Reklama

Reklama

Noc žraloka 3D

  • USA Shark Night 3D (více)
Trailer

Partička vysokoškoláků původně vyrazila na malebný ostrůvek uprostřed obrovského jezera se slanou vodou, aby si plnými doušky užila slunečný víkend. Znáte to – trocha vodních sportů a nezávadného flirtování, po nocích spousta alkoholu a sexu. Idylický plán se začne hroutit hned v zárodku, když po nevinné jízdě na wakeboardingovém prkně a následné nehodě vyklopýtá z jezera jeden z chlapců o ruku chudší. Ani on sám není schopen říct, co se přesně stalo, všeobecně přijímanou teorií je pak ta, že mu ji nešťastně ufiklo právě prkno, na kterém jel. Zábava samozřejmě okamžitě končí, parta nakládá zraněného spolužáka do člunu a vyrážejí vstříc pevnině a nemocnici. Pod hladinou jezera se však skrývá nepředstavitelná hrůza, monstrózní masožraví žraloci, kteří ucítili krev a dostali hlad na mladé masíčko. Začíná nerovný souboj na život a na smrt, během něhož se ti, kteří zatím přežili, snaží ze všech sil dostat na pevninu. Bohužel pro ně ti žraloci nepředstavují jediné nebezpečí, které na ně číhá… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (11)

Trailer

Recenze (256)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Hloupej film o žralocich vypuštěnych do jezera, u ktereho se skupina studentů rozhodnou kalit. Všichni hrajou úplně dokonale své role, jsou strašně věrohodni a vedou úplně jeden skvelej dialog za druhým. Pozor!! Na konci po titulkach je bonus!! Ty parádní herci, co tam hrajou umění totiz i skvěle zpívat!! Na itunes to asi neni, tak to máte aspoň tady. Jak ja si ty jejich smrti užíval..i když byli nic moc. Něco jako vody mají zuby. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Měl jsem chvíli chuť tomu napálit plný počet :) Tak úžasná debilita musela být záměrem ! SPOILER : Černoch s ukousnutou rukou stojí s ručně spíchnutou harpunkou a pronáší : Zákony ulice západního Baltimoru, tys mi něco vzal, já teď vezmu něco tobě" a vrhá se do vody ( 1, 5 m hloubka), připlouvá digitálně gumový kladivoun a dojde k velikému převalování ve vodě a kladivoun podléhá.... přiznám se, že jsem se málem posral :) Takhle nádherně debilní scénář, herci, které hravě strčil svým výkonem do kapsy přítomný labrador a digitální turbožraloci se jen tak nevidí. S tím hodnocením si docela nevím rady, tak asi zůstanu u svých standardních dvou hvězd za zábavnou tupost :) ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

David R. Ellis je možno dobrým druhým režisérom, ktorý spolupracoval pri áčkových filmoch, sám to však príliš nevie. Jeden jeho experiment so zrýchleným obrazom pri jednej hluchej scéne je možno zaujímavý, ale v konečnom dôsledku ide len o šetrenie času a pôsobí rušivo. Všetko je podriadené, aby čo najskôr prišiel na scénu digitálny žralok a požral celý komparz a vedľajšie postavy. Aj dve akože humorné situácie sú úplne rovnaké, tvorcovia evidentne trpia komplexom jedného štýlu humoru. O príbehu nie je dôvod rozprávať, je to kombinácia filmov o krvilačných žralokoch a miestnych buranov, ktorí ohrozujú návštevníkov svojho teritória. Našťastie je film rýchly, má žiaducú stopáž a než sa pohodlne usadíte v kresle je koniec. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ale do háje se vším, nevím co všichni po traileru čekaly že tak nadávaly, navíc i název jen ukazuje že film bude v odlehčeným duchu, takže opravdu nechápu ty odpady. Já jsem očekával jednoduchou, prostoduchou jednohubku kterou jsem dostal, a tak jsem se teda bavil. Je pravdou že postavy se někdy chovaj jak mamlasové ale to mě ani tak neštvalo, spíše mě štval ten nebojácnej černoch. Žraloci byly fajn a efekty ušly, to že postavy chodily neustále do vody bylo taky oduvodněné takže to bych neřešil, herci hrají špatně a všechno je takové béčkové(hlavně Leonard s jeho zubama byl parádně béčkovej. Zábava to byla. ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

S ratingem PG-13 takový film dočista postrádá smysl, leda by se jednalo o biják na úrovni Spielbergových Čelistí...a těm Noc žraloka 3D nesahá ani po kotník. Na opačné straně spektra je pak záměrně pokleslá Piraňa 3D, která je zábavná právě svou krvavostí a nekorektností. Takže v tomhle případě pokleslé žánrové atrakce nulové (z jedné urafnuté ruky se fakt nepo...), napětí dočista nefunkční a to všudypřítomné 3D už opravdu otravné - vlastně se z něho už stal standard, tak by ho konečně mohli přestat cpát do názvů, jakoby se jednalo o nějaké pouťové atrakce (ačkoliv ono to vlastně v případě některých kravin není až tak daleko od pravdy...smutné). ()

Galerie (71)

Zajímavosti (11)

  • V závěru, kdy Nick (Dustin Milligan) vyskočí z vody na loď, aby zachránil Sáru (Sara Paxton), je jeho tělo i vlasy suché. (Conspi)
  • Ve skutečnosti by Žralok bílý ve slaném jezeře kvůli koncentraci soli žít nemohl, adaptován je pouze na život v oceánu. (Listeroman)
  • Jen stěží by pes vyskočil z vody na palubu lodi do takové výšky, jak můžeme vidět ve filmu. (Conspi)

Reklama

Reklama