Reklama

Reklama

Cash (Orlando Bloom) se snaží žít poctivý a klidný život, ale když ho Velká kočka (Andie MacDowell) donutí vrátit se do jejích služeb, ukáže se, že je schopen všeho, aby ochránil město a jedinou rodinu, která mu zbyla. (Tomas.C.1509)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (22)

Heywood 

všechny recenze uživatele

Vyjma překvapivého závěru skonu hlavního padoucha dýkou tam nebyl nápad, žádný nový prvek, bylo to nedomyšlené až tupé (DEA by se nezajímala o ilegální výroby drog?) a půlka filmu byla zoufale nudná. Pitomý ožrala co si napůjčoval také nebyl hoden obdivu a tak 2 kladné postavy a nulový soundtrack je málo na 2 hodiny předvídatelného konce, který se uslintaně doklopýtal do měřitelného kýče. 30% a dost. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Rozpačitý pokus o novodobý westernový eastern, z jakési pochybné, snad comicsové reality, ve které banda drogových zločinců ovládá nebo aspoň zastrašuje celé venkovské městečko i s šerifem, proti čemuž se postaví jeden místní vidlák. A onen vidlák není nikdo jiný, než náš milý starý známý Legolas, který díky rokům i maskérům poněkud zdrsněl a vypadá jako vágus a asociál. Ale i tak se mu jeho role dá vcelku věřit, na rozdíl od Big Cat MacDowellové, která sice i v důchodovém věku vypadá pořád dobře, ale v roli drsňácké šéfky gangsterů působí spíš trapně a tragikomicky. A co se akce týče, na jedné straně několik nečekaně brutálních momentů (vede scénka pro dvě kolena a dvě palice), na straně druhé silně nepodařená závěrečná přestřelka s retardovanou choreografií. ()

Reklama

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Legolas vstane z postele, zapáli si škváro, spraví tri zdvihy a päť klikov na verande chalupy v lesoch, nasadne na motorku a odfrčí v ústrety stojedenástim minútam nudy. Človek stále naivne čaká, že pozerá nejaký Céčkový slow burn z Amerického vidlákova, kde sa to ku koncu riadne rozbehne a vynahradí to predošlú hodinu trištvrte nudy, ale čakaj v lete Mikuláša. Kokot z toho. Tých pár akčnejších scénok postráda logiku, štýl aj napätie. Dajte pár autistom pištolky na kapsle a gumené nožíky a budete mať väčšiu zábavu. Dve hviezdy na Legolasa a Andy MacDowell už vráťte do hrobu, nedá sa na ňu pozerať. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Takový a tomu podobný filmy už asi budou jen kategorie C, maximálně B. A to znamený minimum finančních prostředků. Film s naprosto jednoduchým příběhem. Jenže hodinu nedochází k žádný reakci. Bluma jen chodí sem a tam, shání důkazy, a všemu zpočátku spíš přihlíží. Tohle je takový potvrzení toho, že doba Stevena Seagala ve formě byla prostě jen jedna. Až po hodině ničeho ocukrovanejch kecama o modlení se začne něco dít. Bohužel pohled na Andie s puškou v běhu, a její pohled jako když drží kus hovna, byl dost děsnej. A tak dvě hvězdy bohatě stačí. 40%. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

To nám ten Orlando dopadol. Musí hrať v takých béčkach a ešte aj doma sa musí kukať na Katy Perry bez mejkapu, čo je zážitok prudko odpudivej povahy. Niet divu, že mu dali rolu traumatizovaného chlapa. Jednoduchý film s akciou až na konci a všetkou tou žánrovou hyperbolizáciou, typickou pre lacnejšie filmy. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie sa uskutočnilo v apríli 2022 v Campbellsburgu, Shepherdsville a New Castle, Kentucky. (Arsenal83)

Reklama

Reklama