Reklama

Reklama

9 hráčů se smrtí

  • Velká Británie House of 9 (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

9 lidí je z neznámých důvodů uneseno a ubytováno v zabarikádovaném domě bez jakékoli možnosti úprku. Jsou sledováni 75 kamerami a po probuzení k nim prostřednictvím mikrofonu promluví neznámý hlas a určí pravidla hry. Poslední přeživší získá odměnu v hodnotě 5 miliónů dolarů. Připravte se, hra začíná. (Pedestrian)

Recenze (130)

stration 

všechny recenze uživatele

Opravdu slabý odvar povedenějších filmů na toto téma. herci jsou beze zbytku příšerní, celý film se vleče a dialogy jsou debilnější než si dovedete představit. Jak ale píší mnozí další, konec je tak jednoduchý a originální, že mě zaráží, že doteď nenapadl už desítky dalších (i když podobné pointy tu samozřejmě byly). Na jedno podívání a ten chechot na konci to stálo. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Pod tři hvězdy prostě nepůjdu. I přes neoriginalitu, technickou jednoduchost a místy křečovitou psychologii jsem se nenudil, závěr je přes všechnu okatou uspěchanost zdařile vygradovaný, na Susie Amy se krásně kouká a poslední scéna filmu je dokonalost. Jako v oddechové kratochvíli tady moc slabin neshledávám. I přesto, že je herecké obsazení nesympatické a celkový look filmu poskakuje mezi sterilní vydezintifikovaností Kostky 2 a televizní laciností. ()

Reklama

sarkareifova 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se mi to zdálo jako solidní podívaná, ale postupem času to opadalo. Vždyť jen celá půlka filmu je o tom, že něvědí co mají dělat. Něž jim došlo, že se vlastně mají pozabíjet uběhlo snad milion let. Ale i přes toto všechno se to v druhé polovině slušně rozjelo a byla to i celkem napínvá podívaná. ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

No nejedná se o filmový kult,ale nejedná se ani o doslovný odpad.Podle mého názoru se jedná o filmový průměr,i když ne každému se film líbí.Tedy je pravdou,že od něj divák nemůže očekávat něco extra až něco doslova neočekávané.Spíš by mě na něj hledět jkako na film a ne se v něm šťourat,i když i na mé straně jsou filmy,které mě také neoslovily.A tak jak se říká,Každému se líbí něco. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

O námete a scenári sa ani netreba baviť, to je len lacná a predestilovaná sračkoidná verzia a mix známejších titulov ako Kocka, Saw alebo povedzme japonské Battle Royale- deväť ľudí za "záhadných okolností" zavretých v jednom dome a len jeden môže vyjsť živý, waw! Dennis Hooper a jeho postava kňaza ma neskutočne otravovala a rozčulovala a osem ďalších odporných ksichtov detto! Nebol nikto komu by ste držali palce, celý tento blábol bol ešte podfarbený tak otravnou hudbou, že okrem očí som mal chuť si pár krát zapchať aj uši. Neskutočne stupídna zlátanina a vykrádačka, ktorej dávam bod LEN za absolútny (skvelo vypointovaný) záver! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Film měl nesoutěžní premiéru na filmovém festivalu v Cannes 20. května 2004. (Terva)
  • Bonus na DVD obsahuje dva alternativní konce. (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve filmovém studiu MediaPro v rumunské Bukurešti. (Terva)

Reklama

Reklama