Reklama

Reklama

Odpadlík

(seriál)
USA, (1992–1997), 78 h 52 min (Minutáž: 42–44 min)

Hrají:

Lorenzo Lamas, Branscombe Richmond, Kathleen Kinmont, Sandra Dee Robinson, Stephen J. Cannell, Larry Manetti, Geoffrey Blake, L.Q. Jones, Shauna Sand (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(110)

Obsahy(1)

Bývalý policista Lorenzo Lamas se stane psancem. Přesto stále bojuje na straně práva a spravedlnosti... (TV Prima)

Recenze (385)

venca163 

všechny recenze uživatele

Je to sranda, nesmíte to brát tak vážně =). Všichni to tady sepsouvaj s komenty typu "hrozná blbost, ale koukal jsem pravidelně", "milovala jsem to a sledovala a teď to nechápu", "dřív jsem fakt hodně sledoval a bavilo mě to a teď už ani nevím proč". No proč asi? Protože je to dělaný pro určitou diváckou skupinu v rámci ní je to prostě minimálně dobrý! Mělo by se aspoň částečně hodnotit podle žánru. Nejvíc mě vždycky pobaví kamarád, když vypráví historku, která pěkně ilustruje tenhle seriál. Na konci každýho dílu, kde si Vinc Black nabalí nějakou novou buchtu (což je asi tak každej druhý díl), sedí na motorce a s hlubokým pohledem do dívčiných očí jí povídá: "Nikdy na tebe nezapomenu, jsi pro mě ta jedinná." A pak bez dalšího otálení nastartuje svůj stroj a odjíží po hájvej za další takovou. (70%) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Niektoré seriály proste nie sú nadčasové. Ono sa to ani kedysi nedalo pozerať od začiatku do konca, bol to iba taký podmas pri varení, jedení, umývaní riadu a podobne. Z nejakého dôvodu sa tento seriál už skoro ani nereprízuje a niet sa čo diviť. Lorenzo Lamas je typická béčková televízna hviezda minulej dekády, akou bol napr. Kevin Sorbo. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Ve své době vynikající akční seriál, který ničím nijak nevynikal. Co díl, to napínavé řešení zapeklitých případů a ještě přitom pátrání po komplotu a vrahovi milované. Bohužel, každým dílem ale kvalita klesala. Největší rána byla, když se zcela bez vysvětlení vytratila sestra Bobbyho Sixkillera Cheyenne Phillipsová. Nejdříve jako někam odjela a záhy už tam byla jiná. Bulvár ví, že představitelkou byla Lamasova životní partnerka Kathleen Kinmontová, se kterou se během natáčení rozešel a tak odešla i ze seriálu. Tvůrci to ale mohli alespoň nějak vysvětlit. I po letech se však dá na toto dílo, hlavně na první sérii, dívat a i spolu s vypravěčem si odříkávat pravidelný text o psanci, který loví psance. ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

"Býval dobrým policistou, ale spáchal ten nejhorší hřích protože svědčil proti zkorumpovaným kolegům. Snažily se ho zabít, místo toho zabily ženu kterou miloval. Obviněn z vraždy nyní projíždí krajinou. Psanec který loví psance, lovec lidí ODPADLÍK!" Vyrůstal jsem skoro na všech seriálech, které brázdili v našich televizích v průběhu 90. let. Takže jsem samozřejmě pravidelně sledoval i odpadlíka. Všechny ty seriály nebyly tak vyumělkovaný jako dnes a každý měl své kouzlo. Ale jestli bych to i dnes sledoval to fakt nevím. Nejlepší byl stejně Bobby SixKiller :) ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Navždy v našich dětských srdcích - Lorenzo Lamas býval dobrým policistou, ale spáchal ten nejhorší hřích, protože svědčil proti zkorumpovaným kolegům. Snažili se ho zabít - místo toho zabili ženu, kterou miloval. Obviněn z vraždy nyní projíždí krajinou... psanec, který loví psance... lovec lidí - ODPADLÍK! ()

Galerie (78)

Zajímavosti (10)

  • Hlavného záporáka, Donalda "Dutcha" Dixona, si zahral autor a producent seriálu Stephen J. Cannell. (m.a.t.o.)
  • Tento a předchozí film (1993) byly v některých případech uvedeny také jako samostatné epizody v seriálu Odpadlík (od r. 1992), a to jako 20., 21. a 22. díl druhé řady. (CANNIBAL)
  • Motocykel, na ktorom jazdí Reno Raines, je Harley-Davidson 1340 Springer Softail z roku 1989. Jeho majiteľom je Lorenzo Lamas. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama