Reklama

Reklama

V oku hurikánu

  • USA The Hurricane Heist (více)
Trailer 1

VOD (1)

Strhující thriller V oku hurikánu vypráví příběh skupiny gangsterů, kteří se rozhodli využít nejsilnějšího hurikánu v dějinách, aby zakryli stopy po loupeži 600 milionů dolarů z americké mincovny. Je na tajné agentce Casey Corbyn (Maggie Grace) a lovci hurikánů, meteorologovi Willu Rurledgeovi (Toby Kebbell), aby společně zastavili lupiče a zachránili rukojmí dřív, než z města zbudou pouhé trosky. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (126)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Možná se to tváří jako sympatický béčko, ale je to TAK pitomý nesympatický béčko, že ten film musíte nenávidět. Grace je kandidátkou na Zlatou malinu, stejně tak její rosničkový kamarád Toby Kebbell. Ale jestli je něco do nebe volající, je úroveň debility scénáře. Něco tak hroznýho jsem opravdu dlouho neviděl. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Návrat do devadesátek, který svým vyzněním na obrazovce neurazí, ale v konečném součtu se vám rychle vypaří z hlavy (tím ale nemyslím, že by se film nějak výrazně nepovedl). Možná bych omezil ty na oko bijící digitální triky, které někdy působily lacině, což filmu s tak vysokým rozpočtem rozhodně nedělá moc dobrou reklamu. Na druhou stranu chápu, že i s celkem tučným rozpočtem holt nelze po celou dobu udržet triky na špičkovém levelu, to by se musel alespoň tak ztrojnásobit. Rob Cohen již dokázal natočit pár slušných bijáků, tady bych ani neviděl nějaký problém. S herci to také špatné nebylo, hlavní záporák celkem v pohodě, Grace coby ženská hrdinka taktéž ucházející. Nejvíce mě bavili dva bráchové, kteří s těmi bad guys zamávali jako nějaká armáda. Po stránce příběhové nic extra, přepadení banky jsem očekával v trochu jiném, poněkud propracovanějším hávu. Rozhodně to není film k zatracení, ale i přepálený konec, kde se to dá jednoslovně nazvat digibordelem, to ponechává v průměrných vodách. Ale jako jednohubka zabaví. Za mě dávám 61 % ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Už jsme tu měli filmy V oku bouře, V oku tornáda, tak teď tu máme V oku hurikánu. V podstatě je to pořád stejné. Někde většinou v USA se rotočí hurikán a my sledujeme dění kolem. Buď se děj týká lovců hurikánů, nebo zachraňujících se lidiček. Liší se jen rozsah zmaru a zkázy, přičemž dogitalizace umožňuje s dobrým rozpočtem navodit až vizuální orgie, bohužel často navzdory scénáři. Tady to bylo okořeněno loupeží z federálního skladu, kam se vozí vyřezené bankovky k likvidaci. Dneska s nadupaným kompem dokáží filmaři lecos a tak udělat digitálně větrný vír, vznášející se domy či poletující auta není žádný problém... Z hlediska logiky je film naprosté béčko, pár nápadů ale bylo zajímavých. Pořád jsem si říkal kdo je sakra ta fešná agentka v nejlepších letech a pak jsem si vzpomněl. Na fešné herečky mám totiž pamatováka... Ano, byla to Maggie Grace jedna z přeživších letu Oceanic v The Lost... Dávám za dvě stodolarové bankovky z transportu. * * ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

teda tento film ma prekvapil v pár bodoch. 1. je akčný a katastrofický je tak asi z 20% aj to sa tá výrazná katastrofickosť objaví až v závere. 2. Má snád všetky klíše, napríklad odhalíte, že henten síce vyzerá zo začiatku že je dobrý ale je to záporák lebo mu tu skurvenskosť(lepší výraz ma nenapadá) vidíte v ksichte. 3. Skurvený happyend bez nejakej smrti hlavnej postavy. 4. Točil ju Rob Cohen. ale napriek tomu, je to taká blbinka, že musím dať 4* lebo ja takéto žánriky rád, aj keď samozrejme krútim nad tým hlavou. ()

Pavel82 

všechny recenze uživatele

Oldskůlová akčňárna řízlá trochou katastrofy. Chápu to nízký hodnocení, protože tolik kravin v jednom filmu zkousne málokdo. Mě ale nostalgicky zahřál a dal vzpomenout na několik filmových legend. S lepším kástingem a hudbou se mohl hurikán (cca. před dvaceti lety) zařadit k nim. Dnes je to pouze milé pousmání. ()

Galerie (84)

Zajímavosti (6)

  • Ako prechádza hurikán oblasťou, prináša so sebou prudký dážď a záplavy. Akonáhle sa však oblasť ocitne v oku hurikánu, všetko je „zázračne“ suché. (ČSFD)
  • Vo finálnej scéne s kamiónmi rútiacimi sa po diaľnici je možné všimnúť si, že kamióny stoja na mieste a nehýbu sa. (Johnny.ARN)
  • Film se natáčel v srpnu 2016 ve městech Vakarel a Sofia (Bulharsko). (GASTON73)

Reklama

Reklama