Reklama

Reklama

Police Story 3

  • Hongkong Jing cha gu shi III: Chao ji jing cha (více)
Trailer

Nejlepší hongkongský policajt je vyslán do Číny s úkolem zneškodnit drogového magnáta. Aby se dostal až k němu, musí pomoci jeho bratrovi uprchnout z pracovního tábora, získat si jeho důvěru a proniknout tak do organizace. V celé akci mu pomáhá půvabná čínská agentka. Nešťastnou náhodou je ale jejich utajení prozrazeno. Z už tak dost nebezpečného úkolu se stává boj o život. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

anais 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan ze sebe jako vždy vydává všechny síly. Taktéž smekám při pohledu na Michelle Yeoh, která se Jackiemu rozhodně po všech stránkách vyrovná. Film je to vtipný a akce zraku lahodící! Jen tam toho humoru mohlo být trochu víc. U téhle "chanovky" jsem nedokázal vnímat akci a humor jako jeden celek, ale oba prvky se mi vzájemně rušili. Čímž nechci Police story 3 nějak moc kritizovat, jen jsem čekal o něco víc. Kdo má ale rád Jackieho filmy, Police story 3 by mu rozhodně nemělo ujít. ()

Sdoom 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli je to změnou režie, kterou Jackie přenechal Stanleymu Tongovi, ale třetí díl mi přišel takový svěží, s novým nábojem a mnohem drsnější akcí. Oproti dvojce, která je dle mého názoru jen slabším bratříčkem jedničky, má trojka slušný scénář, padouchy těžkého kalibru, kteří nejsou už jen pro smích, a taky Michelle Yeoh, které to s Jackiem parádně funguje. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejpříjemnější a nejzábavnější Police Story. Konec není tak šílený jako v prvním díle, ale má své kouzlo a popravdě, vždycky mi vedle Chana chyběl někdo, jako Michelle Yeoh, která se konečně objevila a vystřelila potenciál filmu do nebe. Její špičkování s Jackiem nemá chybu (to je moje sestra....:-)) a po celý film mi tohle duo přišlo bezchybné. Příběh a vše okolo je hodně HK a naštěstí si na nic nehraje, takže se to dá vcelku rozdýchat. Přesto mi přijde, že celá Police Story série je na čsfd velmi přeceňovaná, stejně jako hodně dalších HongKongských filmů... Tentokrát jsem však konečně odcházel spokojen. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Filmu hodně pomohlo, že zde není jen Jackie Chan, ale i Michelle Yeoh. Skvěle se doplňují a navíc "Police Story 3" dál oplývá úžasnými kaskadérskými kousky, při kterých se skoro tají dech. Některé výbuchy jsou skoro až neuvěřitelné a divák se diví, že úmrtnost štábu nebyla větší. Tohle prostě nejde než obdivovat a samozřejmě se i skvěle bavit. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Možná se pletu, ale v pořadí už třetí policejní „story“ se na můj vkus zbytečně moc ohlíží po filmařském stylu Hollywoodu a trochu tak ztrácí výlučně asijský punc a originalitu. Nicméně Jackie Chan tady získal rovnocennou partnerku v půvabné a VELICE schopné čínské agentce Michelle Yeoh, příběh neztrácí tempo, akce je špičková a v podstatě nevidím žádný zásadní důvod, proč filmu nepřidělit 4*. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Při natáčení scény, kde hlavní hrdina visí na straně vagónu, byl Jackie Chan zasažen boční stranou helikoptéry. (SG-1)
  • Při natáčení finále s helikoptérou zastupoval režisér Stanley Tong Kena Tsanga. Přivodil si při tom zlomeninu holenní kosti. Při závěrečných titulcích můžeme vidět Tonga s berlemi. (SG-1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno