Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hana (Hana Vagnerová) začíná cítit, že její vztah s Petrem (Matyáš Řezníček) se pohybuje v příliš zajetých kolejích. Rozhodne se ho tedy osvěžit a začne s Petrem sdílet své erotické představy a tajné sny. Od vyprávění je pak už jen krůček k činům. Ke zkoumání vlastní intimity, k zážitkům s jinými partnery a ke stále intenzivnějšímu hledání hranic, za které se dá v lásce a sexu zajít. Experiment se svobodou se však může snadno vymknout z rukou... (Aerofilms)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (212)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Mně je vlastně sympatická snaha Tomasze Wińskiho natočit o vztazích film mimo tradiční schéma typických domácích „romantických“ komedií. Jenže je navázána na moc předvídatelný příběh, ve kterém je velmi brzy jasné, jak musí nevyhnutelně skončit. Dialogy i herci jsou velmi uvěřitelní, ale jinak vlastně film nepřináší nic nového. Možná jen v českém rybníčku (70%). ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Niekomu stačí lásky trochu, niekto potrebuje strašne veľa, a niekto nevie, tak skúša. Je vopred jasné, že to nemusí dopadnúť len dobre, ale na obrazovke sa to dá celkom vychutnať. Teda až na ten polotrpký záver. Hana Vagnerová bola vo svojej roli výborná. –––– Já jen chci vidět, jak to vypadá, když s někým flirtuješ. –––– Co mu jako mám říct? Díky, že tak dobře šoustáš moji holku? ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Filmová analýza nejzvrácenějších tužeb těch, co mají v životě všecko, co si mohou jen přát, aby se díky tomu začali nudit a vymýšlet ptákoviny s předem znatelnými fatálními důsledky. Jsem extrémně rád, že nemusím kydat hnůj na všeobecnou českou tvorbu a skrze takhle citlivá, ač fakt nepříjemná dramata můžu naše filmy sledovat s chutí. Jak podotýkám, s ničím, co se tu vyobrazuje, vůbec nesouhlasím, ale je fajn do toho nahlédnout a uvědomit si, co přesně člověk do života nepotřebuje. [viděno na Netflixu 27.3.2023] ()

Chmur 

všechny recenze uživatele

Hranice lásky zpracovává zajímavé a hlavně aktuální téma. Bohužel její potenciál zůstal z velké části nenaplněn. Myslím si, že se jedná o zbytečně uhlazený film. Škoda, že nešli tvůrci víc na dřeň. Ústřední dvojice je zahrána skvěle, ale určitě z nich šlo vytáhnout ještě víc. Vedlejší postavy jsou tak nějak nepatřičně komické a ve svých postojích málo uvěřitelné. Antonie Formanová je hrozně divná. Připadalo mi, že vůbec neumí hrát. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Hynek jako mistr squirtu, no to mě poser. Mnoho povyku pro skoro nic. Zejména deklarace paní Vagnerové v rámci velké mediální masáži jsou teď po projekci dost k smíchu. Místo neskutečnýho odvazu dostane divák pár záběrů na prsa (imho moc pěkná, to jo), svlečenou Elizavetu a zdar. Erotické scény ústředního páru jsou ovšem nasnímané pěkně. S koncem si tvůrci evidentně nevěděli rady vůbec - kdyby totiž zachytili příběh tak, jak by pokaždé v reálu musel skončit, tedy rozchodem, zas by byli pranýřováni, že natočili reklamu na věrnost aneb bububu, tohle rozhodně doma nezkoušejte, nedopadne to dobře. Třeba dopadne, já z vlastní zkušenosti nevím, ale tak jak nám vývoj vztahu Hanky a Petra načrtli, už nebyla cesta. Takže tomu vymysleli pořádně hloupý konec. Moc se mi líbilo, jak se režii podařilo naservírovat divákovi Petrovy pocity - člověk si pak připadal přesně tak blbě, jako on. Na postavu krásné barmanky bych vybral hezčí herečku, Antonie je moc zajímavá, ale pěkná není. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (4)

  • „Když jsem dostala nabídku hrát v tomto filmu, tak jsem to odmítla,“ prohlásila Eliška Křenková. Postupně ale získala důvěru k režisérovi a nabídku přijala. (Duoscop)
  • „Já jsem tu roli odmítla dvakrát. Tomasz mi potom zavolal. Když jsme si sedli v kavárně, Tomasz řekl, nebudu tě přesvědčovat, jen ti ukážu, co jsme natočili na předtáčkách v Polsku. A já jsem viděla takový drive, takovou něhu, intimitu, že jsem nedokázala mluvit. Na konci schůzky jsem řekla: ‚Tomaszi, jdu s tebou do války,‘“ řekla Elizaveta Maximová. (Duoscop)
  • Film podpořil Státní fond kinematografie částkou 5 milionů korun. (SONY_)

Související novinky

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Zažijte Vary naostro!

Zažijte Vary naostro!

30.06.2022

Ostrý bude již samotný start. Kapela Mig 21 vystoupí posílena o šedesátičlenný orchestr Národního divadla a dvacetičlenný sbor Národního divadla pod vedením dirigenta Jaroslava Kyzlinka. Tím ale… (více)

MFF Karlovy Vary ocení světová herecká esa

MFF Karlovy Vary ocení světová herecká esa

21.06.2022

V úterý dopoledne proběhla další tisková konference k blížícímu se 56. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary, na níž byli mimo jiné oznámeni členové porot jednotlivých soutěžních… (více)

Reklama

Reklama