Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Město Seattle je ohromeno sérií vražd, ale pachatel stále uniká. Detektiv Jake Riley se snaží případ vyřešit, ale neúspěch ho znechucuje a chce odejít od policie. Jednoho dne nečekaně odhalí šokující tajemství - vrahem je jistý Garrotte, se kterým má konflikt z minulosti, a ten se chce pomstít tak, že zabije jeho matku. Jake požádá o pomoc tajnou vládní organizaci, která ze vzorků DNA vraha vyklonuje Garrottova geneticky dokonalého dvojníka - replikanta. Jake chce proniknout do mysli vraha a i když je replikant zatím mentálně na úrovni dítěte, fyzicky je plně vyvinutý a nebezpečný, protože s DNA vraha může zlo kdykoliv vybouchnout. V závodě s časem a vyvíjejícím se replikantem musí Jake zneškodnit zabijáka dříve, než bude pozdě - jinak může čelit dvojité hrozbě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Van Damovi to seklo v roli záporáka. Jinak jde o akční blbinku, maskující se hávem sci-fi. No, akční, zase tolik akce tam není, a aby tam nějaká byla, uhnuli autoři od osy příběhu. Ne, že by to vadilo, naopak to dosti nudný děj oživilo. Ale celkově jsem se dosti nudil a občas dělal něco jiného. 20130811 nest. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Bože !! To bylo tvoje poprvé ?? Proč jsi něco neřekl ??" ;) Ta poměrně podařená pasáž se šlápotou mě nutí znovu parafrázovat a zeptat se Ringa Lama na totéž.. Protože soudit jeho schopnosti jen na základě téhle zhovadilosti, která však místy opravdu dost baví, byť naprosto mimo původní cíle tvůrců, nevěřil bych, že tenhle hongkongský režisér vůbec kdy předtím stál "za kamerou".. Ale možná bychom měli brát Replikanta jen jako jeden z jeho pověstných vtípků, ačkoliv dost nepovedený !! Na druhou stranu upocený Les Weldon mu tím scénářem spolu s až (tragi)komickým Van Dammem v jeho další dvojroli v řadě práci hodně ztížili.. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem nepochopil to zdejší hodnocení. To opravdu tolik nesnášíte JCVD, nebo prostě jen neumíte být objektivní. Vždyť tenhle film zas až tak špatný není a on natočil mnohem větší sračky. Jasně – zápletka není žádný zázrak, ale jak Van Damme tak Michael Rooker podali vcelku dobré výkony – možná to chtělo více brutality, krve atd. – no musíme se spokojit s několika ohořelými mrtvolami a fotkami, ale našlo by se tu i několik vcelku slušných akčních scén – viz jízda sanitkou, bitka v baru, výbuch bytu taky nebyl nejhorší, atd.… ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Škoda že v Americe nebyl scénárista kterému by došlo,že když bude Jean Claude hrát ichtilního ňoumu který si nezadá s retardovaným děckem,srazí to jeho skvělý výkon v roli vyšinutého vraha,který byl naprosto geniální.Námět byl skvělej,stejně tak souboje a Van Damme jako psychopat Torch neměl obdoby,škoda že scénárista byl trochu retard a z hodného klonu neudělal rychle se učícího jedince,toužícího po jediném...a to zabít své zlé já,v návalu honiček a soubojů po celém měste,s jen minimálním zapojením otrávného poldy s xichtem přestárlého Roorka.Jo,to bych byl asi na pěti,škoda že to napadne mě a bohužel nikoho kolem toho filmu :-) Je to opravdu veliká škoda,protože Replikant je místy opravdu pecka,bohužel s jednou scénáristickou linkou výtečnou a druhou otravnou. ()

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Tenhle trhák stojí za shlédnutí nejen kvůli Van Dammově první předčasné ejakulaci před kamerou (opravdu ;-), ale i kvůli správně nažhavenému Michaelu Rookerovi viz scéna mezi ním a belgickým gymnastou v koupelně. Žánklódova dvojrole už je jen pověstnou třešinkou na tomto zetkovém scifi dortíku. JCVD je špatný a špatný a čím víc rolí by v jednom filmu měl, tím víc špatný by byl. Ale tady se jeho komickému herectví dá smát od začátku do konce a Rookera z toho po premiéře muselo klepnout, v jaké tragikomedii si to zahrál. 40% těžké guilty pleasure ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama