Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Závěrečný díl Aladinových dobrodružství ALADIN A KRÁL ZLODĚJŮ vás zavede do Agrabahu, kde se všichni jeho obyvatelé chystají na svatbu století. Ale ještě předtím, než si Aladin a krásná Jasmína řeknou své "ano", musí Aladin zastavit legendárních čtyřicet loupežníků. Ti se chystají uloupit tajemný svatební dar. Aladin a jeho přátelé - Jasmína, opička Abu, kouzelný koberec a vždy zábavný Džin - musejí čelit mnohým nebezpečím, když sledují krále zlodějů a jeho bandu loupežníků. Odhalte s nimi mnohá tajemství , pravdu o Aladinově zmizelém otci a zavítejte na nádherný mizející ostrov plný pohádkového bohatství. Humor, zábava, hry a skvělé písničky - to vše malým i velkým přináší ALADIN A KRÁL ZLODĚJŮ. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

maneki_neko 

všechny recenze uživatele

U disneyovských sequelů většinou platí, že čím více pokračování, tím více celková kvalita filmu upadá. Závěrečnému dílu z trilogie o Aladinovi však musím vzdát hold. Kolik toho dokázali podělat u Jafarova návratu, tady zase všechno dokázali dát zpátky do kupy. Děj šlape vcelku dobře a animace se na rozdíl od druhého dílu více přiblížila úžasné jedničce. Džinovy neustálé komediální výstupy narážející snad na všechny ostatní disneyovky tu šlapou jak na běžícím páse. Slušně u mě zafungovala poutavá dějová linka, kdy se Aladin shledává se svým otcem a zároveň váhá, jestli mu po tom, co opustil svou rodinu, má dát ještě šanci a pustit ho do svého života. Princezna Jasmína mi tu sice trošku připomíná Kylie Jenner, když si vyplnila rty lip fillery, ale proč ne, když už tu Džin imituje Ramba a přitom žije v době Osmanské říše, i princezna má právo být nadčasová, ne? Za mě silné **** ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Završení trilogie. No vida! Třetí díl překvapil. Na první díl samozřejmě nemá, ale je o parník lepší, než ten druhý a kvalitou se tomu prvnímu i docela blíží. Písničky jsou zase super, děj je dostatečně zábavný a zajímavý a Džin je pořád totální pán. Jak mi bylo ve dvojce úplně volné, co se tam děje, tady mně děj fakt zajímal. Je to prostě funkční a odsýpající. Tohle je to správné pokračování Aladina se vším všudy, co ke správně Disneyovce patří. Povedená záležitost. 75%. ()

Reklama

Matt.Murdock 

všechny recenze uživatele

Oproti Jaffarově návratu s otřesným dabingem tento díl vrací zpět kouzlo aladinova příběhu. Hudba je perfektně zpracovaná a velice příjemná. Džinovy hlášky jsou vtipnější a přirozenější, nápad s Midasem je k nezaplacení. Rozhodně si nezaslouží tak nízké hodnocení. Ani hnout, nebo se vzájemně postřílíme. ()

PetrJulian 

všechny recenze uživatele

Jednou stačilo. Proč musí všude být hudba? Třetinu stopáže filmu zabraly ne příliš extra písně a hudba zněla i do dialogů! Buď měli udělat pohádku nebo muzikál! Aneb jak už tu někdo napsal - klasický průměrný animák od Disnyeho. Nebýt pár opravdu vtipných věcí, ještě bych jednu hvězdu ubral. Zkrátka: po nějaké době snadno zapomentulné dílko. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Záverečný diel tejto trilógie v zásade ide v šľapajách predchodcov, aj keď prvý film bol jednoducho ten legendárny, na ktorý sa tie ďalšie dve časti len ťažko chytali. Tento snímok mal síce pekne rozvinutý dej, ale v zásade už neutiahol kvalitatívne parametre jednotky. Animácie typicky fajn pre vtedajšiu dobu a deti to určite poteší, ale za mňa len lepší priemer. 55 % ()

Galerie (15)

Zajímavosti (8)

  • Ve scéně, kdy se Cassim setká se Sultánem, Sultán má béžový oblek s modrým perem. To se v jednom záběru změní na zlatý oblek s fialovým perem a zase zpátky. (LaserJet)
  • V originálním znění obchodníka s koberci daboval stejný člověk, který se postaral o hlas Džina, a to Robin Williams. To proto, že původně měl prozradit to, že on je Džin v lidské podobě. To se však během produkce změnilo. (LaserJet)
  • Během skladby "Pro či ne" Salukův zlatý pařát několikrát zmizí a zase se objeví. Během stejné skladby pak při záběru na poražené zloděje z dálky má bledý zloděj turban nasazený v pořádku, přesto si jej však o vteřinu později rovná. (LaserJet)

Reklama

Reklama