Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Štěstí, které tentokrát umožní Clarkovi hnát manželku Ellen a děti Rustyho a Audrey na další dokonale nezapomenutelnou dovolenou, má podobu zvláštní prémie, vyplacené za práci na novém konzervačním prostředku. A kam vyrazit, když má člověk peníze a žije v Americe? No přece do Las Vegas, města štěstěny, blikavých neonů, roztočených rulet, jednorukých banditů a překvapení. Zejména toho posledního čeká na Griswoldovy nepřeberně. Zatímco Ellen je sváděna Waynem Newtonem, ukázkově blonďatým krasavcem s červeným Ferrari, Clark dokáže prohrát všechny rodinné peníze. Nádavkem objeví Audrey, jak se sestřenicí Vickie tančí v kleci velmi podivného nočního podniku. Věřte nevěřte, ani Rusty nezůstává pozadu, a když ještě navíc Clark málem zlikviduje blízkou přehradu, je jisté, že je nejvyšší čas vrátit se domů. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (117)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Jeden zo slabších a podpriemerných dielov už tak priemernej komediálnej série. Griswoldovci vo Vegas sa mohli využiť aj trošku zaujímavejším spôsobom, ako len pár vtipnými scénkami a nemastným neslaným dejom. Bratranec Eddie opäť super ako vždy a z Audrey sa stal poriadny kus - bod za výber herečky. Takže hviezda navyše naozaj z milosti. 50 % ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Již čtvrté pokračování rodiny Griswoldů, která zasáhla hlavně do mého dětství a byl vlastně první film s Ch. Chasem, co jsem viděl. Dříve jsem se bavil nepřetržitě, dnes při shlédnutí jsem stále spokojený hlavně vtípky, se kterými vystřeluje jako tryskáč bratránek Eddie jako Randy Quaid, který zde dostal větší roli a patřičně si ji užil. Sice se tam objeví trapnější scény, jako například na přehradě, ale v samotném kasíně je to jeden vtípek za druhým a nedokážu si představit jak by to dopadlo, kdyby tam Eddie chyběl. Titulní skladba (je možné ji slyšet i v Bláznivé dovolené do Evropy) se jmenuje Holiday Road od Lindsey Buckingham. --- Nechcete ještě něco k jídlu? Poperu se kdyžtak se psem o bramborovej salát. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Potrebujem byť sám.“ – „Môžem ísť s tebou?“ Veľká škoda a veľký smútok – mohla to byť super trilógia (PRÁZDNINY V AMERIKE, PRÁZDNINY V EURÓPE, VIANOČNÉ PRÁZDNINY). Bohužiaľ, v 90. rokov niekomu napadla hlúpa myšlienka pridať štvorku. Beverly D´Angelo a smutne bezradný Chevy Chase nemajú najmenšiu šancu pobiť sa s podpriemerným scenárom. Z detí sa stali matní tínedžeri a Randy Quaid ako bratranec Eddie, malý duchom veľký srdcom, to oživuje oveľa menej, než by sa mohlo zdať. Je to však nakoniec predsa len práve on, kto aspoň trocha zachraňuje situáciu („Žiadny strach. Je tu so mnou.“). Prostredie Las Vegas mdlé, vizuálne to pôsobí televíznym dojmom. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Vše opět nejlépe táhl smolař Chevy Chase alias Clark. Jinak typicky absurdní, ujeté, ale zásadně oproti minulým dílům utlumené v typu humoru. Kromě starého obsazení si změnou prošly víceméně jen děcka, kdy Audrey konečně nevypadá jako oteklý ježek, ale naopak zatraceně k světu. Byla to fajn, zábavná, sympatická jízda, která pěkně a s úctou uzavírá základní trilogii (vč. vánočního dílu, tedy neoficiálně tetralogii). 70% ()

mirec88 

všechny recenze uživatele

Nechápem nízke hodnotenia. Pre mňa takmer rovnaká zábava ako prvé 3 diely. Jasné, Chevy Chase je už starší, ale Beverly D´Angelo je stále sexy akurát tie decká boli nemastné-neslané. Ale rodinka jeho brata, ktorá má "obydlie" ak sa to tak dá nazvať na mieste, kde vláda skúšala bomby, nemá chybu :) Takže je to tak na 3,5 hviezdičiek, ale z nostalgie dám vyššiu métu. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Autá, ktoré Rusty vo Vegas vyhral, boli: Ford Mustang Convertible (1996), Hummer H1 (1996), Ford Aspire (1996) a Dodge Viper RT/10 (1996). (m.a.t.o.)
  • Natáčalo sa počas turistickej sezóny, od polovice júna do konca septembra 1996. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama