Reklama

Reklama

Kevin, Sam a Rob mají zvláštní zábavu: připravují dokonalé loupeže, aniž by je uskutečňovali. Jenže jejich hříčka se jednoho dne pokazí: poslední projekt krádeže byl ukraden. Přichází k nim tajemný muž, který chce, aby pro něj vypracovali neprůstřelný loupežný plán, jinak předá jejich plány policii... Kdo koho přelstí v napínavém souboji důvtipu? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (82)

Dr.dogous 

všechny recenze uživatele

Neprůstřelný plán jak vykrást banku. Co si počít, když bezskrupulosní kriminálník ( David Suchet) váš plán nejen ukradne ale ještě vás "chudinky, ubohý" donutí ho uskutečnit . Až takto jsme to přece neplánovali. Ale i kriminálník (D.S.) je naivka přitroublá, nevěděl, že nemá věřit člověku, kterého si koupil. Géniové bývají totiž neuplatní. A pak se již jenom čeká, kdo udělá lepší podfu(c)k. a kdy to příjde. A na uplný závěr naši milí hrdinové, pocházejíc z chudých poměrů, jen krátce zaváhali, zda se do nich ještě chtějí vrátit. Ano, ano, ano, my chceme býti chudí, jelikož chudoba cti netrat, obzvlášt s ukradenými diamanty. Zvonec a pohádky je otevřený konec..65%. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Chvějící se čtyři hvězdy nakonec volím díky povedenému obsazení a bezproblémovému průběhu snímku. Ačkoliv je závěrečná pointa poměrně předvídatelná, cesta k ní je povětšinou zábavná a vy se jen celou dobu divíte, jak je možné, že tenhle snímek skoro nikdo nezná. Vždyť obstojí i v konkurenci mnohem profláklejších zlodějských filmů. Některé věci prostě nejdou do hlavy. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nedomrle vtipné. 27letý mladistvě vyhlížející přitažlivý Ryan Reynolds (Kevin) a 29letý rovněž přitažlivý Joris Jarsky (Kevinův parťák Rob) spolu s roztomilým 57letým Angličanem Davidem Suchetem (chmaták Leo) dávají jakousi záruku příjemně ztráveného času před obrazovkou. A když přihodíte těch pár nedomrlých vtipů... ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Teď sleduju že tento pro mě neznámý film byl natočen již v roce 2003. Trošku lepší průmeř v oblasti lupičských podfukových filmů. Na Dannyho Parťáky to pochopitelně nemá, ale zábava je hlavně v první polovině více než slušná. Celou první polovinu směle utáhne Ryan Reynolds, poté se přece jen začíná trošku vytrácet a s ním se vytrácejí i nepatrné vtípky, které občas utrousí. Ke konci již divák čeká jakou past to vlastně naši hrdinové přichystali Davidu Suchetovi. Foolproof rozhodně stojí za pozornost. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne špatný akční thriller, kde jde o to, kdo s hoho a kdo koho převeze...Jak taky jinak. Jsou tři - dobří přátelé, kteří jen tak pro zábavu zkouší vymyslet dokonalou loupež, kterou provedou jen tak naoko. Jenže jednoho dne se ztratí plány a lítají v tom až po uši. Pečlivě naplánovanou loupež diamantů kdosi úspěšně zrealizoval a naše tři kamarády drží pěkně v šachu...Začíná hra kočky s myší, spíš s třemi myškami. Ryan Reynolds, Kristin Booth, Joris Jarsky jako trojice lupičů a David Suchet, který je drží v šachu ve filmu, kterému by slušelo k tomu, aby byl ještě lepší trochu víc akce a ne průměrné televizní zpracování. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Kanadském Torontu. (Terva)

Reklama

Reklama