Reklama

Reklama

ONE PIECE 3D Mugiwara čeisu

  • Japonsko ONE PIECE 3D 麦わらチェイス (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Jednoho dne se Luffy probudí a zjistí, že mu byl jeho milovaný slaměný klobouk ukraden a jelikož pro něj je ten klobouk jeho nejcennějším pokladem, tak jeho posádce nezbývá nic jiného, než začít nahánět opeřeného pachatele, který se tohoto činu dopustil. (CarnTheNunya)

Recenze (2)

CarnTheNunya odpad!

všechny recenze uživatele

Nedostal jsem se ani přes polovinu. Vypadá to jak předrenderované cutscény pro nějakou hru z Playstationu 2. Zápletka/děj o hovně. Slamáci se tu honí za Luffyho kloboukem, který mu ukradl nějaký pták a u toho je nahání jak námořní pěchota, tak i ještě všelijaké mořské příšery. Humus. ()

Sirenie odpad!

všechny recenze uživatele

Mugiwara Chase je bezpochyby nejhorší speciál, jaký jsem kdy viděla (a to jsem je viděla všechny). Příběh je mdlý, zápletka nijaká, avšak i to bych se ještě přežla a možná by si film i jednu dvě hvězdičky vysloužil. Přes co jsem se však nepřenesla byla ta hrůzu nahánějící animace - díky 3D je tento film prakticky nedívatelný. Stačilo necelých 10 minut a i přes mou lásku ke Slamákům jsem film vypnula a nemám nejmenší zájem se k němu kdy vracet. ()

Reklama

Reklama