Reklama

Reklama

Rodinná dovolená a jiná neštěstí

  • USA RV (více)
Trailer

Přepracovaný Bob Munro se pokouší zachránit kdysi šťastnou rodinu, a proto chce vzít manželku Jamie, protivnou patnáctiletou Cassie a syna Carla na Havaj. Na firemním večírku však dceřina kamarádka Gretchen urazí Bobova šéfa Todda a obviní ho, že dětské nápoje, které vyrábí, jsou škodlivé. Todd sice Boba nepropustí, ale zruší mu dovolenou a pošle ho do Boulderu v Coloradu jednat o fůzi firmy s místní výrobnou sodovek. Protože nechce rodině prozradit pravdu, pronajme Bob velký karavan a tvrdí, že místo na Havaj si vyrazí do Skalistých hor, čímž všechny naštve. Na cestě se poznávají s Gornickeovými, děsivě optimistickou a dobráckou rodinou. Když je během krátké doby potkají už potřetí, přestane Bob věřit na náhody, přesvědčen, že je pronásledují. Navíc ve snaze utajit před rodinou, že dovolená je ve skutečnosti jeho služební cesta, musí práci vykonávat potají, což vede k dalším nedorozuměním. Když už je nejhůř a zdá se, že cesta skončí absolutním fiaskem, zachrání Bob děti před bandou výrostků a překvapivě si znovu získá jejich úctu. Od té chvíle si rodina začne netradiční dovolenou užívat. Jenže když už se zdá, že všechno klapne, vyjde nečekaně najevo pravda, a navíc se znovu objeví věčně optimisticky naladění Gornickeovi. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (191)

predators 

všechny recenze uživatele

Znáte to. Rodina na dovolené a občas, semtam, né pokaždé se přihodí nějaká neštěstí. Může, ale nemusí. Jenže téhle rodině se jich přihodí hned několik. Ale Robin jako správný otec dá zase vše do pořádku. Není to na záchvaty smíchu, ale tempo je příjemné a docela to uteče...jako voda, jako voda :-) 70% ()

lord Ball 

všechny recenze uživatele

Vyděl jsem toto dílko zhruba do poloviny a upřímě mě začalo pěkně štvát. Stupidní scénář, ve kterém jak už u amerických rádoby komedií bývá zvykem scéna s stříkajícími fekáliemi, to mě od každého filmu dokáže spolehlivě odradit, přesto jsem ještě chvíli vydržel a koukal, no a ono se to nezlepšovalo, spíše naopak, klesalo to k nudnosti a předvídatelnosti, takže ač sem neviděl konec, tak přesto nevidím jinak než na 2 hvězdičky ()

Reklama

*Fish* 

všechny recenze uživatele

Ano, jedná se o další stupidní americkou komedii, kde dojde i na fekálie, hlavní však je, že se bavíte. Spíše jak kteří asi, ale já jsem např. u poslední scény (a nejen u ní) doslova řval smíchy - není to ale film pro každého. Nehledejte to v tom myšlenku (kromě standardního amerického "happy-family" kontentu), bavte se. Dramatický konec, kdy dobro a spravedlnost zvítězí nad lží a nenávistí, si mohli sice autoři možná odpustit, ale i tak se pro mě jednalo o skoro 100 minut u výborné komedie. Rob Williams i Cheryl Hines se do rolí výborně hodí a ať už se jedná o mimiku či hlášky, stojí to za to. Ja jako milovník crazy komedií jsem si tuto podívanou opravdu užil. ()

mliko 

všechny recenze uživatele

Tak jako podtitulek dobrodruzny-to sedi,este aby ne kdyz se jede s karavanem do prekrasne prirody.Rodinny tj jasny kdyz jako vzdycky v hlavnich roli jsou tata,mama,(dcera a syn v puberte).Ale komedie , tak ta se mi v tomto filmu nekam ztratila a za celou dobu sem ji nikde nenasel,takze tenhle film vubec nedoporucuju,protoze se jedna o dalsi blbustku na svete snad jen s dobrym obsazenim Robin Williamse, ktery ale taky nic moc roli nezahral.....21,5% ()

kritiklon 

všechny recenze uživatele

Sem tam nějaký povedený vtípek ale že by jich bylo tolik jak jsem u komedií s Williamsem zvyklej, to se říct nedá. On sám zde podává spíše průměrný výkon ale i tak tento snímek táhne alespoň trošku výše, než by bez něj zcela určitě byl! Nejvíc mi vadily ty herci z jeho povedené rodinky. Manželka stíhačka a děti nesympatický, majetnický a nevychovaný spratci. Mimochodem rolička Jeffa Danielse byla alespoň menším zpestřením této průměrné, americké rutiny. 2,5* za 49* ()

Galerie (96)

Zajímavosti (9)

  • Všechny tři děti z rodiny Gornických jsou pojmenovány po bývalých hráčích NFL týmu Houston Oilers. Earl (Hunter Parrish) po Earlu Campbellovi, Moon (Chloe Sonnenfeld) po Warrenu Moonovi a Billy (Alex Ferris) po Billym Johnsonovi. (Cheeker)
  • Do role Cassie Munro byla původně obsazena Carly Schroeder. Ta ale musela odmítnout kvůli natáčení filmu Firewall (2006). Roli nakonec získala Joanna 'JoJo' Levesque. (Cheeker)
  • Jeff Daniels hrál na banjo ve všech hudebních scénách sám. (Cheeker)

Reklama

Reklama