Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Středozápadě USA už mnoho dní nepřetržitě prší. Nejvíce je postiženo městečko Huntinburg, které už je pod vodou. Téměř všichni místní obyvatelé jsou převezeni do bezpečí, a přesto se v městečku pod vodou odehrává velké drama: Tom, který je řidičem auta pro transport peněz, se snaží zachránit tři miliony dolarů z místní banky. Na balík peněz si ale dělá zálusk skupina gangsterů v čele s Jimem. Nepřetržitý liják dramaticky ztěžuje situaci na obou stranách... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Přesně se to strefilo do mé nálady. Vynikající mokrý film jen dokumentující, že něktěří k penězům i přes mrtvoly přišli. Tady to naštěstí neplatí.... teda ne tak docela. Freeman podává jeden ze svých slabších výkonů, Morgana však podrží zbytek osazenstav v čele s Randy Quaidem a Minnie Driverovou. Upoutávka na Primě mě přesvědčila stejně jako samotný film, že občas i málo stačí k tomu, aby jsem se cítil dobře po shlédnutí výborného filmu... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem se chtěl projet na vodním skútru po chodbách své neoblíbené střední školy, leč záplavy se jí vyhnuli obloukem. Teď už se jen modlím, aby se z mojí staré taky nevyklubala taková semetrika…Ne teď vážně – jde o hodně průměrný film, který mě nějak závratně neokouzlil, ale ani nejde o vyloženou ztrátu času. Morgan Freeman i Christian Slater už předvedli mnohem lepší výkony. Film mi nenabídnul žádnou nervy drásající scénu ani nezapomenutelnou hlášku. 50% ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobrá akčňárna v neotřelém prostředí zaplaveného města. Napětí je permanentně udržováno na slušné úrovni několika zvraty i určitou vynalézavostí (scéna se zábradlím je skvělá), voda není jen plochou pro radovánky na člunech a skútrech ale postupem času postavám skutečně hezky zatápí, a pokud se už někdo pokouší o vtip... docela se to daří, čehož si cením. Dobrá povodňová střílečka. ()

pfa 

všechny recenze uživatele

Akcí nabitý, dramatický thriller (název, tedy ten český, evokuje v sobě spíše katastrofický žánr), kde mezi řidičem transportního vozu, tlupou banditů a zlým hodným šerifem stojí nejen povodeň, ale především tři milióny dolarů. Dobrá, napínavá podívaná s prvky dobře zasazeného humoru. [8/1O] (Hard Rain, USA+GBR, drama-thriller) ()

Derek 

všechny recenze uživatele

skoda ze sa rezie neujal povodne zamyslany john woo, tak by mohlo ist o akcnu klasiku v zanre, takto je to "iba" slusna zabava (i ked nadherne vyzerajuca vdaka kameramanskej praci petere menziesa). dodnes nechapem koho napadlo spravit z christian slatera akcnu hviezdu (naco nema postavu ani dostatok charizmy)... ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Píseň "Flood" křesťanské rockové skupiny Jars of Clay, která se ve filmu objevila, vyzvedla skupinu do hlavního proudu hudební scény. (Terva)
  • Film byl natáčen převážně v Huntingburgu v Indianě, a to i přes to, že se v okolí nenachází žádná velká řeka ani přehrada, jen dvě velká jezera. (Terva)

Reklama

Reklama