Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Znovu přicházejí na plátna našich kin: odvážný romantik D´Artagnan, melancholický cynik Athos, krásný a tajnůstkářský Aramis a ješitný dobrák Porthos. Vracejí se a s nimi všechny lásky, dobrodružství a intriky, tak jak je ve své legendární knize popsal nespoutaný bouřlivák Alexandre Dumas. D´Artagnan znovu zahoří láskou ke krásné paní Bonacieuxové, Anna Rakouská ještě jednou věnuje své diamantové závěsky vévodovi z Buckinghamu a nade všemi se bude vznášet temný stín hrozivého kardinála Richelieu. Čtyři přátelé opět vyskočí do sedel, aby se bili za čest Francie a srdce krásných žen, sledováni otcovským zrakem pana de Tréville a hněvivýma (byť krásnýma) očima zrádné Mylady. Doprovodíme je na cestě do Londýna i k La Rochelle, prožijeme s nimi dobrodružství soubojů i tajných výprav, nebezpečí dvorských intrik i romantiku lásky. Ale hlavně přátelství, hluboké a věrné, které, jak dobře víme, vzniklo díky Athosově rameni, Porthosově zlatému pasu a Aramisově kapesníku... (Magic Box)

(více)

Diskuze

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

xKatiex: Jasný, já jen že mě to tady zase navnadilo k tomu se na to podívat... (smile)

xKatiex

xKatiex (hodnocení, recenze)

Jakkob: aj napriek spomínaným výtkam určite ;) - inak by som to nepozerala asi 2-krát do mesiaca :D

xKatiex

xKatiex (hodnocení, recenze)

Jakkob: Viem, že tá kombinácia činností pri sledovaní hocijakého filmu vyznie smiešne, ale aspoň mi to skôr utečie :D. Ale zase na druhú stranu, sranda musí byť, takže sa na tom filme dosť pobavím, tak nie je to až taký problém :).

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

xKatiex: Heh, no vida, to jsou mi věci (smile) Já u toho a vlastně u žádného jiného filmu nic moc nedělám, prostě se dívám, ale tady na mušketýry prostě nedám dopustit, ať už jsou jakkoli odlišní od předlohy - jako film to funguje parádně...

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

xKatiex: Tj, hlavně srandy kopec, ale sranda to je vcelku normální, žádnej trapas, nebo tak něco. Navíc příjemné obsazení, krásné kostými a já jakožto šermíř ocením i choreografii (smile)

xKatiex

xKatiex (hodnocení, recenze)

len keď mne vadí, že Constance to prežila o o Buckinghama to ani nezakoplo - ale iak celkom v pohode oddychovka ;)

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Tihle mušketýři jsou hned po těch s Yorkem ti nej, aspoň pro mě... Ano, jsou pojatí docela jinak, hlavně po příběhové stránce, ale to mi tady nijak nevadí. Film je plný akce a vtipu a moc se mi líbí herecké obsazení a samozřejmě kostými a scény kde se šermuje... ;-)

Kaka

Kaka (hodnocení, recenze)

me se to libi :)...vytecne obsazeni a kvalitni akce, neni to klasika ani kopirak predlohy, ale kdyz na tohle clovek nehledi, uzij si fajn historak...

monolog

monolog (hodnocení, recenze)

Le_chuck : to není historicky věrný ani v Dumasově románu. zklamu tě, ale on si to vymyslel ;)

Reklama

Reklama