Reklama

Reklama

VOD (1)

V SAW 5 pokračuje Hoffman v práci Jigsawa. Jeho tajemství je však skoro prozrazeno a on se musí vydat na lov, aby zabránil svému prozrazení. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (572)

predators 

všechny recenze uživatele

Saw V aneb 5 přísloví o Hře...1.) Všeho moc škodí! --Ano, v tomto případě je 5. pokračování fakt hodně. 2.) V jednoduchosti je síla! --Bohužel, pasti jednoduchosti moc nepobraly. 3.) Změna je kořením života. --Kdy se ale změní Saw? 4.) Stáří nepřichází samo. --Saw ano. 5.) S poctivostí nejdál dojdeš! --Ano, viděli jsme, jak dopadl agent Strahm. :-) Zajímavosti: ...že na všechny principy fungování pastí přijdou oběti, až když je pozdě... :-) 35% ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Další rok, další halloween, další Saw. Nová zápletka, nové postavy, pitvání starých (zápletek i postav). Já nemůžu být nespokojený. Nejsem z těch, co baží po krvi. A přesto se mi to líbilo. Protože je tu chytrý příběh. Ať si kdo chce říká co chce. Nehledě na to, že to nebylo zase tolik krvavé, spíš trochu víc á la Roxette ;o). ()

Reklama

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

S filmem SAW se otevřel trh. Po veleúspěchu prvního dílu se natáčejí nové a nové díly a objevují se nové a nové postavy, které se zamotávají víc do příběhu. Mým názorem je, že vše mělo skončit jedničkou. Režisér prvního dílu asi věděl, proč dál nepokračovat. Jenže banda chamtivých tvůrců v domněnce, že si namastí kapsy pak jméno SAW jen hyzdí. V pokračování totiž nejen já, ale i ostatní postrádáme tu mysteriozní zápletku a ten brilantní konec, který jsme viděli v první díle. Saw se tak stává standardem ve světě thrillerů. to mě nutí hodnotit každý následující díl na 3 *. Když ale vezmu, že malá špetka záhadného vysvětlování se tam ještě najde a plus krvavá řež, kde jsou lidé si nuceni si ubližovat v zájmu vlastního osvobození dávám hvězdu navíc. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Největší paradox pátého Saw tkví v tom, že třebaže je provázáno zejména s prvním Saw více než díly předchozí, tak nutnost jejich znalosti je zde nejmenší. Divák si totiž nebude všechny ty rádoby vysvětlivky minulosti obtížně doplňovat do předchozích dílů, nýbrž je složí jen k sobě tak jak jsou, jakožto útržkové flashbacky podkládající pouze příběh Saw V, nikoliv celé série. Ovšem znechucení filmem nepramení z lenosti, či zapomětlivosti, Saw V nabourává to, co před tím už jednou dávalo jakš-takš smysl a samotné nepřináší nic převratného. Opět pár brutálních smrtí, povrchní děj, do kterého by se zase dalo vložit x vsuvek a flashbacků a nezajímavé a nepropracované postavy... Tudíž jedinými diváckými atrakcemi zůstávají působivý závěr (z kterého lze vyvařit 10 dalších Saw) a brutalita s krví, která snad nikdy neomrzí... 4/10 ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Saw V je absolútne neprístupný pre nového diváka – v lepšom prípade mlčky odíde, v horšom nadáva. Fanúšikovia budú ako-tak spokojní, pretože Saw sa už dávno prehuplo do dvojice rovín. Po prvé, neboráci v núdzi riešia vražednú pascu a pár z nich to schytá. Po druhé, autori už začínajú presúvať pozornosť z bezduchých vrážd do vlastnej mytológie série, ktorú neuveriteľným spôsobom komplikujú, vracajú sa o jeden a pol dielu vzad, aby potom rozbehli dianie vpred. Podľa môjho názoru sa od 4 časti táto séria dosť výrazne zmenila a nemôžem povedať že k horšiemu. Už to ani tak nieje o Jig Sawovi ale o Markovi Hoffmanovi, ktorého hrá naozaj skvele Costas Mandylor a tiež o Petrovi Stramovi ktorého hrá taktiež úžasne Scott Petterson. Mňa každá časť niečím upútala a tieto dve postavy som si obľúbil. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (18)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous film umiestnil na 47. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Film bol zakázaný v Malajzii. (Paldiny)

Související novinky

Výpravě v doubravě lidožravý grizzly ukáže se...

Výpravě v doubravě lidožravý grizzly ukáže se...

23.01.2012

Souboj civilizovaného člověka s divokou přírodou je vděčný námět. Je fajn, když se občas přehází pořadí v potravním řetězci. Byli jsme toho svědky v dnes už klasickém dobrodružství Na ostří nože, se… (více)

Reklama

Reklama