Reklama

Reklama

Infekce

Trailer 1

Obsahy(1)

V nemocnici při ošetřování pacienta s popáleninami, se personál dopustí velké chyby, na jejíž následky pacient zemře. Doktor přesvědčí ostatní ošetřující zfalšovat zprávu, aby zachránili svou kariéru. Mezitím sanitka přiveze pacienta se smrtelnou infekcí a nemocnice mají najednou mnohem závažnější starost… smrt je totiž jen jeden dech odtud. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Farskeho12

Farskeho12 (hodnocení, recenze)

TAK čAKAL SOM NIEčO VIAC.Toto je pre mna zbitočných stráveních 98 minut môjho života pre takúto hovadinu.To som mohol íst radšej spat.Zase Film+ ma sklamal.

Cedr

Cedr (hodnocení, recenze)

Nesouhlasím, Kansen není určitě nejlepší japonský horor a možná jsem to s pěti hvězdami s odstupem času "lehce" přepísk, ale na Kansen vzpomínám jako na pěkně bizarní a tajuplný počin. Naprosto chápu, že většině lidí asi nesedl, protože je natočený... pěkně zmateně, ale pod takřka "céčkovým" pozlátkem, které odradí znechucené diváky se pro pár věrných skrývá skvělý filmový zážitek.

NAD

NAD (hodnocení, recenze)

Strašná hovadina. Nikdy více japonský horror. Jeden s těch nejhorších co jsem kdy viděl. Celé je to strašně stupidní, když zapomenu na to, jaká je to blbost, zůstane mi ještě obraz s podivnými chladnými barvami a podprůměrný zvuk.  Katastrofa, zadarmo drahý film.

Idaho

Idaho (hodnocení, recenze)

Řekl bych Cedře, že ke své úvaze nemáš naprosto žádné důvody. Zmatený konec je trapně klišoidní (podobné konce má 90% špatných hororů) a navíc úplně zbytečný. Do té doby byl film poměrně jasný, ač se člověk divil, kam v noci zmizeli všichni pacienti z přeplněné nemocnice...

Reklama

Reklama