Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Středozápadě USA už mnoho dní nepřetržitě prší. Nejvíce je postiženo městečko Huntinburg, které už je pod vodou. Téměř všichni místní obyvatelé jsou převezeni do bezpečí, a přesto se v městečku pod vodou odehrává velké drama: Tom, který je řidičem auta pro transport peněz, se snaží zachránit tři miliony dolarů z místní banky. Na balík peněz si ale dělá zálusk skupina gangsterů v čele s Jimem. Nepřetržitý liják dramaticky ztěžuje situaci na obou stranách... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

POMO 

všechny recenze uživatele

Predstavte si klasický akčný film, v ktorom sa záporáci s hrdinami nenaháňajú na autách, ale na vodných skútroch a motorových člnoch. Hard Rain nie je katastrofický film, a keby sa na naň chcel hrať, uškodilo by mu to. Hard Rain je akčňák, ktorý motív hrdinu, bojujúceho proti zlodejom šperkov, zasádza do katastrofického prostredia povodne. A tobí to tak obratne, že v ňom pri deväťdesiatych minútach neostáva priestor pre oddych alebo nudu. Solídna hollywoodská žánrovka. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Film o bankovním voze, který převáží peníze a je během velkého deště přepaden. Jeden ze strážců přežije a rozhodne se nedat peníze ani za cenu svého života. A déšt neustává....Chvílemi slušný film, který je někdy opravdu "zábavný". Z atmosféry se dalo jistě vitěžit mnohem více. Herecké výkony jsou průměrné stejně jako celý film. ()

Reklama

Bohemák 

všechny recenze uživatele

Celkem zábava, ale jinak neuvěřitelně nerealistický film, ve kterém padají fyzikální zákony na hubu. Ale napínavá a ne úplně tradiční podívaná. Nemá nic společného s katastrofickými filmy, čistě akční záležitost: kladný hrdina, kladná hrdinka, "sympatický" zlodějíček, naprostí gauneři. Dobro vítězí! ()

pfa 

všechny recenze uživatele

Akcí nabitý, dramatický thriller (název, tedy ten český, evokuje v sobě spíše katastrofický žánr), kde mezi řidičem transportního vozu, tlupou banditů a zlým hodným šerifem stojí nejen povodeň, ale především tři milióny dolarů. Dobrá, napínavá podívaná s prvky dobře zasazeného humoru. [8/1O] (Hard Rain, USA+GBR, drama-thriller) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Byl by to prumernej akcni thriller, protoze pribehove se o nic originalniho nejedna, ale nekdo dostal genialni napad zasadit dej do zaplavenyho mesta a tvurci z toho vytezily maximum. Takze vetsinu casu se ve tme a za deste hlavni hrdina schovava a lupici ho na motorovejch clunech honi a dojde i na nakej ten slusnej zvrat, takze ve finale to je uz docela slusna rezba, navic sem tam padne naka hlaska a vse to je podporeny perfektni hudbou. Co se tyce hercu, tak Quaid je v pohode, Freeman tradicne perfektni a Slater, i kdyz mi jako akcni hrdina nejak moc nesed, tak byl taky slusnej. Proste solidni beckova jizda od zacatku do konce. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Film se měl původně jmenovat Flood. (Terva)
  • Píseň "Flood" křesťanské rockové skupiny Jars of Clay, která se ve filmu objevila, vyzvedla skupinu do hlavního proudu hudební scény. (Terva)

Reklama

Reklama