Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Severní Atlantik, pobřeží Grónska. Právě tady, v hlubokých vodách ledového oceánu, leží obrovské zásoby černého zlata a nad nimi se tyčí největší ropná plošina světa. Při vrtání dojde k otevření pukliny, pod níž je ukryt druhý „zrcadlový“ oceán, existující pod tím naším už miliony let. Když začne mořskou vodu otravovat dusivá ropa, vyděšení tvorové se ženou k hladině. S prvními barely vzácné tekutiny se otevřel svět prehistorických zabijáků. A ten největší začal právě útočit! (Magic Box)

(více)

Recenze (110)

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Po přečtení zdejších komentů jsem myslel, že to bude sračka a ona to sračka není. Nápad s vrtnou plošinou a odkrytím nějakého "zapomenutého světa" není zrovna originální, ale zpracování se mi docela líbilo. I ty potvůrky co vylézali z tý díry byly docela dobrý. Co už zrovna dobrý nebylo byl samotný Megalodon. Byl trochu moc digitální a to je škoda, když ostatní potvory se tohohle vyvarovali. Jo a na okraj Dunkleosteus dorůstal délky až 10 metrů (ne 2,5 jak nám tvrdili) a s Megalodonem by nikdy neobýval společnou jeskyni, protože vyhynul dávno před tím než se Megalodon objevil. No nic. Jinak si myslím, že film je rozhodně solidní a nezaslouží si tak špatné hodnocení. 55 % ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Film Megalodon mě moc nenadchnul, přestože má několik kratičkých záblesků a světlejších chvilek, tak svou kvalitou patří k odpadním filmům. Zpracování žraloka patří mezi ty nejhorší co jsem kdy viděl. Ani výkony herců mě moc nepotěšili, ale alespoň si tu zahráli pěkné herečky. Jinak menší obavy nakonec: jak to tak vypadá, tak tvůrci uvažovali i o pokračování protože žádné zvíře nežije samo!!! A já doufám, že pokud někdy vznikne dvojka, tak bude mnohem lepší než tohle. Za pěkné záběry na prehistorické živočichy, scénu s uvízlou rybou a pěkné herečky dávám hodně slabých 30%. Znám totiž ještě mnohem horší žraločí filmy. ()

Reklama

Cheirodon odpad!

všechny recenze uživatele

Od dôb čeľustí milujem filmy o žralokoch a iných morských príšerách. Ale takto trestuhodne dosúložiť celkom dobrý námet dokáže len americká produkcia. Takže v skratke: Dobrý námet. Peniaze tiež asi nechýbali. Herecké výkony na úrovni amatérskeho divadla z Užhorodu. Kamera - stredoškolská úroveň. Réžia - IQ 55 - myslím, že ten imbecil je rád že sa dokáže sám vymočiť. Bóže, kiež by jednu pätinu peňazí a námet dostali povedzme Francúzi alebo Švédi. Bravo kovboji, zase sa vám raz podarilo niečo OBER_DOJEBKAŤ. Odpad, Odpad, Odpad.!!! ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Klasická apocoolyptická pizzovina na coolmě. Kde jsou filmy typu Já, legenda? Na hovně. A právě dnes. Když príma kůl spouštěla apocoolypsu, těšil jsem se, protože jsem doufal v klasický apokalyptický a katastrofický filmy rozhodně vyšší kvality. To jsem ještě netušil, že budem furt krmení pro rybičky. ()

Trenz 

všechny recenze uživatele

Když nad tím tak přemýšlím, mně se ten film líbil docela dost. Jo, ten žralok byl opravdu předigitalizovanej, ale jinak tomu filmu nemám v podstatě co vyčíst. Možná to bude i tím, že se na tyhle filmy nedívám a udělala jsem vyjimku kvůli Robinovi Sachsovi. Dabing mě nezklamal. To je vždycky to, čeho se děsím nejvíc. Tentokrát vybírali dobře a i charaktery byly hezky vykreslený... ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve městech Bordentown, Farmingdale, Paulsboro a na Riverside Township v americkém státě New Jersey. (Terva)
  • Název žraloka Megalodon je odvozen od skutečné paryby, která žila ve světových oceánech před cca 1,6 až 16 miliony let. Byl největší svého druhu a dosahoval délky 12 až 18 m. Lovil velryby a velké ploutvonožce, podle jiných teorií spíš hlavonožce ve velkých hloubkách. Údaje jsou prokázané z fosilních nálezů. (GilEstel)

Reklama

Reklama