Reklama

Reklama

47 metrů: Mimo klec

  • Velká Británie 47 Meters Down: Uncaged (více)
Trailer 2

VOD (1)

Když se čtyři mladé dívky vydají potápět do zaniklého podmořského města, pochopí záhy, že se ocitly v teritoriu nejnebezpečnějšího druhu žraloků a motají se v klaustrofobickém labyrintu podvodních jeskyní a úkrytů. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (153)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Johannes Roberts je velice zručný řemeslník a svojí práci odvádí více než dobře. Produkční zázemí má film naprosto v pořádku, herci hrají, napětí šlape, lekačky fungují, tentokrát ale trochu skřípe CGI a film je mnohem víc akčnější, ale taky mnohem víc béčkovější než první díl, který má s dvojkou společný jen název. Mám rád žraločí horory a každý kus s dobrým vizuálem a napádem vítám. Nastavovaný sci-fi konec se mi paradoxně dost líbil. na 4* to sice není ani náhodou, ale 45% je normálně na blití. Už sem si zvyknul, že kvalitní animal survival horory jsou tady prostě neskutečně nedoceněné (hello, Crawl). Až Roberts dodělá reboot Residentu dal bych si klidně trojku. Žraloků není nikdy dost.59%. ()

M1k9 

všechny recenze uživatele

Ooooaauuíýéí / Tohle mě po dlouhé době zvedlo ze sedadla a přitom papírově c-éčko! Jasně, každý pozorný divák si všimnul, že snímek popírá všechny přírodní zákony a že narvat tak velkého žraloka do jeskyně je totální bullshit. Mno, k tomu nemám co dodat, ..... ale ..... po pátém až šestém záběru na hezky tvarované zadečky fajn hrdinek se začaly dít věci. Následovaly scény, které zatím nikoho, ale opravdu nikoho nenapadly, navíc s mega dávkou epičnosti. Logika doslova zůstala doma. V jednu chvíli jsem si říkal, tak a teď už toho žraloka chytnou za ocas a vyplavou s ním z té díry. Závěr byl super. Byl to jeden dlouhý nepřerušovaný orgasmus. Většinou se spokojíme jen s nějakými náznaky toho, jak by děj mohl eventuálně pokračovat, ale tady se toho chopili. Jestli jste zvyklí kroutit hlavou, tak vás bude bolet krk, o tom nepochybuji. Uncaged si vybojoval místo mezi žraločími filmy. 8/10 ()

Reklama

Kordus 

všechny recenze uživatele

Sice blbé, ale překvapivě hezky natočené béčko. Fakt se mi líbilo, jak si kamera pohrává s odlesky a barvami a některé momenty měly solidní atmosféru. Žraloci jsou tady ošklivá slepá hovada, co se náhodně objevují na nepravděpodobných místech, ukousnou si kus potápěče a pak zase zmizí v temnotě kolem, ale naštěstí se tu nehraje jen na lekačky. A když dokážete odpustit malé drobnosti a logické lapsy, jako že - podvodní vysílačky občas fungují, občas nefungují (a docela by mě zajímalo, jak to, že postavy úplně nádherně slyší, když nemají masky přes uši, nemají sluchátka ani žádný viditelný způsob, jak přenášet zvuk skrz spánkové kosti...) - žraloci jsou obří slepé megasvině žijící pravděpodobně několik generací ve stejné jeskyni, ale za celou dobu jsme dole viděli asi dvě ryby, tak co tam žerou a hlavně za rohem mají moře, tak proč neodplavou - koukáme na béčko, kde téměř všechny postavy jsou ženy a stejně ani jedna neskončí nahoře bez... atd., třeba si film taky užijete. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Podobný příběh, jiní herci, ale stejná sračka. Středoškolské drama mixnuté s podvodním fantasy Mayským městem a slepým, “devolvovaným” krvežíznivým žralokem. Jak blbě to zní na papíře, tak blbě to vypadá ve filmu. Nehledě na to, že atmosféra byla nulová, lekačka byla jedna slušná a žralok byl umělý až hrůza. Jak může někdo říct, že je tohle dobrý film, tak to fakt nepochopím. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

asi tak hodinku z těch cca osmdesáti minut stopáže je druhý díl 47 meters poměrně hezky vypadající a decentně zábavné béčko.Škádlí sice logiku ještě o něco víc než první díl (ač nejsem expert myslím,že by děvčatům vzhledem k jejich chování došel vzduch mnohem,mnohem dřív) a ani zdaleka nepřináší nic objevného,ale to snad ani nikdo nečeká.Pak ale přijde posledních deset minut,kde se film zvrhne až do absurdní parodie a během téhle chvíli jde i to pracně vybudované málo kompletně do kopru.Škoda...a nebo možná ani ne...40% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Natáčalo sa od decembra 2018 do februára 2019 v Dominikánskej Republike a Anglicku. (Scraffy)
  • Na začátku filmu hraje „Wild Side Of Life“ od Status Quo a po ní následuje „Somewhere In My Heart“ od Azteca Camera. Při svařování pod vodou hraje „The Look“ od Roxette a po ní následuje „We've Only Just Begun“ od Lynn Anderson. (Duoscop)
  • Žádný z herců z předchozího filmu 47 metrů (2017) se ve filmu neobjeví. (ČSFD)

Reklama

Reklama