Reklama

Reklama

Meg 2: Příkop

  • USA Meg 2: The Trench (více)
Trailer 1

Připravte se na dokonalý adrenalin ve filmu Meg 2: Příkop, doslova nadživotní jízda, která trhák z roku 2018 posouvá do ještě větších výšek a ještě větších hloubek s několika obřími Megy a mnohem víc! Ponořte se do neprobádaných vod s Jasonem Stathamem a světovou akční ikonou Wu Jingem, kteří vedou odvážný výzkumný tým na průzkumný ponor do nejhlubších hlubin oceánu. Jejich plavba se zvrtne v chaos, když jejich misi ohrozí zlovolná těžební operace a donutí je svádět vysoce riskantní boj o přežití. Naši hrdinové se musí postavit proti kolosálním Megům a neúprosným drancovačům životního prostředí a v pulzujícím závodě s časem předejít, přelstít a přeplout své nemilosrdné predátory. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (335)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Nečekaně zábavnější a akčnější, než jednička, kterou jsem tenkrát dost protrpěl. Velkým plusem, je změna lokalit v průběhu filmu (Hororovější část, v těch hlubinách, byla fajn), Meg tu není jediný nepřítel, Statham si střihne i několik klasických soubojů a přidalo se více na humoru (ale i na trapnosti, místy to bylo hodně hodně blboučký). Závěrečná část, na zábavném ostrově, už byla vyloženě komedie a vůbec mi to nevadilo, naopak. Čekal jsem to o dost horší, absolutně se mi do dvojky nechtělo, takže jsem nakonec příjemně překvapený. Bavil jsem se. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[70%] I navzdory slabému hodnocení na CSFD i u prvního dílu, který mi krásně sedl, jsem se i na tohle pokračování těšil. Proč by to tak moc kritizoval, když mi to přišlo naprosto zábavné, a to ještě se skvělým Stathamem, který mě poslední dobou baví víc a víc. Jednička mi přišla víc serióznější, ale i ani u téhle dvojky nejsem moc zklamán. Dokonce se tu i Jason párkrát popere. První hodina je docela i napínavá. Ke konci se to utrhne víc ze řetězu a je to ujetější, ale tím správným způsobem, že jsem se docela bavil. I když té přehnané akce a výbuchů bylo trochu moc, že se to tím zbytečně prodlužovalo, přesto to byl takový zábavný letní úlet, který sice nepřekoná za mě vydařenou jedničku, ale i tak jsem se dobře bavil. I zbytek hereckého obsazení vedle Stathama bylo ok. I případnou trojku bych uvítal. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Pokud čekáte letní blockbuster  plný fantazie bez hranic, pak nemůžete být zklamáni. Bondovský svět nabídne padoušskou ženu, která má ale na špinavou práci své lidi. A že jde o peníze v první řadě, by jistě potvrdil i zrádce těch dobrých. Statham je muž z oceli, který se nezalekne ničeho, a tak i ve scéně, kde Quint (Čelisti) prohrál, si hravě poradí. Jurský park, Vetřelci, Propast, Chobotnice, Godzilla (oblíbené tříštící se molo), Pod vodou a další snímky z toho pěkně vyčuhují, ale to mně nevadí. Nejen finální akce jsou za hranicí možností, ale při tom pomrkávají na diváka, že je to jenom jako. Občas se vloudí chybka - Statham na skútru hodí oštěp a zbydou mu dva, pak má na zádech tři, pak opět dva...někdo ve střižně by zasloužil záhlavec. Hlubiny s luminiscencí jsou krásné, avšak záludné - kdopak si při jedné scéně vzpomněl na roztomilé příšerky z Galaxy Quest? Několik věcí sice nechápu - opět bleskové vynoření z 7600 metrů bez dekomprese a potažmo jen ve skafandru? Pravěcí obojživelníci (dýchají vzduch) žijící na dně příkopu? Ale všechna ta fofr mega akce to vynahrazuje a velké plátno filmu rozhodně sluší. Pro oddechovou zábavu bez většího přemýšlení, pro milovníky žraloků (efekty jsou výborné), chobotnice a fanoušky Stathama jako dělané. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Hloupé a to tak, že hodně. Naštěstí stále zvláštním způsobem zábavné. Tam, kde byl první Meg i přes svou hloupost, napínavý nebo něco budoval, nyní vrší atrakci za atrakcí. Potápí se tu v ponorkách, chodí se v 6 kilometrové hloubce, v podvodních laboratořích, bojuje se v laboratoři, která vypadá jak ropná stanice a tak to pokračuje, až se dostaneme na exotický ostrov. Žraloci jsou tentokrát 3 a vzhledem k tomu, že si nějaký čínský investor řekl, že to je málo, je zde chobotnice, ryboještěrky, mexický mafián a zvláštní zabijácké komando. To vše zabalené ve slabém vizuálu a okořeněné vtipným černochem (který není vtipný). Meg 2 je neskutečný mišmaš, který se z vrchu hlouposti směje i poslednímu Rychle a zběsile, ale při vypnutí veškerých mozkových závitů, to pořád dokáže zabavit, přestože je Vám úplně jedno, co vše se ve filmu děje. 50% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Jason Statham začína byť nový  Ian Ziering zo Sharknada. A i keď Jason má za sebou lepšie platené spoločnosti a aj príbehovo to ma o niečo lepšie rozbehnuté, tak tato časť mi naozaj už pripadala v niečom dosť podobná ako od hviezdy Beverly Hills, 90210. Jason nevie, čo má skôr zachraňovať, je tu samozrejme rozbehaný, skáče sa tu z vrtuľníka, od móla so zubatou príšerou odskakuje ako super Mario vo svojej hre. Vedel som, že to bude zas divočina, vedel som i to, že triky ma záujmu, ale myslel som si aj to, že tu bude celkom slušná dávka humoru, ale v tomto som sa mýlil.  Jednotka mala niekoľko vtipných momentov, ale tu sa zmohli len na niektoré vtipy z jednotky, ale to už opakovaný vtip, nie je vtipom. Bolo podarené vidieť, že film je prehliadkou iných známych filmov a bol by pri tom celkom schopný, nebyť tej tuposti vo viacerých scénach. Niekto vobec pri scenári nerozmýšľal a to je aj najväčšia chyba filmu. Jason sa snaží byt Johna McClanea alebo sám veľký Rambo, lenže nemá k tomu ani štýl a ani charizmu. Myslel som si, že v tomto filme tu budú aj ine príšerky, ale dinosaurov, ktorí žijú tisíce rokov pod vodou a potom už v pohode behajú po súši som na mysli určite nemal. Mega chobotnica mohla mať väčší priestor, ale mna osobne pobavila najviac z celého filmu, lebo som si pri nej zaspomínal na Hotel Transylvánia 3. Silne 2*. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (17)

  • V Londýně byly v den premiéry na řece Temži k vidění tři veliké hřbetní žraločí ploutve – ty na řeku umístilo oddělení marketingu v rámci propagace filmu. Makety ploutví vážily 300 kg a největší z nich měřila na výšku okolo 5 metrů. (fiLLthe3DD)

Související novinky

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

10.07.2023

V celkových číslech relativně dobře, ačkoliv za sebou má několik neuspokojivých výsledků z kin a novým titulům z úspěšných franšíz se nedařilo tolik, jako v minulosti. Celkově Hollywoodské filmy na… (více)

12. Filmový víkend ČSFD (4.-6. srpna)

12. Filmový víkend ČSFD (4.-6. srpna)

27.06.2023

Drazí filmoví fanoušci, rádi bychom vás pozvali na již 12. ročník Filmového víkendu ČSFD, který se letos uskuteční od pátku do neděle 4. - 6. srpna na už tradiční lokaci čerstvě zrekonstruovaného… (více)

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Reklama

Reklama