Reklama

Reklama

One Piece

(seriál)
Trailer 3

VOD (1)

Série(2) / Epizody(9)

Monkey D. Luffy, mladý pirát ve slamáku, se v téhle hrané adaptaci populární mangy vydá s pestrou partičkou přátel na velkolepou výpravu za pokladem. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (139)

ptsd 

všechny recenze uživatele

Jsem dlouholetým fanouškem mangy i anime (20+let) a mohu s radostí říct, že seriál One Piece je vynikajícím adaptací. Tvůrci se skvěle postarali o zachování charakteru a osobnosti hlavních hrdinů, prostě cast je super. Nějaké změny oproti předloze jsou, ale nic co by mi nějak vadilo. Doufám že bude i další serie. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Adaptovat mangu/anime do hrané podoby není legrace, ale tady to vyšlo. Ať už díky dobře vyvážené dávky bizarnosti, která odkazuje na předlohu a současně není přehnaná pro účely hraného ztvárnění, sympatickému obsazení nebo stylizaci. Je to zábavné, svižné, správně praštěné a někdy překvapivě brutální, což je mix, který mi vyhovuje. ()

Reklama

seko0408 

všechny recenze uživatele

Myslim si, ze o One Piece uz pocul kazdy, ale len malo kto sa rozhodne sledovat anime ktore ma cez 1000 casti. Tesil som sa na tento pocin, ale zaroven som si od toho nic nesluboval. Som rad ze netflix mnohych (vratane mna) prekvapil. Mozme si byt isty, ze z tohto uspechu vytazi maximum a natiahne seriu donekonecna a este dalej :D Zostava nam verit ze si dalsie serie udrzia kvalitu. Za mna teda velmi pekny dobrodruzny vtipny aj napinavy serial ktory rozhodne odporucam :) ()

novoten 

všechny recenze uživatele

1. série - 90% - O fenomén One Piece jsem se v minulosti vždy jen otřel, protože mít rád anime znamená na něj dříve nebo později narazit. Znám přibližně jeho děj, tuším i pár zásadních spoilerů, ale vždy jsem jen respektoval, protože troufnout si na více než tisícovku epizod už dnes nevidím reálně. Mám pro něj ale obrovský obdiv, protože dokázal a stále dokazuje držet v povědomí pirátský žánr, nedostatkové a přitom lákavé zboží. A že v něm plaveb, rvaček, šavlovaček a pokladů je tolik, až z toho mám chvílemi mráz v zádech, jak velký potenciál v sobě po už tak báječné první sezóně má. Vážně, tohle je překvapení roku, ve kterém funguje v plné míře herecká chemie, minulost postav, napětí, humor i natěšení na věci příští. Casting navíc trefil neznámé nebo skoro neznámé tváře na jedničku, zejména Luffy a Buggy jsou přímo komediálními démanty. Plavte se taky, kdo hledá dobrodružství starého žánru, které jednou za čas ozvláštní fantastika zvláštních schopností, nemůže volit lépe. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

v první polovině a obecně v akčních a nějak jinak dobrodružných scénách našlapaná, zábavná a nápaditá fantasy jízda která funguje jak má (mangu ani anime neznám). Horší je to nicméně v momentech kdy dochází na drama a emoce (a že jich ve druhé polovině je). Tam One piece ztrácí tempo, padá mu řetěz častěji než by si divák přál a nezachrání to ani přehnaně pozitivní Jirka Mádl v hlavní roli. Tak jako tak jde ale o velmi příjemné překvapení, které mě zprvu málem úplně minulo. A to by byla škoda....75% ()

Galerie (67)

Zajímavosti (23)

  • Tvůrce původní mangy One Piece Eiichiro Oda se podílel na seriálu jako konzultant. Podle svého vyjádření však nebyl úplně spokojen se změnami v ději prvné série, které podle něj nebyly nutné. (Pawliiseek)
  • Když Luffy (Iñaki Godoy) slíbí, že Zeffovi (Craig Fairbrass) zaplatí útratu z pokladu, který později najde, odkazuje tím na scénu z první kapitoly mangy, kdy si ještě malý kluk vysomroval jídlo zdarma v baru u Makino (Kathleen Stephens). (KaraMikesova)
  • V Baratii se do křížku dostanou dva lidé – Fullbody (Jean Henry) a Gally (Nkululeko Phiri). První se v manze dostal do křížku se Slamáky ještě před Baratii, druhý jmenovaný pochází z Odovy předešlé verze první kapitoly mangy a také speciálu Romance Dawn (2008). (KaraMikesova)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2023

Blíží se konec roku, a tak opět nastal čas na bilancování toho, které filmy a seriály z letošní produkce se umístily nejlépe v ČSFD žebříčku, jehož podoba není ovlivněna ničím jiným než celkovým… (více)

Reklama

Reklama