Reklama

Reklama

Další generace Griswoldů v tom zase lítá. Dospělý Rusty Griswold (Helms) kráčí ve stopách svého otce a v naději na posílení rodinných pout se rozhodne překvapit svou ženu Debbie (Applegate) a jejich dva syny cestou zpět do Ameriky, do rodinného „oblíbeného zábavního parku" Walley World. (Freeman Ent.)

Videa (11)

Trailer 3

Recenze (349)

juta 

všechny recenze uživatele

Ano, na původní dovolenou to nemá, ale překvapivě i u této verze jsem se dost, ale opravdu dost nasmál. Abych zase jen nechválil, tak tu bohužel bylo i několik trapných scén, které zbytečně sráží konečný dojem z filmu. Takové věci by se už u novodobých, bláznivých komedií neměly objevovat, ale čas od času se to děje, bohužel (ale jak jsem říkal, ty vtipné pasáže velkou měrou tohle přehlušují). Fajnové bylo setkání s původní, už zestárlou posádkou a také s Darylem z Walking Dead. :-) ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Docela se divím, jak je možný, že někdo natočí takovou typickou Sandlerovku bez Sandlera. Tak trochu fekální komedoška, ale jen místama. I tak je tam množství fakt vtipnejch situací, který naštěstí převažujou nad těma trapnejma. Eda Helma lůzry umí, Melounek Applegateová je pořád k sežrání a jejich dva synové? Romantickej lulínek a malej bully satan, kterýho oblíbeným mučícím nástrojem je obyčejnej igelitovej sáček. Z toho jsem chcal magi v kostkách. Mám pocit,že nikdy nevyrostu a takovýhle úchylárny se mi prostě budou líbit i v pozdně důchodovým věku. 75% P.s: Počkám, kdy Albánie vyhlásí US válku kvůli Tartanu P.p.s: Ta korejská navigace nemá chybu ! 씹새끼 ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

z původní trilogie mám sice nejradší Vánoční prázdniny,ale i zbylé dva filmy patří mezi VHS klasiky,na které se člověk tu a tam rád koukne...od nových "prázdnin" jsem raději moc nečekal a jsem tak nakonec rád že nejde o až takový průser.Je tu sice spousta zbytečně tlačeného fekálního humoru a narážek na sex za každou cenu (bez kterého se asi novodobá americká komedie prostě neobejde),tedy prvků,které původní filmy prostě nepotřebovaly a pobavily i bez nich,ale zase na druhou stranu je tu pár opravdu odzbrojujících věcí,u kterých sem se zasmál fakt nahlas (albánské rodiné vozidlo,...).Jako celek sice nikterak nevybočuje z průměru,ale je spousta mnohem horších věcí a tohle ve výsledku neurazí...60% (PS: je zajímavé porovnat jak moc nám zestárli původní Griswoldovci...) ()

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

Nestáva sa často, že poviem, že mi film spôsobil silnú dávku nevoľnosti a ostalo mi zle. Fyzicky som mal pocit, že sa po "Vacation" musím poriadne osprchovať a vydrhnúť si telo aspoň trikrát mydlom, aby som ho zo seba zmyl. Absolútne nechápem, kam sa toto s humorom rozhodlo ísť a na čom scenáristi fičali, pretože tu nefunguje skoro absolútne nič. A najhoršie na tom je, že tento film nemá ani žiadne srdce ani nič, čo by ho dokázalo posunúť do nejakého lepšieho levelu. Z road trip komédií, je toto jedna z tých nejhorších čo som videl. Postavy sú nemožné, sprosté a ani raz mi ich hlášky neprišli vtipné. Najmladší Kevin (nie ten Kevin) je asi to najhnusnejšie decko, aké som kedy videl a mal som chuť ho poriadne zmlátiť. Jediná scénka, kde som sa smial bol moment, keď si prepli GPS do severokórejského jazyka a hulákala po nich ako diktátor... a celkom ma potešil aj Norman Reedus, napriek tomu, že má vo filme len asi minútu. Inak je toto jeden nechutný, trápny, debilný film (počastoval by som ho aj inými slovami), ktorý absolútne nerozumie slovu komédia a zaslúži si spláchnuť do záchoda. Ak chcete dobrú road trip komédiu, tak si radšej pozrite dva roky staré We´re The Millers. Hodnotenie: F V osobnom TOP 11 filmov, ktoré nenávidím absolútne najviac sa umiestnil na 5. mieste ()

Hunt 

všechny recenze uživatele

30%, to, že každá scénka a fór byly předvídatelné bych zase jako velkou tragedii nebral, ale bylo dost smutné pokoukání, působilo to nuceně a ke smíchu to mělo hodně daleko - škoda, v každém případě, natočit dobrou komedii je náročné a chce to nejen vtipný scénář, ale i herecky a režijně zvládnuté vypointování. No jo, snad někdy příště ()

Galerie (48)

Zajímavosti (11)

  • Píseň, kterou si Rusty Griswold (Ed Helms) rád zpívá během celého filmu, je "Kiss From A Rose" od britského zpěváka Seala. (Duch217)
  • Vozidlo, v ktorom Griswoldovci cestujú, je upravená Toyota Previa. (Laslo)

Související novinky

Kdo natočí Flashpoint od DC?

Kdo natočí Flashpoint od DC?

17.01.2018

Ve světle nedostatečných tržeb Ligy spravedlnosti (655 milionů dolarů nestačí ani na výdělky Muže z oceli) se filmový vesmír od DC maličko překopává. Jeho řízení teď bude mít na starost Walter Hamada… (více)

Kdo sepíše Spider-Mana?

Kdo sepíše Spider-Mana?

19.07.2015

Tobey Maguire (Spider-Man) a Andrew Garfield (Amazing Spider-Man) si užívají pavoučí důchod a Tom Holland (Nic nás nerozdělí) se naopak chystá na svůj marvelácký debut. Poprvé ho jako Petera Parkera… (více)

Thor bude krotit kafe

Thor bude krotit kafe

11.06.2015

Chris Hemsworth (Avengers: Age of Ultron) má novou práci. V minulých letech si vydělával jako superhrdina v Thorovi, elitní řidič v Rivalech nebo kyberpostrach v Hackerovi, letos ale bude předvádět… (více)

Reklama

Reklama