Reklama

Reklama

Kevin, Sam a Rob mají zvláštní zábavu: připravují dokonalé loupeže, aniž by je uskutečňovali. Jenže jejich hříčka se jednoho dne pokazí: poslední projekt krádeže byl ukraden. Přichází k nim tajemný muž, který chce, aby pro něj vypracovali neprůstřelný loupežný plán, jinak předá jejich plány policii... Kdo koho přelstí v napínavém souboji důvtipu? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (82)

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Klasický zlodějsko-podvodnický snímek, který těží z uvolněného Rayna a strohého Sucheta. Kamera je příjemně stylová, zápletka i podvody fungují (a neztratíte se v nich) a soundtrack je velmi příjemný. Největší slabinou filmu je kanadská produkce - vše se odehrává ve studiu, v prázdných budovách, prázdných ulicích, najednou je na place max. 5 herců a celé to pozadí je statické, neživé. Připravovat plány loupeže a loupit je rozdíl, ale jak pro koho:-) na tv produkci super, v kině lepší průměr... 70% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Působivé čtení. Odvážné, ale dokonalé plány. Moc se mi líbil ten, kde plánujete ukrást Stanley Cup." A mně se zase moc líbil nápad na zabití volnýho času - plánovat dokonalý krádeže. To by mě bavilo. Jenže má to háček - nejsem silnej v permutacích, při hodinách fyziky jsem spal a v chemický laboratoři mi explodovalo i to, co explodovat nemohlo. Když o tom tak přemýšlím, tak asi plánovat krádeže nebudu. Radši si pustím nějakej film. Tenhle má celkem originální nápad, pár povedenejch vtípků a poněkud nenápaditej konec. Ale je to kanadskej film, takže se ani jinej konec nedal očekávat. ()

Reklama

Holina 

všechny recenze uživatele

Řeknu to na rovinu. Nemám rád Ryana Reynoldse. Proto je potěšitelné, že je v tomto filmu celkem nevýrazný, kompletně ve stínu Davida "Poirot" Sucheta, kterého naopak můžu. No ale ke snímku samotnému. Klasický průměr, kdovíjaká promakaná loupež se nekoná, chvílemi je to sranda, ale žádný zázrak. Průměrovitý průměr, který se dá smrknout, ale nic se nestane, když ho neuvidíte... ()

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Je určite ťažké vymyslieť po toľkých viac či menej originálnych bankrobberovkách niečo pútavé a vtipné, tento kúsok sa mi však celkom páčil, malo to zopár dobrých vývrtiek a zápletiek, pointa sa síce dala predvídať, ale zvládli ju obstojne, čo mi chýbalo, bol humor, jednucho ten sa k takémuto žánru pýta ako pena k pivu, napriek tomu to vyčnieva z priemeru, takže 70%. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Reynoldse mam rád je to přijemný herec je snim sranda a v akčních filmech a scénách se taky neztratí :) Tenhle film má spousty vzdálených sestřenic a bratranců jako dennyho partáky, loupež po italsku a jiné ale musí se nechat, že nápad je dobrý. Film odsejpá jak má, zápletka je dobrá a rozuzlení plánu a jak to bylo taky neni špatné. Příjemná oddychovka na tu hodku a půl. :) ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Kanadském Torontu. (Terva)

Reklama

Reklama