Reklama

Reklama

Blue Beetle

  • USA Blue Beetle (více)
Trailer 1

Čerstvý absolvent vysoké školy Jaime Reyes se vrací domů pln nadějí do budoucna, aby zjistil, že domov už není takový, jaký jej opustil. Zatímco hledá smysl života, zasáhne osud, když se Jaime nečekaně střetne se starobylou relikvií obdařenou mimozemskou technologií. Když si Skarabeus vybere Jaimeho za svého symbiotického hostitele, je obdařen neuvěřitelným brněním schopným mimořádných a nepředvídatelných schopností, které navždy změní jeho osud, když se stane superhrdinou Blue Beetlem. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (254)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Další z průměrných Dc co šlo do kin. Ke klukovi se dostane skarab on zmutuje a stane se superhrdinou toho skaraba chce ženská a její nohsled co má na sobě bojové brnění . Reyesovi jsou po Khanových z Ms Marvel nejméně sympatická rodina a pravděpodobně jsou jimi i inspirovaní je zde podobně debilní styl humoru.  Když nejsou na plátně nebo je tam pouze ten jeden  je to dobré, když jsou stojí to za hovno filmu nepomáhá ani humor typu prdící loď nebo babka s rotačákem co křičí smrt imperialistům ačkoliv sama je imigrantka a žije v zemi co ji přijala.   Záporák je průměrný , ale zase akce není digibordel a je přehledná potitulkovka vyjde do ztracena jelikož si to na sebe nevydělá. Gunn sice řekl, že se může Blue Beetle objevit v novém Dc , ale pokud se neobjeví nemyslím si, že by to byla ztráta. 60 procent ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

(Spoiler alert!) Blue Beetle mi svým příběhem i atmosférou dost připomínal Spider-Mana (máme co dočinění se superhrdinským "hmyzákem") a Shazama (obyčejný mladík je vyvolený a získává mocnou sílu), zároveň měl film nepřehlédnutelný oldschoolový vibe - od titulků, přes Tedovu tajemnou místnost a různá udělátka (létající mouchostíhačka byla cool). Nejnovější DC snímek stojí - místy ale i padá - na rodinných hodnotách, které sice nebijí do očí jako libovolný trailer na Rychle a zběsile, nicméně jsou místy už trochu více okaté. Revolucionářská babča s "lahkým gulometem" vypadala na papíře jistě lépe, asi tak jako paranoidní strýček - na druhou stranu ale oceňuji mile zahranou scénu z "druhé strany". Hlavní hrdina/herec byl na pohodu a rád jsem viděl po delší době na plátně Susan Sarandon. Lepší tři hvězdičky! ()

Reklama

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se přemlouval, ale nakonec musím bohužel konstatovat, že to za to moc nestálo. Varovat mě nemělo ani tak hodnocení místních vodborníčků, jako zasazení filmu. Latinsko americká famílie je něco příšernýho a místy mi cukal prst na ovladači s tlačítkem stop. Nevim, co jsem si myslel. Měl jsem tušit, že ta rodina bude přeafektovaná banda požíračů tacos a milovníků telenovel. Na blití... Už u Far Cry 6 jsem měl co dělat, abych ty šílený postavy ustál. A to jsme tu sračku hráli ve dvou. Né vole, já se prostě musím nenávidět nebo co. A vůbec tomu nepřidá ani Elpidia Carilo z původního Predátora. Sry "holka", ale tohle už nespraví Aloe Vera ani výtažek z té nejlepší liány a kdyby si tě džungle odnesla, tak asi fakt žádná škoda. Bohužel výše zmíněné s velkou porcí průhlednosti to sráží do kolen. Maridueňa standardně dobrej, jeho výkon v Cobra Kai mu ostatně přinesl tuto roli. Ale jinak bohužel.... Z větší části otravná a průhledná ptákovina pro nejmenší. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Na to, aký je Blue Beetle skvelý superhrdina je jeho potenciál zase raz krásne zabitý. Film, ako keby nevedel čím chce byť. Keď je komický tak veľmi rýchlo skĺzne do trápnosti. Keď je emočný, nevyhne sa patetizmu, čo pôsobí v tejto dobe a pri takomto druhu komiksov až nepatrične. Ako keby sme sledovali mexickú telenovelu alebo ďalší diel Torettovej ságy. Efekty sú druhotriedne a hoci súboje majú určitú nápaditosť ( hlavne ten posledný) predchádza im veľké množstvo slovných omáčok a detských vtipov. Jediné, čo tam ako tak funguje, sú vážne scény, ale je ich tam trestuhodne málo. Len tie v zásade ukazujú, čím mohol Blue Beetle byť, keby išiel cestou Snydera a nie Marvelu ( čo je prekvapivé, lebo zo Snydera kradne takmer všetko). Vo finále si to užíval ako jediný George Lopez. Ten ide celý čas na 200% hoci jeho postava často krát nedáva zmysel. A Xolo je fantastický v Cobra Kai ale hlavnú postavu vo veľkofilme neutiahne. 2* lebo pozerateľné to bolo. Ale aj tak sa jedná o úplne zbytočný film. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Technicky vzato to nebylo úplně tragický. Jen ta rodina toho hlavního hrdiny byla ve všech ohledech hyper špatná. Zralá na tečku na solar. Ve výsledku je tak Blue Beetle taková blbá kombinace moderní komiksárny a rodinného filmu podobného Spy Kids od Rodrigueze. Působí to dětsky a není to vůbec vtipný. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (27)

  • Honorář mladého a (v podstatě) neznámého Xola Maridueña (Jaime / Blue Beetle) měl údajně činit něco mezi osmi a devíti miliony amerických dolarů. Tuto informaci sdělila veřejnosti Sharon Stone – ta měla dostat za roli ve filmu „pouze“ půl milionu. Z tohoto důvodu také svou účast nakonec zrušila. (fiLLthe3DD)
  • Oblek hlavního hrdiny byl skutečný, nikoli digitální – Xolo Maridueña se nechal slyšet, že v rámci možností byl kostým vcelku pohodlný. (fiLLthe3DD)

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

17.12.2023

Už za pár dnů do kin po celém světě vstoupí nejnovější snímek studia Warner Bros. a pokračování miliardového hitu Aquaman z roku 2018, komiksovka Aquaman a ztracené království. Film režiséra Jamese… (více)

The Boys dostávají mexický spinoff

The Boys dostávají mexický spinoff

29.11.2023

Amazon sype peníze do všeho, co se alespoň trošku hýbe. U Citadely a Prstenů moci se rozhodně na ničem nešetřilo a v rozpočtech létaly obří cifry, že by se to ale promítlo do výsledných kvalit… (více)

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

21.11.2023

Když to nejde přes Batmana, musel Nicholas Hoult (Šílený Max: Zběsilá cesta, Menu) vzít zavděk Lexem Luthorem. Britský herec byl totiž jedním z favoritů na Reevesova netopýřího superhrdinu, jehož… (více)

Reklama

Reklama