé nechodí a dají raději přednost old school Maverickovi, kde svět je ještě naprosto v pořádku. Aby dneska vznikl vůbec solidní film musí být buď retro (odehrávající se v minulosti) nebo v něm musí hrát Tom Cruise. Zbytek normálního diváka, který si chce u filmů odpočinout a pobavit se akorát tak nasere. 20% ()

Detak 

všechny recenze uživatele

Velice uvědomělá a pěkná pohádka, a to jak vizuálně, tak i příběhově. Milé, nevtíravé, a přitom opřené o závažná témata. V tomhle podporování dětí k vážení si své planety Disnymu opravdu moc fandim a má za to u mě u svých nových počinů vždy palec nahoru. Jen tak dál a možná lidstvo konečně překlene svou nenasytnost. (že by konečně inteligence a rozum překonaly svaly a krásu?) ()

Galerie (24)

Zajímavosti (14)

  • Prvý animovaný film od spoločnosti Disney, ktorý získal od divákov známku „B“ v hodnotení CinemaScore, najnižšiu zo všetkých celovečerných animákov Disney. (dwdb)
  • Producent Conli uviedol, že Gabrielle Union bola spočiatku napriek svojim skúsenostiam váhavá, či sa má zúčastniť, ale jej konečný výkon bol „ohromujúci“. (Arsenal83)

Související novinky

Reklama

Reklama