Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Připoutejte se, protože začíná nejdivočejší výlet roku! Bavič Cedric the Entertainer stojí v čele skvělého obsazení povedeného komediálního dobrodružství jedné rodiny, která se pokouší zvládnout nevídané potíže (a přežít jeden druhého) na tripu napříč celou zemí. Na své cestě potkávají šíleného řidiče nákladního auta, naloží stopaře holdujícího kultu voodoo a odhalí nebezpečí podezřelého hotelu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Víš, jsem z jedné osminy a třech čtrnáctin Čerokí.. Proto mám tak jemný vlasy.." ;) Jistě !! A z patnácti osmin velkej tlustej idiot.. Ne, teď bez legrace.. On vlastně ten Maurice z Madagaskaru, teda vlastně Cedric The Entertainer, je docela sympaťák a rozhodně i slušný komik, to jen tahle černošská filmová šmíra příliš vtipu ani smyslu nepobrala, když své zřejmé inspiraci, totiž sérii National Lampoon's, prakticky v žádném ohledu nesahá ani po podkolenky Clarka Griswolda.. Velmi špatný a poněkud unavený snímek videoklipaře Christophera Erskina padá vlastně už s dost nezajímavým scénářem, což celkem zaráží, když si jeden vzpomene na jedinou opravdu geniální scénu, kdy otec se synem v autě třídí svoje cd, která naznačuje, že potenciál tam vlastně opravdu byl.. Byť jen takový náznak.. ()

PetkaW. 

všechny recenze uživatele

Ach bože... tolik infantilností na jednom místě - z toho se chce občas až zvracet nebo si minimálně vrazit prsty do očí. Když už se chcete dívat na nějaký takový film, tak sáhněte spíš po komedii Už jsme tam? kterou tenhle snímek místy vykrádá, až hrůza a ještě se mu to vůbec nedaří. Opravdu otřesný film, který nepobaví. ()

Reklama

Nocturno culto 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi tady, jak většina komentujících okamžitě asociuje slovo "trip" s halucinogeny a pravý význam odkládá úplně mimo..Film byl průměrný, místy moc přehnaný ale třeba když Cedric ve vířivce zahlásí, že když tam budou ještě chvíli, že z nich bude kafe, tak se zasmát dá..Přišlo mi to jako epizoda z animovaného seriálu Cleveland show ..za poslední zmínku stojí komplimenty strýčka Earla k Dorothy, debilní příbuzný Mack a věčně švorcový bratranec, který doufá že z Johnsonových kápne nějaká babka .. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Průměrná, místy zábavná rodinná road movie komedie, která má několik světlejších momentů, jinak kupu zajetých klišé, které zde fungují, ale již jsou tak provařené, že hodnocení této ptákoviny nezvednou. Přesto ale na pozvednutí dobré nálady tento snímek bohatě postačí a to je asi jeho hlavní a jediný účel. Z tohoto úhlu pohledu ještě tedy tu jednu hvězdu přidám. 60% ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Rodinná komédia plná negrov a priblblích vtipov. Amerika ako vyšitá, multikulturalistická zadusená v skazených hodnotách. Bla, bla, bla, bla, bla. Keď som mal 13. a tieto veci ma nezaujímali a nesledoval som ich, sa mi to v podstate páčilo. Proste ide o úplne šablónový film na ôsmu hodinu večer. Malé deti tešia na večerný film ale aj tak ho nedopozerajú keďže po prvej alebo druhej reklame zaspia. 1,5* ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Režisér Christopher Erskin snímkou debutoval vo filmovom priemysle, dovtedy nakrúcal videá pre Missy Elliot, TLC a Boyz II Men. (ash99)

Reklama

Reklama