Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scott má několik dní před svatbou s Amy, a tak se se svými přáteli, Justinem, Mikem a Carterem vydá na rozlučku se svobodou do Las Vegas. Čtveřice se nadšeně vrhne do Strip klubu, kde se seznámí s Nikki a Angelou. Sexy společnice pozvou pány na soukromou party na kraj města. Ráno však Scott, Justin a Carter zjišťují, že Mike (ženatý se dvěma dětmi) chybí. A kromě něj také Nikki. Spolu s Angelou se je vydají hledat. Jsou však uneseni a brzy jim je jasné, že budou muset ukojit choutky sadistického elitního loveckého klubu… (Cinemax)

(více)

Recenze (242)

honajz 

všechny recenze uživatele

Z evropských zemí východního bloku do Las Vegas. Tahle pařba se ale až tak moc nevydařila. O co jde v sérii Hostel (a potažmo mnoha dalších podobných filmech), je asi každému jasné. Moderní trend zaměřený na lidské úchylky, zde zálibu v mučení a různě „originální“ smrti lidí na plátně, má zelenou. Zobrazení bývá dostatečně naturalistické, až člověk zapřemýšlí, zda jak tvůrci takových filmů, tak jejich diváci, nemají v hlavě o pár koleček víc, a zda by se neměli případně léčit tím, že budou v poutech celých 24 hodin nuceni koukat na Barneyho a Dorotku a popíjet k tomu růžový čaj. Zkrátka – tenhle hostel je někde v okolí Las Vegas, zase jsou lidi chytáni a zase před bohatým, znuděným publikem mučeni. Asi hodinu trvá, než se seznámíme s jedním ženichem a jeho kamarády, aby se posléze objevil jeden zvrat, trochu se nám to zvrhne v arénovku a v jeden pokus o útěk. Ačkoliv má jít o verzi „bez cenzury“, některé násilí kupodivu není vyjádřeno explicitně. Nelogičností samozřejmě celá řada, počínaje Ukrajincem, takže pokud někomu jde skutečně o ty úžasné vraždy, násilí a mučeníčko, ať si pustí 35. minutu a pak skočí na hodinu a čtyři minuty filmu, zbytek v podstatě může vynechat. Pokud bude na film koukat někdo, pro koho je série Hostel novinkou, může cítit v počátku filmu jisté napětí, oč tady asi jde, ale v té 35. minutě stejně už bude vědět, na čem je. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od prvních dvou dílů tohle bylo opravdu fair-play. Tudíž to nebyla jenom obyčejná zabijačka, ale prostě na všechny strany. Mám rád tyhle druhy, kdy je partička, jeden z nich je vždycky nejchytřejší, už dávno něco tuší, ale počká si až zbyde poslední, kdy je to tutovka a až pak zakročí, každopádně tenhle díl byl fakt vydařenej...málokdy je až ten třetí nej. ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Tretie pokračovanie Hostelu som síce nijak extrémne neočakával, no keď sa mi už dostalo pod ruku tak som ho samozrejme vyskúšal. A môžem povedať, že sklamaný nie som, hoci je o niečo slabšie ako jeho dvaja predchodcovia. Prvý Hostel mal šťastie, že vychytal správny čas a ponúkol brutalitu, ktorá v mainstreame trochu chýbala, zaobalenú do zvláštnej atmosféry, slušného audiovizuálu a bonusovo sa mu podarilo aj (ne)šťastne zabŕdnuť do Československa. Druhý diel sa s výraznejším úspechom síce nestretol, ale zaujal lepším príbehom, temnejšou atmosférou a niekoľkými vychytávkami, ktorými dal najavo, že sa nejako vážne neberie a je si vedomý svojej béčkovosti. A podobne je na tom aj toto tretie pokračovanie, ktoré už ani nešlo do kín a na režisérsku stoličku sa namiesto Eliho Rotha vyvalil Scott Spiegel, ktorý už v hororových vodách dávno, aj keď nenápadne, pláva popri tých správnych osobách. No na tej stoličke ostal vyvalený asi do polovice natáčania, kedy sa konečne zobudil a pridal plyn, vďaka čomu nakoniec vznikla ďalšia béčková krvavá zábava, so štipkou hororového napätia a s tradičným hostelovským gore, ktoré však už nepôsobí tak špinavo a zakázane ako predtým, za čo možno poďakovať hlavne zmene prostredia na Las Vegas a celkovo americkejšiemu prístupu. Ale zlé to nebolo! ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Hopla. Musím říct, že jsem to tedy čekal mnohem horší. Snad proto, že z předešlých dvou dílů nijak extra neuslintávám. Celé to klasicky americky zesterilnělo. Vytratil se ten slovanský šarm a šmrnc. Kupodivu, na rozdíl od předešlých dvou filmů, mě docela (to docela berte relativně, váže se to k těm předešlým dílům) bavily mezigore scény, respektive scény tvořící nějaký děj. Občas jsem si tedy připadal a přistihl se při myšlenkách, že koukám na třetí pokračování komedie Pařba ve Vegas. Ty gore scény ne že by byly extra špatné, ale nemělo to vůbec ducha, náplň, koule, prostě extrémně sterilní, až se mi to chtělo odzívat. Chybou určitě asi je, že hlavní hrdinové se chovali stylem, který mě nutil s úšklebkem konstatovat, dobře vám tak, blbci. Ale to už je asi tradiční kolorit amerických filmů o americké mládeži. Dobrým tahem je obsazení Kipa Parduea, on ani nemusí hrát dobře, ale má v sobě něco (nebo ze sebe vyzařuje) co prostě poutá pozornost a odvádí od jeho případných hereckých nedostatků (které nepřichází). Balzámem pro oko pak je "asistentka" Thomase Kretschmanna. Trochu mě zklamal samotný závěr. Snad bych i řekl, že jsem si to užil lépe než první Hostel. 2,5* ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Z minulých dvou filmů, z kterých zrovna filmový zážitek dvakrát nesršel, se tvůrci po čtyřleté odmlce pustili do dalšího pokračování nelítostného zabíjení. Je to prostě nechutný a objektivně hodnotit lze těžko. Spíš nechápu sebe, že jsem našel odvahu a vůbec se díval. ( Hodnocení: 1/10 ) ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Jedná se o první snímek série Hostelů (2005, 2007, 2011), který nenatočil Eli Roth a který nevznikl v Evropě. Zároveň i první, který byl určen primárně pro videotrh. (gogos)
  • Natáčení probíhalo v Las Vegas a Detroitu. (gogos)
  • Scéna kolem 40. minuty, v níž Scott (Brian Hallisay) rozsvítí lampičku a následně zalézá šváb pod koberec, se v podobném provedení objevuje i ve snímku Motel smrti (2007). (Syna.1990)

Související novinky

Andy Serkis opět opičákem

Andy Serkis opět opičákem

02.07.2010

...a spousta dalších pokračování. Co takhle Top Gun 2? Jerry Bruckheimer nemá dobrý rok – Princ z Persie neuspěl a Čarodějův učeň zřejmě dopadne ještě hůř. Účetnictví mu zachrání čtvrtí Piráti, ale… (více)

Reklama

Reklama