Reklama

Reklama

Zprávy TV Onion

  • USA The Onion Movie (více)

VOD (1)

Série scének, které jsou ostré, necenzurované a někdy i komické, stejně jako Onion, bývalé undergroundové univerzitní noviny, které se postupem času staly zdrojem amerických vybraných zpráv, se zaměřuje na pokrytectví dnešního světa.  Nejpopulárnéjší americké satirické noviny se v tomto filmu stávají televizním programem. Moderátor TV Onion Norm Archer (Len Cariou) je požádán, aby se podřídil novému konceptu majitelů stanice. A protože je to člověk zásadový a navíc profesionální novinář, rozhodne se nepodřídit, naopak! Zuří tak, že to v televizním světě, snad ještě nezažili. TV Onion není nic svaté a tak rozpoutá satirickou bouři a vezme si na paškál popové hvězdy, vězně i mírové rozhovory. [Zdroj: HBO] (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (186)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Neskutečná věc, která ale v sobě má pár opravdu hodně světlých stránek. Onion Movie je takový zvláštní film. Uzpůsobem jako televizní zprávy, dost možná ty nejzábavnější televizní zprávy, které se kdy natočily. Film začíná hodně zostra a já se opravdu hodně slušně bavil, ale tak po půlce, ne-li již po třetině jsem se začal nenápadně nudit, protože se mnoho vtípků začalo dost opakovat a nakonec to vyvrcholilo k tomu nejhoršímu. Sesmolenině toho všeho, co se tam kolem odehrávalo. Každopádně je to takové změť scének, některé zabaví více, některé méně, některé jsou naprosto hloupé. Když si ale vzpomenu na Seagala a jeho Cockpunchera a hlášku "Už teď nemáš koule" nemůžu jinak a minimálně za to zdvihnout svůj palec musím, protože tenhle film prostě pobaví minimálně tím. Onion Movie je zvláštnost prvního stupně na kterou se ze začátku suprově kouká, ale po čase radost opadne, protože nesmyslé opakování scének ničím filmu nepomůže. Každopádně i tak má tento film jednoho velkého, přerostlého koně, a tím je kupodivu právě Seagal. Bůh žehnej jeho kopací technice :) ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Je to vlastně taková satiristická parodie na veškeré (tedy spíše americké) zpravodajství, ale i když je dost zveličená, hlavní myšlenky jednotlivých reportáží jsou docela pravdivé. Hlavně je to ale celé v takovém vtipném kabátku, nasmál jsem se dost. Nicméně na víc než ty 3 hvězdy to bohužel není, chybí mi tam nějaká větší spojitost a promyšlenost.. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Další z těch filmů, co jsem chtěl vidět jako mladší. Nikdy bych neřekl, že u filmu, co nemá naprosto žádný děj, se vůbec nebudu nudit. A já se nenudil, právě naopak - dost jsem se bavil. Sled mnoha bizarních nesouvislých scének, které jsou pro mě skutečným významem sousloví "politicky nekorektní". Nešije se tady jenom do jedné, nebo jenom do druhé strany, jak to známe z Česka, tady se šije do všech, a to bez servítek. Celé to je satira na všechno, co se týká americké kultury. Vtipné je tu teda jak co, ale většina scének mě pobavila, některé jsou i geniální (třeba reklama na Unicef, srdceryvný příběh hokejisty bez rukou a nohou, nebo taky role Stevena Seagala, který si tu sám ze sebe udělal celkem slušnou prdel --- A na konci se všechny postavy z různých reportáží objeví zpátky na place, a to opravdu všechny, a s tím přijde i dost bizarně zábavné finále. ) a obecně mám z toho šíleného mixu scének dobrou náladu. Jsem rád, že jsem si na to po několika letech vzpomněl a konečně se na to podíval, stálo to za to. Na 5* to sice není, ale na silné 4* ano a určitě se na to někdy kouknu znova. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Mělo by to být spíš na 3***, protože ačkoliv některé scény jsou skvělé, občas je film i trochu nudný. Ale když se na scéně objevil Steven Seagal, bylo o 4**** rozhodnuto.) Stylem mi to dost připomíná Robot Chicken a trochu i South Park, některé scénky jsou zábavné, některé ne, některé jsou originální, některé ne (sprint hluchých byl v Monty Pythonech před třiceti lety!) ale celkově je to příjemná zábava. 75% ()

Tydlidáš 

všechny recenze uživatele

7/10 - "Faktem je, že sme se za posledních devadesát minut něco dozvěděli všichni. Já teď vím ze Irové mají velké bradavky. Dozvěděli sme se, že filmový kritici jsou jen banda buzerantů. Ale hlavně sme zjistili, že ten podivný vliv korporací na spravodajstvi nás chrání před terorismem...... Hurá lidičky, neska si zasune každej" Pro příznivce černého, fekálního, trapného a rasistického humoru je tato Česká soda po americku jasná volba... Melissa Cherry, Drtikul a Ahmed s Ahmanem vám ukážou jak to v tý Americe vlastně chodí. =) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film bol nakrútený už v roku 2003 ale jeho vydanie bolo odložené a film sa nikdy nedostal do kín. Vyšiel až v roku 2008 priamo na DVD. (U_S_O)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno