Reklama

Reklama

Rocky Horror Picture Show

  • Polsko Rocky Horror Picture Show (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladí snoubenci Brad a Janet uvíznou za bouřlivé noci před závorou označující konec cesty. Vzpomenou si, že cestou viděli starobylý hrad a rozhodnou se tam hledat pomoc. Když dorazí, uvítá je muž s bledou tváří, prořídlou kšticí a temně rudými kruhy pod očima a požádá je, aby vešli. Tak se mladá dvojice ocitne na dekadentním večírku pána domu – Dr. Franka-N-Furtera, transvestity z transsexuální Transylvánie a zjevně nepříliš příčetného vědce. Ten jim představí svůj nejnovější výtvor, urostlého blondýna Rockyho, kterého si stvořil pro své potěšení. Začíná noc plná vášní, kdy si nikdo nemůže být ničím jistý, zejména pak svým pohlavím a sexuální orientací. (AČFK)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (418)

kiddo 

všechny recenze uživatele

Desetiletá kvóta pro tančení a zpěv na veřejnosti vyčerpána za pouhé dvě hodiny. Kéž se Aero nenechá opít ovacemi vestoje a a neudělá z prvního českého shadowcastu pravidelnou kolektivní oslavu burácivé střelenosti, protože jinak bych takhle musela oslepovat lidi každý rok. Nepopsatelný zážitek. Jo a v kuchyni odteď funguju jediným způsobem. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Byť se mé hodnocení neřadí mezi ty vysoké, Rocky Horror považuji za dobrý film - muzikálům neholduji, nikdy mě nebavily, tady jsem se chtěl jen trochu vzdělat a vzhledem k tomu jsem neodcházel od obrazovky zklamán! Však co jiného může být lepším důkazem zábavnosti a líbivosti filmu, než to, že dokáže obstát i u opaku cílového publika? Rocky Horror Picture Show je na můj vkus příliš bezdějový, působí jako snad až moc velká spousta hudebních čísel poslepovaná dohromady, ale přesto jsem se nenudil. Vtipné a zároveň nepříliš degradující vyobrazení transsexuality, celkově otevřená sexualita a originální zpracování muzikálu, to vše drží divácký požitek nad hladinou. A co teprve výtečné kreace Tima Curryho? Zkrátka fajn bizarnost... 6/10 ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo něco, co nedokážu ani slovy popsat. Kdyby nebylo Glee a jejich Rocky Horror Glee Show, nikdy by mě ani nenapadlo se na to podívat. Originální? Kontroverzní? Rozhodně až moc. S tim dějem mi to ale už přišlo trochu horší. První půlka se mi možná i docela líbila, ale jak se to přehouplo za půlku, už to bylo horší. A finální scéna tomu ještě dodala. Nutno řečeno, že jsem si nepřečetla obsah, takže jsem to nečekala. No docela mě to zasáhlo, to nemůžu popřít. Přiznám se, že jsem měla docela problém kam polonahým pánům jen ve spodním prádle koukat. Uvažuju teď jestli tomu dát 3 nebo 4. Je to něco mezi. Tak zatim dávám 3*, třeba až se mi to trochu rozleží v hlavě, přehoupne se to o stupeň víš. edit nemůžu si pomoct, přidávám hvězdičku. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

70% Některé písně jsou úžasné (vede u mně Touch-a, touch-a, touch-a touch me, zajímavá je i ta co zpívá Meat Loaf) a už úvodní song Double feature oznamující několik starých sci-fi filmů (vybavuje se mi Zakázaná planeta, Flash Gordon, King Kong, inspirace se určitě hledala i u Doktora Divnolásky - čekal jsem, kdy profesor vstane a začně vyřvávat "Mein Führer, I can walk" - a snad i u Eda Wooda, ten kriminalista/vypravěč byl přesně jako Criswell A HLAVNĚ SUSAN SARANDON VYPADÁ V KORZETU I VE SPODNÍM PRÁDLE SAKRA DOBŘE a já bych už to souvětí mohl konečně ukončit, že... no tak jiná vystoupení mě zas tak moc nebrala. ()

BoPo odpad!

všechny recenze uživatele

Vo svete dosiahol kultový status. No u mňa nedosiahol zhola nič. Pieseň, slabá spojovacia vata, pieseň, transvestita, ešte slabšia vata, mladá Susan Sarandon v prádle, pieseň, koniec. To teda bola jazda. Beriem to tak, že ja som nepochopil skvelosť tejto Show a cudzinec zasa nedocení kult menom Dědictví aneb Kurvahošigutntág. ()

Galerie (163)

Zajímavosti (79)

  • Když se Janet (Susan Sarandon) a Brad (Barry Bostwick) dívají do mapy, je vidět název několika měst a řek. Dle toho lze usoudit, že hrad Frank N. Furtera se ve filmu nacházel v blízkosti města McArthur v Ohiu. (Alfréda)
  • Timu Currymu se po natáčení filmu lidé přehrabávali v popelnicích a dvojice satanistů mu vyhrožovala smrtí. (Zdroj: idnes.cz) (ČSFD)

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

Reklama

Reklama