Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Připoutejte se, protože začíná nejdivočejší výlet roku! Bavič Cedric the Entertainer stojí v čele skvělého obsazení povedeného komediálního dobrodružství jedné rodiny, která se pokouší zvládnout nevídané potíže (a přežít jeden druhého) na tripu napříč celou zemí. Na své cestě potkávají šíleného řidiče nákladního auta, naloží stopaře holdujícího kultu voodoo a odhalí nebezpečí podezřelého hotelu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

CrazyWolf 

všechny recenze uživatele

Není to zase tak špatná komedie, jak tvrdí většina ostatních. Některé vtípky se mi zdály geniální - třeba zkritizovat synovu oblíbenou rapovou muziku slovy: "Je to samý šukej-mě, lízej mě... to abych měl při poslechu radši rovnou nasazený kondom!" Jinak docela slušná oddechovka na jedno shlédnutí, která sice pobaví, ale díru do světa neudělá. ()

PetkaW. 

všechny recenze uživatele

Ach bože... tolik infantilností na jednom místě - z toho se chce občas až zvracet nebo si minimálně vrazit prsty do očí. Když už se chcete dívat na nějaký takový film, tak sáhněte spíš po komedii Už jsme tam? kterou tenhle snímek místy vykrádá, až hrůza a ještě se mu to vůbec nedaří. Opravdu otřesný film, který nepobaví. ()

Reklama

Smok 

všechny recenze uživatele

Typická "yankee" komédia v ktorej sa striedajú slabšie a lepšie momenty, hamburgery, coly, autá a Cedric the Entertainer sú naozaj americky veľkí. Scenár je však dosť prostoduchý v štýle ideme na rodinný výlet a uvidí sa, čo zažijeme. Ale aspoň som pochopil, že taký Lincoln Navigator je naozaj "drobné" rodinné autíčko. ()

DjMetal 

všechny recenze uživatele

Nechapem, co vam na tejto komedii vadi. Ja viem. Isto ju slovaci pozerali so slovenskym dabingom,ze?? ja ho totalne neznasa. Mali by ho zakazat.povolenie dostanu len na rozpravky. inak je film potom o hovne. Kukal som to s ceskym dabingom a je to super komedia.vela krat som sa smial. Ako napr. pri zaciatku. dcera: sama jsem si je usila (saty). tata: no, ale koupila si si malo latky. (tak nejak) :D:D:D. Je to ppci komedia. mi napiste co je pre vas super komedia. ale nie cetnikov alebo nejake stare.tie su vsetky skvele.ale nejaku novsiu. Pre mna je tato super. A ti ktori rozmyslate ci si ju pozriet, vrelo doporucujem. ()

HonzyR 

všechny recenze uživatele

Znáte ten případ, kdy je v televizi úplné ale fakt úplné ho....? Říkal jsem si, že jeden večer, při práci na počítači, pustím tady tenhle "počin". Stejně tam nic jiného nebylo, a říkal jsem si, že to stejně nebudu vnímat, navíc tam hraje jedna ze "zoufalek" - Vanessa. Komedie moc rád nemám, a už vůbec ne ty, které jsou tak tupé, že to musí tupé připadat úplně všem... Vtipy extrémně hloupé, nebo už někde slyšené. Tupá černošská rodina jede na výlet, nic jiného jsem z toho asi ani nepochytil. Pojďmě si raději zlepšit náladu letošní perlou: Millerovi na tripu. __10%__ ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Režisér Christopher Erskin snímkou debutoval vo filmovom priemysle, dovtedy nakrúcal videá pre Missy Elliot, TLC a Boyz II Men. (ash99)

Reklama

Reklama