Reklama

Reklama

VOD (1)

Dva newyorští travestité, urostlá černoška Noxeema a elegantní dáma Vida, se rozhodnou zúčastnit soutěže krásy. Noxeema a Vida se spolu dělí o první místo a obě získávají zájezd do Kalifornie, kde se zúčastní celostátní soutěže krásy homosexuálních travestitů. Další ze soutěžících, hispánka Chi-Chi, je nešťastná, že neuspěla. Noxeema a Vida prodají své letenky, koupí starý cadillac a pojedou společně i s Chi-Chi do Kalifornie. Cestou projíždějí Vidiným rodným městečkem a ona se odhodlá a zajede k domu svých bohatých rodičů. Když ale matka vidí svého syna v ženských šatech, otočí se k němu zády. Uprostřed noci narazí trojice cestovatelek na opuštěné cestě na venkovského šerifa Dollarda. Zvrhlý šerif netuší, že v autě nejsou ženy. Rád by si s Vidou užil, ta se brání a srazí šerifa k zemi. Vida se domnívá, že je mrtvý. Rychle nasednou do auta a po pár kilometrech vypoví jejich "koráb silnic" službu a travestité se ocitají v zapadlém městečku Snydersville. Místní automechanik nemá na starý cadillac náhradní díly, a tak s hrůzou zjišťují, že budou muset v městečku na konci světa strávit ještě několik dalších dní. Travestité předvedou místním ženám, jak vypadá pravá dámská jízda. Zatímco se všichni skvěle baví, šerif Dollard se probral z bezvědomí a rozjel rozsáhlou policejní akci... (Nova Cinema)

(více)

Recenze (60)

Matdodo 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě vážně dostalo,akční hvězdy v rolích které byste od nich rozhodně nečekali,jenže záměr vyšel na jedničku. Leguizamo je vyloženě rajcovní,koketně mrkající Snipes k sežrání,Swayze jako chápající dámička taky ujde a k tomu ,bad girl' z Pomády Stockard jako třešnička na dortu,no paráda,já jsem se výborně bavil.A vy škarohlídi co to tady jen kritizujete, je to komedie a ne sociální drama,tak se bavte pitomci a nehledejte mouchy tam kde nejsou jen proto abyste byli zajímaví. ()

Tarhiel 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých filmov, ku ktorému som sa dostal bez akýchkoľvek očakávaní a po zhliadnutí som si myslel, že na CSFD to bude mať aspoň 74 percent, lebo by si ich zaslúžil. Filmu nepomáha originálny, zbytočne dlhý názov, Traja muži v negližé je oveľa výstižnejší. Absolútne som nečakal, že Patrick Swayze a Wesley Snipes (!!!) niekedy v živote hrali transky, ale zhostili sa tých rolí výborne a po počiatočných rozpakoch si to neskutočne užívali - rehotal som sa jak kôň, keď v jednej scéne Naomi Cambell ako náhodná fanynka povie Wesleymu, že by chcela byť taká pekná ako on, a on jej na to: "Honey, good luck." :D Obom zdatne kontruje John Leguizamo, ako začínajúca transka Chi-Chi Rodriguez zo silným mexickým prízvukom, ktorá je nemožne preafektovaná - a hrá ju skvelo. Scenár musel písať niekto, kto sa do trans scény vyzná, lebo tie repliky bolo svkosty počúvať v originále - alebo má napozeranú RuPaul´s Drag Show, ktorej je toto vlastne predchodca. Myslím, že dozrel čas a nabudúce už si spokojne môžem pozrieť Priscillu, kráľovnú púšte :D ()

Reklama

boni 

všechny recenze uživatele

Já ani nevím, jestli to bylo vtipné, jestli to nebylo vtipné, protože tenhle film pro mě byl osobním diváckým utrpením, jež jsem až do konce prostě a jednoduše nevydržel. Kdybych neměl po ruce televizní ovladač, na kanále 43 sportovní program a lahvové potěšení v útrobách ledničky, tak by se snad i musela dostavit krize sexuální identity. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Velmi milý a úsměvný snímek. Skvělé herecké výkony dnes už zesnulého Patrika Swayze a ostatních. Zvláště Wesley mne překvapil, netušila jsem, že umí vůbec hrát. Super hudba i vizuál. Pravda scénář a dialogy dost pokulhávaly, ale nebylo to nijak tristní. Už jen za ty tři hlavní šoumeny dávám čtyři vysmáté blyštivé hvězdičky. ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Nemám vůbec nic proti travestitům, ale Swayze a Snipes v hlavních rolích, v českém znění ušišlaných, tranďáků. Proč? Točím film o homotranskách, tak tam nacpu jen transky a né profi herce, kteří v rolích jsou trapní a ještě k tak hnusný, že by výhra v soutěži krásy na ně čekala, tak maximálně na noční zapadlé uličce Brooklynu. Zápory: komediální žánr zde spadá do trapnosti. Klady: pro John Leguizamo jedna stoupající hvězda, jediný s šerifem mě seděli. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama