Reklama

Reklama

9 hráčů se smrtí

  • Velká Británie House of 9 (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

9 lidí je z neznámých důvodů uneseno a ubytováno v zabarikádovaném domě bez jakékoli možnosti úprku. Jsou sledováni 75 kamerami a po probuzení k nim prostřednictvím mikrofonu promluví neznámý hlas a určí pravidla hry. Poslední přeživší získá odměnu v hodnotě 5 miliónů dolarů. Připravte se, hra začíná. (Pedestrian)

Recenze (130)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Kam až jsme ochotni zajít? Je pro nás 5 milionů lákavá sumička, pro kterou jsme ochotni třeba zabíjet? Filmů o zavření lidí do baráku a následném vyvražďování se mezi sebou bylo natočeno hodně. Téma je to vyzkoušené. Otevřený konec mě zrovna moc nepotěšil. Prostě je nemám ráda. Vzbuzují ve mě divné pocity. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Opravdu slabý odvar povedenějších filmů na toto téma. herci jsou beze zbytku příšerní, celý film se vleče a dialogy jsou debilnější než si dovedete představit. Jak ale píší mnozí další, konec je tak jednoduchý a originální, že mě zaráží, že doteď nenapadl už desítky dalších (i když podobné pointy tu samozřejmě byly). Na jedno podívání a ten chechot na konci to stálo. ()

Reklama

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Průměrný film po všech strákách. Koukám, že místní odborníci dávají maximálně dvě hvězdy. Nj, klasika. Jasně, v realitě by se tohle asi stát nemohlo, ale who cares? Transformers se taky stát nemůžou a jak je lidi "milujou". Během sledování jsem se nenudil, postavy byly zajímavé a konec překvapivý. Na druhý díl bych se teoreticky těšil, kdyby ho chtěli natočit. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Pod tři hvězdy prostě nepůjdu. I přes neoriginalitu, technickou jednoduchost a místy křečovitou psychologii jsem se nenudil, závěr je přes všechnu okatou uspěchanost zdařile vygradovaný, na Susie Amy se krásně kouká a poslední scéna filmu je dokonalost. Jako v oddechové kratochvíli tady moc slabin neshledávám. I přesto, že je herecké obsazení nesympatické a celkový look filmu poskakuje mezi sterilní vydezintifikovaností Kostky 2 a televizní laciností. ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhleten film umírá na nudu. Totiž ani za půl hodiny se nic zvláštního nesemele. Do téhle nudy ještě přichází hudební vložka, a není nejkratší. Do toho modlení, a citáty z Bible. No, prostě nuda až na půdu. A já se přiznám, že jsem se skamarádil s knoflíkem rychloposunu. Podle názvu jsem soudil na trošku jiný „šmrnc“. Ten černoch měl být zastřelen hned, lezl mi na nervy. Ne pro barvu pleti, ale pro jeho chování. No, teprve ke konci se to dějově zlepší, ale to už je pozdě, divák už spí. Za ten konec bych něco dát mohl, ale nedám. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Bonus na DVD obsahuje dva alternativní konce. (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru na filmovém festivalu v Cannes 20. května 2004. (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve filmovém studiu MediaPro v rumunské Bukurešti. (Terva)

Reklama

Reklama