Reklama

Reklama

9 hráčů se smrtí

  • Velká Británie House of 9 (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

9 lidí je z neznámých důvodů uneseno a ubytováno v zabarikádovaném domě bez jakékoli možnosti úprku. Jsou sledováni 75 kamerami a po probuzení k nim prostřednictvím mikrofonu promluví neznámý hlas a určí pravidla hry. Poslední přeživší získá odměnu v hodnotě 5 miliónů dolarů. Připravte se, hra začíná. (Pedestrian)

Recenze (130)

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Manželé, kněz, policajt, tenistka, raper, návrhář, odsouzená a tanečnice jsou uvězněni v domě. Všichni byli uneseni. Jsou kýmsi vyzváni, aby začali hrát hru na jejímž konci zbude jen jeden z nich a ten získá 5. mil. Policista má jako jediný u sebe pistoli. Zpočátku ty zabití vypadají, jako nehody, nebo v afektu. Pak se to, ale slušně rozjede. Za každé krvavé divadlo dostanou přeživší více jídla a pití. I přes pomalejší začátek se vyplatí si počkat na závěr. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Kam až jsme ochotni zajít? Je pro nás 5 milionů lákavá sumička, pro kterou jsme ochotni třeba zabíjet? Filmů o zavření lidí do baráku a následném vyvražďování se mezi sebou bylo natočeno hodně. Téma je to vyzkoušené. Otevřený konec mě zrovna moc nepotěšil. Prostě je nemám ráda. Vzbuzují ve mě divné pocity. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Tajemný hlas, pět miliónů.. ale, no tak!! Jak vidno, mám období výživných sraček. House of 9 je další z mnoha otřepaných a zoufale se tvářících pamfletů, kteří se marně snaží vyrovnat svým předobrazům!! Absence nápadu, smyslu pro napětí.. hvězda je za konec, který ale zřejmě tvůrcům poradil nějaký náhodný kolemjdoucí!! ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Jestli tohle mělo navodit nějaký pocit strachu nebo snad přímo fobii z omezeného prostředí, potom se to příliš nepovedlo. Téměř 45 minut si počkáte na prvního nebožtíka a co je horší, jednání všech zúčastněných postav nedává nějak smysl. Vyloženě mi vadil černoušek, který neustále kolem sebe rozhazoval rozumy a tak jsem si přál, aby právě on byl první obětí a byl od něj klid. V závěru si filmaři jednoznačně nechali prostor k pokračování a já doufám, že k němu nedojde. ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhleten film umírá na nudu. Totiž ani za půl hodiny se nic zvláštního nesemele. Do téhle nudy ještě přichází hudební vložka, a není nejkratší. Do toho modlení, a citáty z Bible. No, prostě nuda až na půdu. A já se přiznám, že jsem se skamarádil s knoflíkem rychloposunu. Podle názvu jsem soudil na trošku jiný „šmrnc“. Ten černoch měl být zastřelen hned, lezl mi na nervy. Ne pro barvu pleti, ale pro jeho chování. No, teprve ke konci se to dějově zlepší, ale to už je pozdě, divák už spí. Za ten konec bych něco dát mohl, ale nedám. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Film měl nesoutěžní premiéru na filmovém festivalu v Cannes 20. května 2004. (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve filmovém studiu MediaPro v rumunské Bukurešti. (Terva)
  • Bonus na DVD obsahuje dva alternativní konce. (Terva)

Reklama

Reklama