Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Britská surrealistická komediální show autorů úspěšného sitcomu Father Ted (Otec Ted), kteří pokračují v tradici skupiny Monty Python. (oficiální text distributora)

Recenze (113)

Gann 

všechny recenze uživatele

Perfektni humor vetsiny scenek snadno vyvazi tech nekolik ne tak dobrych. A zirani? To je naprosta bomba "Postopoulus kouli sec mu bulvy staci!" "Videl jsi ten utok? - A dalsi no tedy, clovek by neveril ze je to ten stejny zapas! - A znovu vypad, no to je neuveritelne!" "Ano Davide, byl to vyrazny posun o 5 stupnu. A pak ze zirani neni napinave!" kdo videl nemuze zapomenout... ()

Gaskin 

všechny recenze uživatele

Jednou, když jsem se v noci vrátil z práce, listoval jsem programy a brakoval při tom ledničku. V tom jsem zahlédl scénu, jak muž roztlačuje syna na kole, očividně ho učí jezdit, a dítě vzplane. To mě posadilo a následný sled gagů mne nenechal se nesmát. Ukázalo mi to, že britské komedie nekončí za červeným trpaslíkem a monty pythony a otevřelo měsíce zábavy v nacházení nových seriálů vtipných k popukání. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Anarchistická směs nesmyslných postav, žertovných hříček a surrealistických zápletek se snaží navázat na tradici započatou Spike Milliganem a rozvíjenou Monty Pythony. Ve srovnání se svými předchůdci je tato šou o poznání slabší, přece jen jde o hodně nevyrovnanou sérii, ale stále jde o nemainstreamový, místy provokativní humor, který je oživením televizního vysílání. Celkový dojem 55%. ()

Bohulib 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem zatím první díl, ale nijak zvlášť mě to nenadchlo. Scénky mi nepřipadaly moc vtipné a měly odhadnutelné pointy. Uvidíme dál. --- Po druhém dílu snižuji hodnocení ze tří na dvě hvězdičky. Zatímco v prvním dílu mi přišly dvě scénky celkem vtipné, ostatní průměrné, ve druhém díle jsem se nezasmál vůbec ničemu. Další díly už sledovat nehodlám. ()

Zajímavosti (4)

  • Oceněno jako "Best 'Broken Comedy' Show" na British Comedy Awards v roce 1999. (PußyMagnet)
  • Scéna Stare-Out (soutěž v zírání) je založena na knize Paula Hatcherera a je animována Chrisem Shepherdem. (PußyMagnet)
  • Pilotní epizoda režírována Chrisem Morrisem nikdy nebyla vysílána v plném rozsahu, některé scénky jsou rozděleny do ostatních epizod. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama