Reklama

Reklama

Vrána 4: Pekelný kněz

  • Česko Vrána – prokletá modlitba (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Štvrté pokračovanie série zobrazuje charizmatického lídra gangu, ktorým je Luc Crash (David Boreanaz). Vedie schátrnú bandu satanistických motorkárov, známych ako Štyria Jazdci Apokalypsy. Luc zavraždí Jimmyho Cuervu (Edward Furlong) a jeho priateľku ako súčasť rituálu, aby sa mohol stať nesmrteľným démonom. Ale Luc zistí, že z Jimmy sa stal duch pomsty, známy ako Vrana, aby pomstil smrť priateľky a zabránil Lucovi stať sa pánom zla. (genetique)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Smrdutý celuloidový výkal. Po trojce, která šla rovnou na video jsem rozhodně nečekal žádné zázraky, ale tohle na mě bylo příliš. Kdokoliv, a tím myslím opravdu kdokoliv od Uwe Bolla až po Jaroslava Soukupa, by dokázal napsat a natočit stokrát lepší pokračování než je tahle nakyslá blitka, ve které není ani stopa po vránovské atmosféře, zato tu najdete jedny z nejhorších dialogů a hereckých výkonů roku. Pochybuju, že se jelo podle nějakého scénáře a jestli ano, jeho autor musel být při jeho psaní po celou dobu v hodně těžkém rauši, protože tu nic nedává sebemenší smysl. A scéna, kde do půli těla svlečený Danny Trejo natřásá své pokérované faldy v rituálním tanci nad mrtvou vránou a přihlíží tomu bandička mexických buranů, je bez diskuse to nejbizarnější, co tento filmový rok nabídl. Edward Furlong je po Michaelu J. Foxovi další věčně mladý klučík, který od T2 nezestárnul snad ani o den. Takový prťavý střízlík jako nesmrtelný, hrůzu nahánějící tragický mstitel? Kurva ani náhodou. Navíc se tu jen prdelí z místa na místo a trousí tak patetické ubrečené žvásty, že by mu člověk nejradši jednu vrazil. David Boreanaz a Tara Reid jako vůdci satanistického gangu mexikánců? Za co bože, za co? A ta hudba byla snad z DENÍKů ČERVENÝCH STŘEVÍČKů, ne? Dost možná nejhorší sequel všech dob. Rozhodně ten nejnudnější. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Ano je to hloupé, ano je to zaručeně nejhorší díl série, ale ve své debilitě se najdou perly kterým se jednoduše nejde nezasmát. Obsazení přichází absolutně vniveč, rádoby hluboké hlášky v břečkovitém balastu působí jako pořádná pecka na oko a Furlong coby vrána je nic moc. Pekelný kněz je tak pouze dalším podprůměrným kopáním do skvělé látky než uctyhodným pokračováním odkazu Proyasovy adaptace O'Barrova díla. Vizuálně navíc ne nepodobný epizodě Walker Texas Ranger s pořádně over the top finále. "Hurry up, make me the fucking antichrist!" ()

Reklama

BlackTom odpad!

všechny recenze uživatele

To je fakt také ťažké dodržať základnú schému? Prečo sú temné uličky ešte temnejšieho mesta vymenené za Mexiko? Prečo namiesto dokonalých prvých dvoch záporakov sa stáva titulným zlosynom trápny transvestita vydávajúci sa za Antikrista? Prečo Danny Trejo tancuje? Čo tu kurva robí Dennis Hopper? Z ktorej planéty prišiel Ed Furlong? Množstvo otázok a žiadne odpovede. Hnusný, sprostý, zbytočný film! Brandon Lee sa v hrobe neobracia, on priam rotuje! Dúfam, že mi raz tiež sadne na náhrobok vrana a ja sa vydám zabiť tvorcov najväčšieho znesvätenia v dejinách kinematografie... ()

Asia_Power odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem se vrátila k sebemrskačství a opět najela na filmy z žebříčku 300 nejhorších. Nebylo to ani moc těžký rozhodnutí, jelikož poslední dobou jsem stejně měla "kliku" na sračky tak proč toho nevyužít a nesledovat sračky o kterých vím, že sračky budou. Navíc některé filmy ze 300 nejhorších umí překvapit a ukázat mi, že jsou v žebříčku neprávem. Vrána 4 ne. Vrána 4 tbuddhožel naopak perfektně a právem dokázala že mezi největší průsery kinematografie opravdu patří jelikož takhle zprznit kult to by jednoho nepřekvapilo kdyby Brandon Lee povstal z hrobu a na tvůrcích provedl svou revenge. A já bych byla šťastná páč Brandona byla kurva škoda. Éda Furlong aneb doživotní John Connor jako vrána je tak příšernou volbou až jsem se sama sebe ptala jak tenhle kluk mohl kdysi dávno mít světlou budoucnost a litovala jsem že ho tehdá Arnie zachránil před T1000. Ono slavnejch bo známejch herců co jsou ve filmu na přes držku je tu vůbec dost a já si marně lámu svou žlutou hlavu proč v tý sračce hráli. Asi se v HullMiÚdu sjeli a následně voprcali na nějaký párty, rejža to tajně natočil a vyhrožoval jim že pokud pro něj nenatočí film tak to video zveřejní. To by vysvětlovalo jejich přítomnost ve Vráně 4. Až uvidíte jak Danny Trejo předvádí svůj šamanskej tanec aby mu povstal pták tak se buď hystericky rozesmějete nebo rozbrečíte, nic mezi neni snad jen že se Vám bude chtít blejt. A co předvádí Hopper to je taky síla větší než perník do žíly. Sečteno a podtrženo Vrána 4 je film kterej ocení leda pacient po zkurveně provedený lobotomii či největší masochista, zblitek populace ať se tomuhle ptákovi vyhne obloukem. ()

josieaddms odpad!

všechny recenze uživatele

Tak hrozivě strašné, že jsem v sobě nenašla ani sílu to dokoukat. Vždycky se snažím filmy dokoukat, i ty největší hovadiny. Ale tohle prostě bylo i na mne nějak moc. Prostě všechno na tom je příšerné, herci, světlo, námět, scénář, všechno totálně katastrofální. Nemám chuť se k tomu víc vyjadřovat. Od téhle hrůzy radši dál. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • V roce 2011 byl film spolu se snímekm Město andělů (1998) znovu vydán společností Echo Bridge Home Entertzainment v 2diskové DVD edici v širokoúhlém formátu. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Salt Lake City a v Utahu. (reich)
  • Snímek měl speciální předpremiéru. Týden před oficiálním uvedením na DVD se promítal v JAR Pacific Place Theatre v Seattlu. (Terva)

Reklama

Reklama