Reklama

Reklama

V oku hurikánu

  • USA The Hurricane Heist (více)
Trailer 1

Strhující thriller V oku hurikánu vypráví příběh skupiny gangsterů, kteří se rozhodli využít nejsilnějšího hurikánu v dějinách, aby zakryli stopy po loupeži 600 milionů dolarů z americké mincovny. Je na tajné agentce Casey Corbyn (Maggie Grace) a lovci hurikánů, meteorologovi Willu Rurledgeovi (Toby Kebbell), aby společně zastavili lupiče a zachránili rukojmí dřív, než z města zbudou pouhé trosky. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (126)

Sundance.cz 

všechny recenze uživatele

To je zase mix asi jako když si nalijete vajčňák do vína. Postavy mají moderní gravitační boty a dokážou ustát i ten největší huríkán. A k výčtu žánrů zapomněli napsat komedie. Jo hurikán, ten tam je jako doplněk akčního filmu. A tak nějak to celé nefunguje. Je to asi jako kdyby k potápějícímu Titanicu připlul Jack Sparrow a tonoucí Capriově posádce hodil Nema v okurkáči na pomoc. Prostě koukat se na to dá, ale kolikrát si řeknete "Co to jako bylo?" 40 % (**) ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Snímek The Hurricane Heist má plytkou nosnou premisu, děravý scénář, dialogy na úrovni voličů SPD a triky, za které by se místy museli stydět i na nejmenované televizní stanici. Ve výsledku je to tedy vážně hloupý a zbytečný film, ale, když ono se na to chvílemi tak dobře koukalo! Jako nenáročná "no-brain" záležitost totiž The Hurricane Heist funguje víceméně dobře. A to mi protentokrát vážně stačí. „We're about to get crushed by the biggest storm of the century!“ ()

Reklama

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Katastrofických filmů je už celkem dost a některé patří k těm lepším, jiné lepší neřešit. Proto asi chápu, že šli cestou nedělat čistokrevný katastrofický film, ale chtěli jej okořenit trochu tou akcí a přestřelkami. A i tak se to nepovedlo. Příběhově nudné, postavy o ničem, nic zajímavého se tam neděje (občas tedy přestala dávat smysl fyzicky a to bylo zajímavé - myšleno legrační). Ale ty dvě hvězdy si to zaslouží za odvahu a za hurikán, který se povedl a destrukce byla krásně hmatatelná a uvěřitelná. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Až som sa ocitol v oku hurikánu, videl som zástup dolárov. Strieľa a páli sa to červeným a zeleným laserom, auta sa vzdúvajú, ale ľudia chodia normálne. Rob Cohen spadol po tom, čo ho búrka vyhrnula hore. Je to len a len o otázke sympatií. Ani jedna strana nemá na to, aby urobila charizmu, a film aj napriek bežnej stopáži začne nudiť. Hurikán je tak veľký, že aj fantasy princ z Perzie by mohol závidieť. Absentuje teda vôľa raziť prvú ligu, a celkový prejav je flagrantný. Taký Cohenovský. (videné 04.10.2018, BDrip) ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Pokládám si řečnickou otázku, jestli filmy podobného ražení budou mít za následek devalvaci filmového řemesla a vkusu diváků nebo zvednou obecnou nevoli proti takovému diletantství a začne se formovat filmová domobrana. Aneb sračky v kinech nechceme. Vzhledem k tomu, že jsem nepoučitelnej a nedal se odradit 48% hodnocení, neboť edukativní důvody jsou argument neprůstřelný. Po pár minutách mi bylo jasné, odkud hurikán vane a zdaleka nejde jen o oko, ale rovnou o celou lebku (autor zároveň Hrobky dračího císaře si zřejmě rád tohle klišé připomíná). Nebudu to protahovat, je to sterilní, dětinské, neuvěřitelné a popírá to nejen fyzikální zákony. Kde jsou ty časy, kdy si režiséři museli každou možnost natočit nový film doslova vybrečet? Dneska točí filmy kdejaké tupé hovado a díky moderním technologiím jim to prochází. Hanba těm, kdo tyhle bejkárny otčí. Hanba mě, že jsem se na to díval! ()

Galerie (84)

Zajímavosti (6)

  • Keď behom prestrelky vybuchne nákladné auto, plamene i dym sa pohybujú prekvapivo mierne, v rozpore s prudkým vetrom. Rovnako tak nie je pravdepodobné, že by vo vetre, ktorý dvíha autá a ničí stavby, boli ľudia schopní relatívne ľahko chodiť. (ČSFD)
  • Casey (Maggie Grace) o sebe v jeden moment povie, že pracuje pre ATF. Tento úrad však má na starosti alkohol, tabak a zbrane a nemá nič spoločné s Ministerstvom financií, pre ktoré by mala pracovať. (ČSFD)
  • Film se natáčel v srpnu 2016 ve městech Vakarel a Sofia (Bulharsko). (GASTON73)

Reklama

Reklama