Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šest tisíc let čekal Ivan Sliz na vysvobození ze speciálně uzamčené komnaty. Nyní, když je opět na svobodě, spřádá plán na ovládnutí celého světa, ale v cestě mu stojí šestice mladých lidí, kteří se díky vesmírné síle mění ve Strážce vesmíru - odhodlané bojovníky dobra. Snímek vznikl na základě úspěšného seriálu. (oficiální text distributora)

Recenze (145)

Shakers 

všechny recenze uživatele

No musím povedať, že vlastne to fakt nieje také zlé ako to na hodnotení vyzerá. Čo sa týka nových Power Rangers tak sú na tom podobne ako starý. Tiež ten film nie je žiadna vyhrá. Toto je to proste viac zamerane na deti, ale je to sranda, vizuálne je to pekne (okrem efektov v závere), no akčná stránka sa podarila. 50% - 2* ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Víš, co to je bejt 6000 let ve schnilým vejci? Strašná nuda!" Power rangers jsou pro mě stále kultovním zážitkem z dob mého dětství. Leč objektivně je tenhle film totální průšvih. Počítačová animace záporáků je opravdu nechutná (nechápu proč nepoužili loutky jako v seriálu - vypadalo to mnohem lépe). Strážci jsou jako obvykle na 100% kladní, takže nejenže zachraňují celý svět, ale stihnou u toho ještě pár charitativních akcí a také se skamarádí s malým američánkem. V tomhle jsou strážci definitivně slizštější než samotný Ivan Sliz. Jeho postava aspoň trochu přispívá k větší koukatelnosti díky jeho neskutečným hláškám, díky nimž jsem se u tohoto filmu aspoň malilinko bavil. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

MIGHTY MORPHIN´ POWER RANGERS! U zrodu fenoménu morfujících teenagerů stál japonský seriál s všeříkajícím názvem "Kyôryû sentai Juurenjâ" (1992) (Dinosaur Team Beast Ranger). Toho se zmocnil americký televizní producent s neamerickým jménem Haim Saban, vystříhal z něj bojové scény, přitočil k nim omáčku s americkými herci a prodal to pod názvem "MIGHTY MORPHIN´POWER RANGERS" (1993) dětskému programu Fox Kids, který s tím slavil obrovský úspěch. Ten vyústil v celkem 15 seriálových řad a dva celovečerní filmy, POWER RANGERS: FILM (oproti seriálu s komplet původními akčními scénami) a TURBO: A POWER RANGERS MOVIE. A teď k filmu samotnému. Podívejte, nikdo nemůže tvrdit, že má rád MORTAL KOMBAT a nemít přitom rád i POWER RANGERS: FILM. Bože, vždyť to je tak nepopsatelně nádherně blboučké, plné barvičkami hrajících gumových kostýmů a masek, krásně laciných triků, soubojů a comb, nechtěně komické i opravdu vtipné a hlavně se tu pořád něco děje! Výjevy adrenalinových sportů se střídají s mortalkombatovskými souboji a ve finále nastupuje bitva monstrrobotů v ulicích města, vrcholící soubojem dvou monstrrobotů ve vesmíru, kdy hodný robot pošle zlého kopnutím mezi nohy do dráhy komety a ta ho rozmašíruje! WTF! (tenhle konec je v mém osobním top tenu nejlepších filmových konců všech dob) Michaele Bayi, jdi se s TRANSFORMERS pořádně hluboko zahrabat! Když přihodím dobrého záporáka a spoře oděnou amazonku z cizí planety (a ani Amy Jo Johnson není k zahození), ale odečtu nespočet dementních infantilních komických postaviček, na ty nadšené 4 hvězdy se dostanu. "PANE, NEVIDĚL JSTE TU NĚJAKOU MORFOLOGICKOU BYTOST?" Trivia: Aby měl představitel Ivana Slize fialový i jazyk, musel pít černorybízový džus, držet ho pak v puse a vyplivnout těsně před každým záběrem. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Z nostalgie a taky proto, že jako malé dítě, jsem chtěl být taky jedním ze strážců vesmíru. :-) A který malý kluk ne? Tenkrát to strašně frčelo, zdejšímu odpadovému hodnocení se divím. Každý raději dá odpad, než aby měl vlastní názor a náhodou se před ostatními neztrapnil...no jo musí se jít přece s davem...ubohost... ()

pecicomix 

všechny recenze uživatele

Bohužel trapas nad trapasy pár děcek s barevnejma přilbami na motorku jde zachránit svět… naštěstí je to jenom film a né skutečnost jinak bych se šel zastřelit díky tomu kdo mně zachránil (možná vás překvapí za co je jedna hvězdička… je za ty parádní „kecy“ jako třeba: jedna mařka: pozor může to být nebezpečné. Rychlá odpověď od nějakého typana: jo dem tam. A za další, které asi měli vypadat drsně, ale jsou opravdu hodně vtipné!!!!) ()

Galerie (14)

Zajímavosti (11)

  • Když se Dulcea (Gabrielle Fitzpatrick) zeptá Adama (Johnny Yong Bosch), co se děje, odpoví: „Jsem žába.“ Bosch později přiznal, že přepsal větu ve scénáři a naléhal na režiséra, aby použili upravenou větu, protože cítil, že žába je pro jeho postavu nešťastným výběrem. (HellFire)
  • Walter Jones, Thuy Trang a Austin St. John (původní černý, žlutý a červený Power Rangeři) měli hrát ve filmu, ale nemohli se účastnit, protože byli vázáni smlouvou k seriálu. (HellFire)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno