Reklama

Reklama

Asterix v Británii

  • Francie Astérix chez les Bretons (více)
Trailer

Maličký Asterix a jeho mnohem větší kamarád Obelix, bojovníci z poslední galské vesnice, stále svobodné po římské invazi, se vydávají na výpravu, aby doručili sud slavného kouzelného lektvaru od svého druida, který má pomoci Asterixovu bratranci v Británii bojovat proti nájezdu římské armády. (TV Minimax)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Druhy Asterix ve zdejsi topce. Zatimco u 12ti ukolu to je v poradku, u tehle blbosti ani nahodou. Je sokujici, o kolik muze byt kousek se stejnou grafikou, stejnymi charaktery atd. horsi. Ma to par momentu, ale prevazne je to nuda a zabavny kresleny film si neco, co jen vzdalene pripomina nudu proste nemuze dovolit. 4/10 ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Tyhle dva agresivní Galy jsem vždy miloval. Generál Moulus, jeden kulatý masožravec (Obelix), jeden menší týpek s opéřenou helmou (Asterix), malá bílá pobíhající pouliční směs (Idefix) a tucet tuctů šťavnatých Římanů, tvarovaných přesně na Obelixovu pěst. Vždycky mě zajímalo, jestli ten kouzelný nápoj fungoval i jako viagra, nebo jen pumpoval krev do bicáků. "Tady nejsou žádní dva tlusťoši, jen jeden a ten není tlustej." ()

Reklama

Zagros 

všechny recenze uživatele

Asterixovi by seděly spíše kratší formáty, s jeho filmy mám trochu problém, nudím se u nich. Přes spoustu povedených vtipů zkrátka nedokáže plnohodnotně naplnit celý film. Příběh není zrovna originální a hlavně je zdlouhavý, několikrát jsem v sobě musel potlačit touhu některé scény přeskočit. Což je škoda, kdyby tvůrci drželi stopáž maximálně do hodiny, bylo by to jednoznačně ku prospěchu. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších filmů z dětsví s výbornou kreslenou dvojicí - Asterixem a Obelixem a možná nejoblíbenějším animákem vůbec. Film je uklidňující, příjemný a na animák má dost chytrých vtípků. Narážky na briské jídlo, počasí nebo sport mě dokážou pobavit i dnes. Myslím, že tohle je nejlepší Asterix a Obelix. I teď se k tomuhle filmu rád vracím a nidky mě nezklame. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Tenhle film vcelku dle očekávání stojí na konfrontaci zvyků Galských a Britských. Britské zvyky jsou nám předkládaný s typickými narážkami na současnou dobu, což je jen a jen dobře. Když to člověk srovná s hranou verzí, tak je skoro až neuvěřitelná, jak moc hraná verze dokázala předlohu znásilnit a zničit, kdežto takhle kreslená se jí dokázala věrně držet. ()

Galerie (84)

Zajímavosti (7)

  • V komiksu je triko Jolitoraxe zelené a Zebigbosovo žluté. Ve filmu je tomu naopak. (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama