Reklama

Reklama

9 hráčů se smrtí

  • Velká Británie House of 9 (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

9 lidí je z neznámých důvodů uneseno a ubytováno v zabarikádovaném domě bez jakékoli možnosti úprku. Jsou sledováni 75 kamerami a po probuzení k nim prostřednictvím mikrofonu promluví neznámý hlas a určí pravidla hry. Poslední přeživší získá odměnu v hodnotě 5 miliónů dolarů. Připravte se, hra začíná. (Pedestrian)

Recenze (130)

desolator6 odpad!

všechny recenze uživatele

Niekde v polke som si myslel, že sa asi poserem od smiechu! Ako čítam komentáre.... no teda.... 6 miliónov. To asi dali tie peniaze tým na konci čo mali tie bágle. Ale vážne ľudia!!! Pri tomto musel plakať už scenárista keď to písal! Predstavujem si niečo na spôsob "Bože ja som kokot, ja som takýýý kokot..." Potom horko, ťažko zaplakal režisér, potom herci a celé to hovno si museli odniesť diváci. Toto by som vymazal z povrchu zemského. ()

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Klasický thriller, ve kterém se parta zdánlivě cizích lidí ocitne na neznámém místě a postupně jeden po druhém umírají. Samozřejmě, že vítězi je přislíbena výhra. Tomuto snímku hraje pro hlavně Dennis Hooper, který je typickým klaďasem a celkem vkusně zařízený interiér domu, ve kterém se děj odehrává. Velmi průměrný film. Doporučila bych tak na všední odpoledne, když nebudete mít nic lepšího na práci. ()

Reklama

Jasika 

všechny recenze uživatele

Toho tady byly stovky, stovky a stovky.... Klasický příběh úchylného bohatého magora, který vezme pár lidí, milionů a jde se bavit. Příšerné herecká výkony, režie, žadný originální námět... na tomhle filmu není zhola nic zajímavého, až na jednu malinkou vecičku a to konec. Hodina a půl příšerného filmu stojí za tu poslední "hloupou větu". Musím říct, že mi to vyrazilo dech, ale stejně nemůžu dát víc než 1*. Znovu bych to nepodstoupila! ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Jestli tohle mělo navodit nějaký pocit strachu nebo snad přímo fobii z omezeného prostředí, potom se to příliš nepovedlo. Téměř 45 minut si počkáte na prvního nebožtíka a co je horší, jednání všech zúčastněných postav nedává nějak smysl. Vyloženě mi vadil černoušek, který neustále kolem sebe rozhazoval rozumy a tak jsem si přál, aby právě on byl první obětí a byl od něj klid. V závěru si filmaři jednoznačně nechali prostor k pokračování a já doufám, že k němu nedojde. ()

chimeracerberus 

všechny recenze uživatele

Snímok, snažiaci sa napodobniť film SAW alebo kocku. Ale skutočne len snažiaci. Vo všetkých ohľadoch pôsobí strašne lacno, správanie postáv je strašne nepochopiteľné, zbytočné pasáže sú príliš dlhé. Určite keby som sa ja ocitol v podobnej situácii alebo niekto z Vás tak by sa nehádal o takých veciach aké v tomto filme boli spomenuté. Jediná svetlejšia stránka tohto filmu je základná myšlienka a trošku napínavý záver. Celkový film som nútený hodnotiť skôr ako podpriemer: HUDBA:3/10 * ORIGINALITA:4/10 * LOGICKOSŤ:1/10 * DEJ:3/10 * ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Film měl nesoutěžní premiéru na filmovém festivalu v Cannes 20. května 2004. (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve filmovém studiu MediaPro v rumunské Bukurešti. (Terva)
  • Bonus na DVD obsahuje dva alternativní konce. (Terva)

Reklama

Reklama