Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vztah Laury s Massimem vážně ohrozí vzájemná nedůvěra. Neodbytný Nacho se je navíc neustále snaží dostat od sebe. (Netflix)

Videa (19)

Trailer 13

Recenze (57)

spar odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel som že po katastrofálnej dvojke sa už dno nebude dať hlbšie preraziť, no podarilo sa. Tento film my viac pripadal ako spleť rôznych reklám spojených do 2 hodinového celku. Scéna kde ho ,,dráždila´´ pri jeho stretnutí s mafiánmi mi prišla ako reklama na Clavin , ďalšie scénky v kaviarni ako na kávu od Tchibo a párty v kluboch….. škoda reči …. Samé sex scény ako v treťotriednom porne…. Dávam si otázku o čom to vlastne bolo, a ma byt ešte dalsia časť??? Prečo? Načo? To tý herci fakt nečítajú scenár? Alebo im je to jedno? ()

dopitak odpad!

všechny recenze uživatele

Jednička měla nápad, ale dvojky už ne a trojka je spíš dokola omílaná pochcaná sláma. Erotické scény natočeny odpudivě, Morrone nám vyrostl do mimořádně nesympatického burana s tupým pohledem. Anna Maria vypadá líp ve flashbacích než v aktuálním ději. Zakázat se v tom dál vrtat! Katakombes Milou Kinematografos. ()

Reklama

PanPyzamo 

všechny recenze uživatele

První díl byl slabý. Druhý vyloženě špatný. Třetí ačkoliv není o dost lepší a opět je špatný, tak přeci jen byl o něco lepší než ten druhý. Přišlo mi, že zde bylo méně sexu a trochu více příběhu, za což jsem rád, protože právě to se nepovedlo předešlému dílu, kde co chvíle byla soulož bez hlubšího děje. Zde se aspoň něco málo děje a a ze všech dílů byl zde podle mě asi nejlepší konec. Samozřejmě je to furt špatné. Celá tahle série je za mě špatná, ale jen říkám, že tentokrát to ještě víc nezhoršili, ale trochu zlepšili. Pro fanoušky série nejspíš dobré zakončení, alespoň doufám, že už další film nebude a pro normálního diváka nejspíš hodně slabý romanťák. Bez předešlých dílů o to horší. Bohužel, abyste z toho něco měli, musíte přetrpět ten druhý díl, který je podle mě obzvlášť oproti jedničce špatný. Abych to shrnul. Za mě špatný film, který bych doporučil jen největším fandům série. 2,5/10 ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Dvojka bola mocná píčovina, to si nebudeme klamať. O to viac ma dorazilo, že to bude mať pokračovanie, ďalšie. A fakt je to tu. Tie isté chyby, čo mala dvojka, tú sú ako cez kopirák. Peniaze na autá došli, tak je ich tu menej, spomaľovačky, stále nejaká hudba, nezmyselné scény, ktoré dej nikam neposúvajú a tomu všetkému kraľuje jedna super ludra, s ktorou sa jednoducho neviem vcítiť, a po tomto filme už ani nechcem. Úplne mi je ukradnutá aj celé to jej rozhodovanie. Katastrofálna zápletka, katastrofálne prevedenie a dialógy na úrovni chránenej dielne. Toto by bolo na odpad, lebo nič iné si táto séria nezaslúži, ale dám jednu len za nové cecky. Štvorku už tento rok nezvládnem. 1 z 5 ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Na to, že na konci předchozího filmu tam všechny zabili, tak tady bylo dost živo, ale na to, že to je film tak se tam toho moc nedělo. Sexy Laura mezi dvěma mafiánskýma ultrasamcema brodící se luxusními statky od vil, aut a poslední módy. Polský sen o italském životě nějak o ničem. To čím šokovala a překvapila jednička, to už je ve třetím filmu jen kolovrátek, který už mne nebaví. Odpad tomu nedám, na to je to technicky a vizuálem moc dokonalý, ale zbytek filmu nula nula nic. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama