Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh se odehrává na ostrově, kde má mít své první vystoupení Uta, nejoblíbenější zpěvačka na celém světě, jejíž pravou identitu navzdory její popularitě nikdo nezná. Na její vystoupení se přijde podívat spousta fanoušků, včetně nadšených pirátů, a dokonce se přijdou podívat i Slaměné klobouky s jejich kapitánem Luffym. Jenže to by nebyl příběh bez nějaké zápletky, a tak vše začíná faktem, že Uta je dcera piráta Shankse. (CarnTheNunya)

(více)

Videa (8)

Trailer 7

Recenze (10)

Doffy 

všechny recenze uživatele

Fajn filmový počin, který konečně nemá jako hlavního záporáka vysloužilého důchodce z minulé generace a je stravitelnější než Stampede. Písničky chytnou za srdce, nadchnou i rozlítí (v pozitivním slova smyslu). Má to spád, akci i hezkou dějovou linku. Po úmorném natahování anime je tohle konečně něco svěžího, co odsejpá. ()

Akira777 

všechny recenze uživatele

Skvělý One Piece film, jsem rád, že to však není kvůli konci Canon. Na druhou stranu postava Uty a její dětství s Luffym je Canon, takže se možná objeví i v hlavním příběhu. Tak nebo tak jsem si film velice užtil. Hudba byla přímo nádherná. Stejně tak byla skvělá postava Uta. Opravdu velice doporučuji nedávno jsem to konečně shlédl s CZ titulky. ()

Reklama

Avarga 

všechny recenze uživatele

[Recenze může obsahovat spoilery, pokud jste ještě Red neviděli, nečtěte] Bylo nás v kině asi 8, nemohl jsem se této události prostě dočkat. O to horší pak byla sprcha, která od začátku projekce následovala, kdy po asi třetí "písničce" už bylo vidět, jak všichni nervózně popadají telefony a prohlíží, jestli nedostali email či jestli něco nepřistálo v messengeru. Seděl sem vzadu, takže jsem to mohl perfektně monitorovat.  Bylo to trapné... Samotný děj byl také zvláštně poskládaný... takový útržkovitý, chaotický a nezábavný. Nevěřím, že tohle psal sám Eiichiro Oda, protože předchozí filmy byly úplně jinde.  Těch současných 81% nechápu, objektivně si to tenhle počin nezaslouží - max 55%. ()

Lukas193 

všechny recenze uživatele

V porovnání s ostatními filmy v One Piece sérii, se ani tady nedá říct, že by Red nějak svou kvalitou vyčníval nebo převyšoval ostatní filmy. Když film vyšel, tak jsem četl různé názory, jak je Red kravina, že je to vlastně jen muzikál a celkově zklamání. No já osobně jsem se na film poměrně těšil, avšak bylo mi už tehdy jasné, že se nebude jednat o žádný zázrak, což upřímně ani není třeba. Celkově film hodnotím kladně a všem fanouškům One Piece, kteří zároveň milují hudbu doporučuji dát Redu šanci. Rozhodně musím vyzdvihnout neuvěřitelný hlas Ado, kde každý její song zněl absolutně neuvěřitelně a jednoznačně se za mě jedná o highlight celého filmu. Obzvláště song s názvem "Tot Musica" ve spolupráci s Hiroyuki Sawanem, který dělal například soundtrack k sérii Shingeki no Kyojin, je v kombinaci s velmi poutavými a nádhernými animacemi jedním z nejlepších, ne-li nejlepším, momentem celého filmu, což mě vede k dalšímu důležitému bodu tohoto filmu - animace. Co se týče kvality animací, tak zde by se dalo možná pouze vytknout použití CGI u scén, kam se úplně nehodí, což se dělo převážně v první třetině filmu, kde měla Uta svá vystoupení. Kdybych měl film ohodnotit číselně, tak bych mu dal něco okolo 7/10. Jedná se zkrátka o fajn jednorázovou záležitost, kterou si už upřímně asi nikdy nepustím, což se ale nedá říct o soundtracku, u kterého si jsem jistý, že ho jen tak z hlavy nedostanu :D ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tento snímok, podobne ako ostatné anime, je najžiarivejším príkladom toho, ako presne zmýšľa Japonské filmové diváctvo. Tieto filmy lámu divácke rekordy a sú neoddeliteľnou súčasťou tamojšej popkultúry. Podobne, je to aj v iných krajinách. A preto, aj keď ma snímok v podstate nudil, našiel som si v ňom predsa len to zaujímavé, akýsi svetový x-faktor, ktorý je dostupný každej individualite tejto planéty. ()

Galerie (90)

Reklama

Reklama