Reklama

Reklama

Star Wars: Příběhy z Impéria

(seriál)
  • USA Star Wars: Tales of the Empire
Trailer

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Pomstychtivá mladá žena a bývalý Jedi procházejí nelítostným Galaktickým impériem v různých obdobích a jejich rozdílná rozhodnutí určují jejich osudy v rychle se měnící galaxii. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

Ahsoka 

všechny recenze uživatele

Nebolo to zlé ako insight do života Baris a Morgan, ale ani nie som taká nadšená ako pri predchodcovi Tales of the Jedi. Rozdiel spočíva v tom, že TOTJ prednostne dopĺňal chybajúce puzzle, kdežto TOTE viac nadpája ako dopĺňa (zrejme na polepenie nepolepiteľného v budúcnosti). Najzaujímavejšia epizóda bola č.4, konečne sa bližšie stretávame s inkvizítormi, čo ma ale mrzí, že sme im venovali iba jednu epizódku. Úprimne ten prerod charakteru Baris proste nemal šťavu a Morganine tri epizódy sa dali zhrnúť aj do jednej. Neviem, prečo sa príbehy týchto dvoch postáv tak zbytočne "znásilňovali" na 6 epizód. A prečo keď došli nápady, sme proste nepridali niekoho tretieho. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Tales of the Jedi ma bavilo viac. Lepšie pracovalo s Fanservisom aj postavami. Morgan Elsbeth ma nezaujímala vôbec (pred pozretim) a ajkeď som z prvých troch epizód nebol nadšený, nedopadlo to úplne najhoršie. Oveľa viac som ale čakal dianie zo zákulisia Impéria. Barriss Offee je postava na ktorú som tak trochu zabudol že existuje ale jej časti zachránili celkový dojem. Animácia je pekná, krátka stopáž možno paradoxne na škodu a pocit plnohodnotného zážitku sa kvôli tomu neprejaví. Ako sympatická návšteva Star Wars minipríbehov ale obstojné, jednoduché a rýchlo ubiehajúce. 6/10 ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Disney nás překvapilo tímhle nečekaným pokračováním Jedi Tales. zaměřuje se tedy na jiné postavy během pádu Republiky. První tři epizody jsou o příběhu cesty čarodějnice Morgany. Další tři jsou o inkvizitorce Barris. Její cesta je mnohem zajímavější. Nakonec se temné síly zřekne. Díly jsou hodně krátké, což je někdy dobře a někdy na škodu. "Zahoď svou zbraň." ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době Star Wars content, který jsem byl schopný shlédnout, což vzhledem ke stavu Lucasfilmu je celkem úspěch. Grievous potěšil, že jeho vyobrazení je na úrovni 2003, Morgan Elsabeth je podobný problém jako Black Widow bylo by hezké kdyby její příběh byl vyprávěn pár let zpátky, ale užil jsem. Baris Ofee a ukázka jejího pádu a vzestupu bylo též nádherné a Jason Isaac zpátky v roli inkvizitora pomůže zapomenout na tu sračku z Kenobiho. Solidní tím, že to je zkratkovité tak to má ale výhodu, že to pomůže událostem narozdíl od Bad Batch odehrát se přirozeně napříč roky a animace byla vynikající. Celkově Star Wars paradoxně nejlépe funguje, když jde plně do temnoty a to se tady ukázalo. ()

TwoFace 

všechny recenze uživatele

— My anger gives me strength, and it is that strength that I offer the Empire. — I když o Impériu vlastně ani moc není, nabízí tato minisérie, stejně jako předchozí Tales of the Jedi, pohled do minulosti a osudu dvou známých postav a poodkrývá některé zajímavé detaily z jejich života. V rámci krátké stopáže nelze čekat žádný komplikovaný děj, tyto malé střípky z předaleké galaxie mě ale baví. I když si myslím, že se daly vybrat mnohem vhodnější a zajímavější postavy. Svět Star Wars je bohatý na postavy a příběhy a série Tales of tak má obrovský potenciál. Myslím, že Disney by ho mělo pořádně využít, rozšířit dosavadní dvě minisérie a soustředit se na více různých, třeba i málo známých postav ze všech období Star Wars, od Staré Republiky až po Reyin nový řád Jedi. Dovedu si představit třeba podobný náhled do života nájemných lovců nebo řadových vojáků Impéria a povstalců. Animace je vážně fantastická! ()

Reklama

Reklama