Reklama

Reklama

V pasti: Barcelona

  • Španělsko Bird Box: Barcelona (více)
všechny plakáty
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Tajemná síla ničí lidstvo a nová zlověstná hrozba sílí. Tenhle postapokalyptický příběh z Barcelony navazuje na trhák V pasti. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (101)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Nejspíš za to mohla má nulová očekávání, ale musím přiznat, že jsem si dílo nakonec i užil. Na jedničku to samozřejmě v žádném případě nemá, ale špatné jako tu mnozí uživatelé tvrdí to rozhodně nebylo. Až na několik hloupostí a filmových chyb mi zde v zásadě nic nevadilo a tak hodnotím kladně. Ty dvě hodiny dokonce utekly docela rychle. 51% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[10%] Sakra, už ani první díl mě až tak moc neuchvátil, ale s porovnáním s tímto je vlastně původní film se S. Bulock pecka. Prvních 20 min když jsem toto sledoval, tak jsem si řekl, že se snad jedná o zlý sen. Tak mizerné a divné efekty, dějem a podobností k prvnímu filmu to šlo totálně mimo mísu. K tomu ti přiblbí herci ... Odpad nedávám, uprostřed filmu se něco dělo, snahu to možná mělo, ale já pak už zbytek filmu moc nevnímal, včetně finále. Takže sorry.. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Takový ten klasický Netflix. Vypadá to hezky a není to vůbec tak marné, jak by hodnocení mohlo napovídat, ale scénář spíše připomíná epizodu z nějakého seriálu než plnohodnotný celovečerák se vším všudy. Hezké efekty, neokoukaná Barcelona, místy slušné napětí a vcelku originálně pojatá hlavní postava. Je to dobrá žánrová jednohubka a fajn spin-off, který ale zároveň nikam Bird Box jako značku neposouvá. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Zatímco jednička byla docela pecka s pečlivě budovanou atmosférou, tak tento počin byl vedle, jak ta jedle. Prakticky nic nedávalo smysl, napětí téměř nulové, nudné a zoufale zmatené. Herci toho moc nepředvedli a místy jejich chování popíralo vše, co se v prvním snímku jasně stanovilo jako pravidlo pro přežití. Navíc jsem se těšila alespoň na jenoho mimozemšťana a místo toho jsem dostala hromadu mimoňů. Odpad nedávám, ale není to tomu daleko. Upřímně, být to ještě o 10 minut delší vypíchnu si obě oči a prorazím ušní bubínky. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Konceptuálně ne úplně marný sequel, ale k čemu je koncept, když to ve výsledku dopadlo jako skoro vždycky na Netflixu. Zpracování bez šťávy a energie, postavy by to měly táhnout, ale ani jedna nezaujme. Těšil jsem se alespoň na pěkné záběry z Barcelony, ale ani to město, které narvali do názvu, nedokázali vytěžit. Jedna paní Bier je holt víc než dva Pastorové. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal od januára 2022 v Barcelone. (Arsenal83)
  • Na hrad Montjuïc, na který se skupina snaží dostat, nevede jen cesta lanovkou. Hrad je na pevnině a lanovka, která je vidět ve filmu, je pouze lanovka z lodního přístavu. (willy1)

Reklama

Reklama