Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Beth (Jaime King) chce spolu s manželem (Frank Grillo) oslavit nastěhování se do nového domu, který před pár měsíci vydražili, a tak uspořádají pro pár přátel večírek. Oslavy netrvají dlouho a na prahu nově zrekonstruovaného domu se objevují jeho původní a ne zrovna spořádaní obyvatelé, kteří vůbec netušili, že přišli o svůj domov. Když na sebe obě skupiny nevyhnutelně narazí, začíná nepředstavitelný teror.... (Krouťák)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (282)

heyda 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době můžu opět s klidem říci, že jsem viděl parádní brutální exploitation. To napětí absolutně zbouralo všechny mé výtky ohledně chování postav. Ty výtky směřují především ke druhé polovině filmu, kde už to chování bylo opravdu za hranicí reálného pudu sebezáchovy. Ke všemu, jak už bývá zvykem, až na jednu výjimku, byly oběti opět neschopní dorazit mučitele. Já nevím, ale kdyby mně někdo mučil, zabíjel kamarády a ohrožoval můj život, tak ho přece ve vhodnou chvíli nepraštím jenom jednou, ale mlátím ho dokud by mi síly stačily, až by byl rozsekanej totálně na maděru. Samozřejmě tady to opět odflákly, aby mohl teror a děj dál pokračovat. Bohužel konec se povedl jen na půl: na jednu stranu nabídnul vynikající zvrat, na druhou stranu už to bylo dost zcestný a přehnaný. Nicméně nadprůměrná hororová a exploitová podívaná, takže šup s ní do mých TOPek. 80% ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Velmi sugestivní horor/thriller, ve kterém sice neteče krev proudem, není zde ani přemíra nějakých nechuťáren, vlastně se v něm ani moc nemluví sprostě, přesto anebo právě proto působí velmi osvěžujícím dojmem. Film, kterej hraje hlavně na tu psychologickou stránku věci, což se mu, i díky skvělému obsazení (s vynikající Rebeccou De Mornay v čele) a trefně vybrané hudbě daří na jedničku. V každém z nás se skrývá kousek vraha... ()

Reklama

Zeck 

všechny recenze uživatele

Ohromné překvapení. Asi nejlepší film, který jsem letos viděl a s tím jsem při stahování rozhodně nepočítal. Tento film zaujme hlavní tím, že je ->> zábavný <<- a absolutně všechny scény v něm mají koule, mají šťávu a mají smysl. Žádná nudná nastavovaná vata, žádné ředění chlastu vodou, žádná mouka v uzenině. Tohle je prostě opravdový žánrový film, který se povedl! Celých 112 minut se něco děje a když už si scénáristé nevěděli rady, přidali do mlýnku morální apely a dilemata, nebo si pomohli drsnými odbočkami, které do děje nijak nezasahují, ale přikrášlují ho (lady minisukně a jejich nožíková party u bankomatu). Právě tyto "doplňky" skvěle ladí s celým filmem i když jsou v podstatě nesmyslné. Tento film je jednoduše tak prostý a přímočarý, až je dokonalý a přesně tohodle by se měli tvůrci držet, protože právě o tomhle filmy jsou a měly by být! 90% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Vynikajúci rukojemnícky thriller, ktorému k dokonalosti chýba iba málo. O horore by som v tomto prípade nehovoril. Aj keď to nebolo tak násilnícke, alebo krvavé ako bol napr. The Last House on the Left, snímok má však iné kvality. Úvod je pomalší a priemerný, čo nezmení ani príchod grázlov, ale odkedy sa zjaví "matka" začne tu vládnuť hustá psycho dusnota. Rebecca De Mornay bola jednoducho úžasná, z filmu sa vďaka nej stalo výborné rukojemnícke pošušňáničko, ktorému sa darí brnkať na psycho notu diváka. U mňa veľká spokojnosť, odporúčam každému fanúšikovi tohto žánru. 85/100 ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Jedno velké plus. Divák je vcelku rychle vtažen do děje tak, že chápe o co ve filmu jde a může jen již sledovat další jeho průběh. Nemusí 3/4 filmu si říkat "O co v tom filmu vlastně jde?" a na konci si jen říci "Aha! Takhle je to!". Bavil jsem se, děj stupňoval tempo a člověk moc nemůže předpokládat, jak se situace vyvrbí. Ano, několikát si sice člověk řekne proč se postava chová tak či onak, ale ruku na srdce. Ve vypjatých situacích člověk dělá nelogické věci, protože z nějakého pohnutí mysli si myslí, že je to to nejlepší řešení. Moc se mi líbila Rebecca De Mornay v roli mámy. Zahrála to podle mě naprosto na jedničku. Film sice pár mušek má, ale pro mě nic tak zásadního, abych mu plný počet nedal. Opravdu jsem se moc bavil. Parádní thriller. Jen malé doporučení. Říkat "Všechny vás zabiji, vy kurvy!" když jste svázaní a věznitelé mají bouchačku, je sice jistý projev hrdinství, ale vůbec to není moc chytré. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (7)

  • Jaime King si počas tretieho dňa nakrúcania zlomila kostrč. (U_S_O)
  • Režisér Bousman uviedol, že film ešte zahŕňal 20-minútovú scénu, ktorú z filmu vystrihol, pretože mu nesadla do celého toku filmu. Ako však tvrdí, bola to najlepšia a jeho obľúbená scéna. (Arsenal83)
  • Počas nakrúcania scén so zbraňami boli herci zadržaní políciou, ktorá si ich pomýlila s bankovými lupičmi. Tí vyčíňali neďaleko miesta filmovania. (U_S_O)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno