Reklama

Reklama

Scott Thomas je dobrý student a hodný kluk, který právě dokončil střední školu a chystá se na medicínu. Jenže jeho přítelkyně mu dá kopačky hned po maturitě, a když se s tím Scott svěří Mikovi, svému „dopisovacímu“ kamarádovi z Německa, k jeho překvapení mu Mike začne dělat návrhy. Scotta to rozčílí a s Mikem přeruší veškerý kontakt. Jenže pak zjistí, že Mike je ve skutečnosti Mieke a pravděpodobně je to dívka jeho snů. S kamarádem Cooperem se proto vydává na bláznivou cestu Evropou za svou pravou láskou. (Viacom)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (855)

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Jo, občas je to celkem trapný viz celá postava teplého Itala, ale jinak skvělá zábava, kde není chvilka klidu a některé hlody jsou vskutku brutálně boží. V rámci žánru opravdu špička!...Dneska jsem to viděl asi popátý a rozhodl jsem, tohle si zaslouží pět hvězd. Konečně si dokonale naplním význam slov "guilty pleasure"! Začíná Vandersexxx!!! ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Tínedžerská komédia na úrovni slabej tínedžerskej komédie, toť vsjo. Vzhľadom na to, že som sa naladila na jej úroveň, tak som sa občas aj zasmiala. Ale viac ako 1* si tento trapas nezaslúži. Biedny scenár s úbohou motiváciou, ktorý na tú jednu hviezdičku ako-tak zachraňujú len kameá známych hercov a Zelená víla. Vinnieho Jonesa ani nemusím komentovať, bol skvelý, Rade Šerbedžija sa blysol v klasicky padnúcej úlohe a Lucy Lawless si určite svoju roličku vychutnala od bičíku až po podpätky. Čo však porobili s Bratislavou, to im ako Slovák a polovičný “Blavák” jednoducho nedokážem prepáčiť. Jediné, čo si o tom môžem pomyslieť je, že predstavy amerických pubertiakov o sile ich meny k nám snáď pritiahnu viac výletníkov, ktorí vzápätí zistia, že sa za svoj jeden dolár nielenže nikam nedostanú taxíkom, ale nekúpia si zaň ani po*ratý hambáč v Mekáči! A českí diváci, ktorí sú radi, že to nebolo u nich, alebo si robia z Bratislavy posmech, sa tiež môžu ukľudniť – všetky „slovenské“ scény sa totiž nakrúcali v Prahe... ()

Reklama

Radko 

všechny recenze uživatele

Putovanie teenagerov za láskou má síce švih, no postráda vtip. Ten som zaregistroval len v jednom prípade. Hlavné mesto Slovenska označené na mape ako popolník plný špakov, rozsypaného popola, črepov a rozliateho blivajzu považujem za výstižný symbol väčšiny tunajšej reštauračno/ krčmovej obsluhy. A to si hviezdičku zaslúži. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Samotný námět mě zaujal a i úvod filmu ve mně vzbudil dojem, že by mi tato podívaná mohla sednout. S přibývajícím časem mi ovšem začal vadit pitomý a jednoduchý humor a jediným potěšením tak zůstaly záběry Evropy a ústřední myšlenka - cesta za Mike. Potěšila však také hudba a čeští herci a sem tam nějaký ten vtípek. S tou Bratislavou to tvůrci trochu přehnali (ačkoliv to byl jistě záměr a snaha ukázat na představy Američanů o východní Evropě), jelikož se domnívám, že velká řada amerických diváků tomu opravdu uvěřila. Výsledný dojem z této lehce podprůměrné komedie nepřesahuje 2*. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Výborný fim, který sice obsahuje stupidní scény (např. noční klub v Amstru), ale nepostrádá to, proč vlastně komedie vznikají. A to je zábava. Děj je velice jednoduchý a o to více nápaditý. Hlavní herci hrají solidně, hudba je fajn a některé ty mouchy jsou spíše k dobru. A především film obsahuje spoustu extra vychytaných situací, jako např. malý Adolf, Manchester United fans, Bratislava, atd. Musím říct, že je to jedna z nejzábavnějších komedií, co jsem viděl. 75% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (32)

  • Scott (Scott Mechlowicz) narazí v e-mailu na německé slovíčko "zussamen". Takové slovo v němčině neexistuje, správný tvar slova je "zusammen". (Stocki)

Reklama

Reklama