Reklama

Reklama

Kaktusový květ

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Noční ulice, mladá dívka v noční košili házející do schránky dopis, poté doma naplno pouštějící plynové kohoutky. Jenže zoufalou Toni (Goldie Hawn) zachrání její soused Igor (Rick Lenz) a dozví se, že dívku právě opustil její milenec, ctihodný dr. Julian Winston (Walter Mathau). Své rozhodnutí Julian zdůvodnil tím, že nemůže opustit svou manželku. Problém je ale v tom, že je starý mládenec a jen se potřebuje stále více majetnické Toni zbavit. Když už neví kudy kam, požádá sestru ze své ordinace (Ingrid Bergman), aby v roli jeho choti zaskočila. Řítící se události pak už nelze zastavit. (Robbi)

(více)

Diskuze

Sabje

Sabje (hodnocení, recenze)

Možná trochu nenáročná komedie , která ovšem potěší a pobaví. Čas strávený sledovaním tohoto filmu , nebyl časem ztraceným. Naopak -bavil jsem se.

KIT.HL

KIT.HL (hodnocení, recenze)

V českém znění: Václav Voska – Walter Matthau (Julian Winston), Jana Dítětová – Ingrid Bergman (Stephanie Dickinsonová), Helga Čočková – Goldie Hawn (Toni Simmonsová), Jiří Bruder – Jack Weston (Harvey Greenfield), Viktor Preiss – Rick Lenz (Igor Sullivan), Stanislav Fišer – Vitto Scotti (seňor Arthuro Sanchez), Marie Marešová – Irene Hervey (paní Durantová), Eva Klepáčová - Eve Bruce (Georgia), Jiří Zavřel a další Překlad: Jiří Lexa Dialogy a režie: Miroslav Kratochvíl Vyrobila: Hlavní redakce pořadů ze zahraničí ČST Praha 1978
http://dabingforum.cz

Dana456

Dana456 (hodnocení, recenze)

Vynikajúce dialógy, ale pre mňa zaujímavé len kvôli Walterovi Matthau, nezameniteľný herec a perfektný dabing.

Etheline

Etheline (hodnocení, recenze)

Jé, to jsem ráda, že jsme vlastně omylem viděla již třetí film tohoto režišéra - Je pravda,že Bosé nohy v parku a Kaktusový květ jsou si trochu podobné. Oboje se mi moc líbilo, a jako třešínka byla Mame s Lucy Ball ( i když ta s Rosalind Russel byla o drobítek lepší). Paráda! A ke Kaktusovému květu - Goldie se mi líbila,jak byla přirozená, v jiných filmech ji až tolik nemusím. A překvapila mě Ingrid Bergman - v Casablance mi moc sympatická nebyla...

Teres

Teres (hodnocení, recenze)

Krásná Goldie Hawn. Ten dabing Helgy Čočkové mi trhal uši a úplně mi znepříjemnil postavu...

jizerinka

jizerinka (hodnocení, recenze)

Tento film mám moc ráda pro námět i herecké výkony hlavních hrdinů. Četla jsem tady na csfd obsah filmu i obsah zmiňovaný tady v komentáři. Nedalo mi to a hledala jsem v titulkách a jestli jsem koukala správně, tak je zde chybička: Tony nepokukuje po soudedovi HARVEYOVI,ale po IGOROVI SULLIVANOVI-spisovateli, kterého hraje Rick Lenz (http://www.imdb.com/name/nm0502360/ ).Harvey byl kamarád a pacient zubaře Juliana.

Reklama

Reklama