Reklama

Reklama

VOD (1)

Kevin, Sam a Rob mají zvláštní zábavu: připravují dokonalé loupeže, aniž by je uskutečňovali. Jenže jejich hříčka se jednoho dne pokazí: poslední projekt krádeže byl ukraden. Přichází k nim tajemný muž, který chce, aby pro něj vypracovali neprůstřelný loupežný plán, jinak předá jejich plány policii... Kdo koho přelstí v napínavém souboji důvtipu? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (82)

Mat21 

všechny recenze uživatele

Poznali se již na škole a ač nyní každý žije svým vlastním životem, stále spřádají společné plány, jak obejít bezpečností systém a vyloupit banku. Co je pro jiné zdroj obživy, pro ně je hra a důkaz věčného mládí. Rob je sice trošku ztřeštěný a potrhlý, svoji úlohu znalce bezpečnostních systémů však plní dokonale. Úlohou Kevina je realizace plánu v dokonalém provedení. A nad vším stojí Sam, na první pohled sympatická, při bližším poznání vzpurná a nebezpečná. Nyní před trojicí lupičů stojí nová výzva: vyloupení klenotnictví. Po mnoho měsíců tvořený plán vybroušený do plné dokonalosti jim však kdosi ukradne a co je nejhorší, dle něho klenotnictví vyloupí. Leo zvaný chmaták navíc dřímá v rukou kompromitující důkazy, se kterými donutí trojici k další loupeži. ● Neprůstřelný plán je sice dalším filmem do sbírky zaměřeným na "bankovní" loupež, jeho provedení je však mnohem lepší, než-li jsem očekával. Filmu nechybí spád, originalita a především velmi dobrý nápad. ║27.12.2010║ ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Lupičských kriminálek byla natočena spousta. Tahle má zajímavý scénář a nápad s celkem zdařilým závěrem. Nepříliš zajímavé jsou ale herecké výkony hlavních postav. Za poměrně solidního považuji pouze Davida Sucheta, který se na záporné postavy hodí především svou vizáží přímo náramně. Není tu ale nic, co by tento film vyšvihlo nad průměr. Na jedno deštivé odpoledne to ale není špatné. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Klasická hra na to, kdo koho nakonec převeze, se sympatickou trojkou hrdinů, Suchetem, kterému padouši opravdu jdou, občasným vtípkem, několika nečekanými zvraty a šikovně budovaným napětím, které funguje i když vše směřuje v předem daných žánrových mantinelech přímo a bez oklik rovnou k očekávanému cíli. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Takovej průměr mezi thrillery se zlodějskou tématikou. Scénář je dost děravej, ale to se dá odpustit, protože je poznat, že se snímek nebere nijak zvlášť vážně. I přes nízkej rozpočet je to slušně natočený - snad jenom na výpravě a počtu herců je nedostatek peněz vidět, jenomže to nijak výrazně nevadí a neovlivňuje spíš dobrej pocit z filmu. Hlavní loupež byla pěkně vymyšlená a Ryan Reynolds v hlavní roli potěšil. Rozhodně nejde o snímek, kterej musim vidět znova, ale jako oddychovka na večer fungoval obstojně, mise splněna. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Tentokrát si na film o dokonalé loupeži posvítili kanadští tvůrci a jak je vidět, pojali si to zcela po svém. Takže zapomeňme na Hollywood. Tady je to zcela poklidnější, mírně reálnější a jestli i zábavnější nechť posoudí každý sám. I zde jde samozřejmě o důvtip, chytrost a talent. Zní to podivně, ale když se tohle dá dohromady, vznikne opravdu neprůstřelný plán. Žádné akční extempore se tedy nekoná. Příběh se odvíjí v poklidu a zcela přímočaře. Napětím do křesla diváka sice ono dějství nepřipoutá, ale za pozornost k odpočinkovému sledování jistě stojí. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Kanadském Torontu. (Terva)

Reklama

Reklama